2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çnm senin nasıl geçti kontrol
canım gittim kontrole her şey yolunda çok şükür, benim sıpa dayamış kafasını mide ile safra arasına o kadar yukarda ki kafası dr görünce şok oldu senin ağrılarının sebebi belli oldu dedi, döndüğü zaman çok rahatlarsın midede ki baskı kalkar dedi ama bakalım 34.haftadayız hala makat geliş, sadece poposunu yan çevirmiş önceki gidişimde oda rahim ağzındaydı, demir ilacını kullanma bu kadar ağrın oluyorsa zaten sana faydası da olmaz gerekirse damardan veririz dedi ve extra lansor yazdı banada , Nst de benim sıpa ay bir hareketli sürekli oynuyor yumruklar tekmeler havada uçuşuyordu resmen hoca kağıda baktı ben böyle birşey görmedim sürekli tekme atmış diyo tekme attığı noktaları gösterdi 😁 boyu kilosu falan haftasıyla uyumlu rahim ağzı uzunluğu da 3.5 cm seninki kolay kolay gelmeyecek diyor 😁 ya valla bazı hareketler var onu yapacağım bende dönmesi için koca karı hareketleri 🤭 inanılmaz baskı yapıyor mideme , vee yine yüzünü göstermedi beni. hayaller suya🥲 eski resimlerine bakıp bakıp iç çekiyorum bende napim ☺️ 2 hafta sonra da tekrar kontrole çağırdı bizde de durumlar böyle 🙃

Bebişgolarım geldim kontrole. 34+0
İlk defa nst girdim. Baktılar ki sancılar müthiş düzenli doğuma hazırım. Doktor hemen serum ve magnezyum takviyesi verdi. Aldığım serum ve magnezyum bu sancıların yalancı mı gerçek mi olduğunu göstercekmiş. Sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar aynı çok düzenli ve hepsi 40 ın üzerinde. Yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne oldum. Doğumu ertelemeye sancıları azaltmaya çalışacağız ama nolur nolmaz iğne olsun dendi. İşte öyle iki gün hastanedeyim. He birde rahim incelmiş 20mm olmuş. Başkada bişey yok. Not: sancılarımı bir damla hissetmedim hissetmiyorum😊

İlk defa nst girdim. Baktılar ki sancılar müthiş düzenli doğuma hazırım. Doktor hemen serum ve magnezyum takviyesi verdi. Aldığım serum ve magnezyum bu sancıların yalancı mı gerçek mi olduğunu göstercekmiş. Sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar aynı çok düzenli ve hepsi 40 ın üzerinde. Yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne oldum. Doğumu ertelemeye sancıları azaltmaya çalışacağız ama nolur nolmaz iğne olsun dendi. İşte öyle iki gün hastanedeyim. He birde rahim incelmiş 20mm olmuş. Başkada bişey yok. Not: sancılarımı bir damla hissetmedim hissetmiyorum😊
yaa çok duymuştum böyle olanları aha da biri de karşımda🙃 her şeyin hayırlısı olsın inşallah az daha dayanır ya peki açıklık falan var mıydı muayene ettiler mi 🤔

Kizimi gordum seviye 3 yogun bakimdan seviye 2 almislar. Sariligi yukselmis mavi isik veriyorlardi ve serum takiliydi. Emzik emmesi devam ama biberon emememiş yani bir sure daha emzirmeye geçiş yapamayacağız 🥰 hala kucagima almama izin yok ama eline dokunabiliyorum
İnşallah bi an önce çıkacak yoğun bakımdan 🤲🤲🤲

zehraaa34 zehraaa34 sen diyince baktım bende banada kasılmaların var ama normal demişti, 40 üstü mü doğumun başladığını gösteriyor hiç anlamıyorum Nst den , benimde başlangıçta 50 üstünü geçmiş

Eklentiler

• 16909019399723525483640368085396.webp
    16909019399723525483640368085396.webp
    41 KB · Görüntüleme: 85
İnşallah biraz daha bekler bebeğin canım , 1 hafta iki haftada daha beklerse hiç küveze bile girmez inşallah 🤲🙏🏻

zehraaa34 zehraaa34 sen diyince baktım bende banada kasılmaların var ama normal demişti, 40 üstü mü doğumun başladığını gösteriyor hiç anlamıyorum Nst den , benimde başlangıçta 50 üstünü geçmiş
Yok canım benimki böyle değil senin sadece bir tane 40 üzeri çıkmış benimkisi bi 40 bi düz öle diyim 7-8 tane 40 var kağıtta

canım gittim kontrole her şey yolunda çok şükür, benim sıpa dayamış kafasını mide ile safra arasına o kadar yukarda ki kafası dr görünce şok oldu senin ağrılarının sebebi belli oldu dedi, döndüğü zaman çok rahatlarsın midede ki baskı kalkar dedi ama bakalım 34.haftadayız hala makat geliş, sadece poposunu yan çevirmiş önceki gidişimde oda rahim ağzındaydı, demir ilacını kullanma bu kadar ağrın oluyorsa zaten sana faydası da olmaz gerekirse damardan veririz dedi ve extra lansor yazdı banada , Nst de benim sıpa ay bir hareketli sürekli oynuyor yumruklar tekmeler havada uçuşuyordu resmen hoca kağıda baktı ben böyle birşey görmedim sürekli tekme atmış diyo tekme attığı noktaları gösterdi 😁 boyu kilosu falan haftasıyla uyumlu rahim ağzı uzunluğu da 3.5 cm seninki kolay kolay gelmeyecek diyor 😁 ya valla bazı hareketler var onu yapacağım bende dönmesi için koca karı hareketleri 🤭 inanılmaz baskı yapıyor mideme , vee yine yüzünü göstermedi beni. hayaller suya🥲 eski resimlerine bakıp bakıp iç çekiyorum bende napim ☺️ 2 hafta sonra da tekrar kontrole çağırdı bizde de durumlar böyle 🙃
Maşallah canım 🧿🧿🥰🥰 yeri rahat uyuyor , ama galiba dönme niyeti yok hiç senin bebişin 😄😄😄 bırakın beni yerim rahat diyor 🤭🤭

Maşallah canım 🧿🧿🥰🥰 yeri rahat uyuyor , ama galiba dönme niyeti yok hiç senin bebişin 😄😄😄 bırakın beni yerim rahat diyor 🤭🤭
dönsün valla mahvetti beni 😁 kardeşim diyorki onunla konuş oğlum bak yanlış yerde duruyorsun çıkış orası değil aşağı doğru gelmen lazım ajajakka 😂😂

Kızlar günaydın, nasipse doğuma istanbul a annemin yanına gitmek istiyorum.. ortalama 30 yada 31.hafta içinde 5 6 saatlik araba yolculuğu yapmam lazım.. elbette öncesinde doktora gorunucem ama bu haftalarda yolculuk yapmış olan var mı? Bir sorun yaşadınız mı?
Öncesinde doktorunla görüşerek sıkıntı yok derse yapabilirsin. Ben 30. Haftada 10 saatlik araba yolculuğu yaptım ama hep 2-3 saatte dinlenerek yürüyerek. Arabada otururken de ayak parmaklarımı hareket ettirdim ara ara,ödem olmasın diye

Herşeyin hayırlısı olsun kuzum senin için. Okuyunca kısa çaplı bir şok yaşamadım değil. Bebeğin ve senin için en güzeli olsun 🙏

He kızlar bide sölemeyi unuttum bebek ultrasonda 4 hafta ileri gözüküyor 3 kilo olmuş. Bundan dolayı olduğunu söylüyor doktorum. Bende son iki hafta bebeğe kilo aldırcam diye bastım muzu kaşarı😀 2 hafta önceki kontrolde 2040 gr dı. Yani 2 haftada 1 kilo aldırmışım. Nasıl olabilir böyle bişey inanamadım😮

Öncesinde doktorunla görüşerek sıkıntı yok derse yapabilirsin. Ben 30. Haftada 10 saatlik araba yolculuğu yaptım ama hep 2-3 saatte dinlenerek yürüyerek. Arabada otururken de ayak parmaklarımı hareket ettirdim ara ara,ödem olmasın diye
Teşekkür ederim 🥰 ayak parmağı öne arkaya gibi bi hareket varmış sanırım onu mu yaptın?

Kapi susum de geldi kızlar eksikler su an itibariyle tamamdir sirada Bilge nin gelmesi kaldi 🤩
Sağlıkla gelsin,çokk güzel olmuş 😍😍
Çok şükür sevindim her şey yolunda olmasına 😍 bence de konuş ikna etmeye çalış 😁
Kızlar bugün kontrolüm vardı hiç sormuyorsunuz ne dendi diye. Bu arkadaşınızın yatışını yaptılar eheeeyyy
Hiç bir sancı hissetmemene çokk şaşırdımm.
İnşallah durabildiği kadar durur bebiş acele etmesin gelmek için biraz daha dursun vakitlice sağlıkla gelsinnn 🤲🫠

Back
X