• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
günaydın 🌺🙃
benim dudaklar hep mandalina kabuğu gibi kupkuru 😁 bir gün alt dudağım bir gün üst dudağım çatlıyor bıktım valla benim hiiçç geçmeyen alerji 😶 sende dikkat et kendine nezle ise geçer bir kaç güne inşallah 🙏
İlk aylar böyleydi 4-5-6. Aylarda geçti rahatladım bi iki aydır yine tıkalı. Burun bandı iyi geliyor geceleri ama ona da alışmak istemiyorum. Alerji sıkıntı ara ara coşuyor böyle

Kızlar bende bugün özelde ki doktoruma gittim Nst istedi sancı çıktı biraz . Kafası kanalda dedi.
Geçen acile gittim dedim bebek ters dediler dedim .hayır diyor o kadar sık dönmez dedi kafası kanalda ve baskı yapıyor doğmak istiyor dedi
Doğum için 31 ağustosa gün verdi ama o kadar bekleyeceğini sanmıyorum dedi.
Kilo olarak yine bi kaç gün geri ama en azından almış 9 gün önceye göre.
🙏
Acil bi durum olursa direk hastaneye geliyorsun dedi

Eklentiler

• IMG_20230803_124427.webp
    IMG_20230803_124427.webp
    22 KB · Görüntüleme: 44
Valla yemicem ben 😢😢 sadece süt içicem , süt artırıcı aktardan bitki çayı alıcam su çok içicem , bu kadar 😅😅😅 kiloları verdikten sonra başlarım tekrar yemeye 🤣🤣🤣🥴🥴🥴
Ben çok kilo alamadım ama yine de bebiş büyüdüğü için kilolu hissediyorum. Şimdi söylesem bana kızacaksınız 😆 4 kilo almışım, ama ben alamıyorum bünyem böyle, doğumdan sonra emzirmede canım ćok tatlı istiyor ve aşırı su. Bence o süreci düzgün yonetebilirsek kilo verebiliriz. Emzirerek diyetisyenle kilo veren çok arkadaşım var. Bu emzirme çaylarından bende aldım. Allah yardımcımız olsun bacılar 😶‍🌫️🙃

Kızlar bende bugün özelde ki doktoruma gittim Nst istedi sancı çıktı biraz . Kafası kanalda dedi.
Geçen acile gittim dedim bebek ters dediler dedim .hayır diyor o kadar sık dönmez dedi kafası kanalda ve baskı yapıyor doğmak istiyor dedi
🙏
İyi bari ne güzel kanaldaymış canım benim sezeryan için gün verdi o zaman 🤔 yani o kadar beklemez normal mi gelir demek istedi. Kilo almasına da çok sevindim, sağlıklı olsunlar önemli olan o canım 🙏 hazırlıklarin tamam mı?

İyi bari ne güzel kanaldaymış canım benim sezeryan için gün verdi o zaman 🤔 yani o kadar beklemez normal mi gelir demek istedi. Kilo almasına da çok sevindim, sağlıklı olsunlar önemli olan o canım 🙏 hazırlıklarin tamam mı?
Canım benim ilki sezeryan o yüzden buda sez olacak ama doktorum eğer normal doğurmak istersen doğurabilirsin dedi. Sadece benim hastanemde yapılmıyor şartlar Uygun değil dedi.
Bebek normal doğmak istiyor dedi . Tavsiye ederim dedi

🙏
Biraz daha bekler annesi sen dinlenmeye çalış kilosu kaç ki şu an

İki gündür sadece okuyabildim, yogun geçti.. dün annemle kayinvalideme büyük battaniyemi yikattim, stor perdemi yikattim, evden cikmak anneme de bana da iyi geldi, bugun ikimizde rahatiz 😅
Benim evin temizligi gala bitmedi, bi bitirselerdi de kafamiz rahat etseydi.. bugun son eksiklerimde geldi, dagi den lohusa gecelik almistim o geldi, icime sindi, benim depend harici eksigim kalmadi. Kendi kiyafetlerimi yikayip yerlestirecegim.. ogullarima mustela 123 pisik önleyici almistim o da geldi.
Haftasonu çantayi kapatacağim ins. Benim Dr a sali günü tatilden dönüyor, yarin icin benden nst istedi onu cektirip göndereceğim.. bende durumlar böyle. Sizler nasilsiniz güzel anneler 🌺🌺
He bu arada ben kg almayi birakin kg vermisim.. 78 ile gebe kalmistim 88 olmusum. 33+2 deyim, kullandigim ciger gelistirici kg yapar ödem yapar diyordum aksine bi haftada kg gitmis 😱😱

Başıma gelmeden bilmezdim ben hamileliğin bu kadar zor olduğunu 🥲 ayaklarım baldırlarım ödemden hiç abartmıyorum fil ayağı gibi oldular, sırtım ağrıyor belim ağrıyor hamile değilde, kaza geçirmişte toparlanmaya çalışıyor gibiyim daha çok 🤣🤣🤣🤣
yaa bende halime bakıyorum bacaklarıma inanamıyorum kilo da aldım üstelik, umarım ödemdendir diyorum 😁 geçen ayak tabanlarıma masaj yapıyorum bakıyorum lop lop et ayy dedim sanki bunlar kilo gibi duruyor inşallah doğumdan sonra söneriz yaa 🤣

🙏
Canım inşallah biraz daha bekler sen git dinlen rahim ağzın kaç cm çıktı ?

İki gündür sadece okuyabildim, yogun geçti.. dün annemle kayinvalideme büyük battaniyemi yikattim, stor perdemi yikattim, evden cikmak anneme de bana da iyi geldi, bugun ikimizde rahatiz 😅
Benim evin temizligi gala bitmedi, bi bitirselerdi de kafamiz rahat etseydi.. bugun son eksiklerimde geldi, dagi den lohusa gecelik almistim o geldi, icime sindi, benim depend harici eksigim kalmadi. Kendi kiyafetlerimi yikayip yerlestirecegim.. ogullarima mustela 123 pisik önleyici almistim o da geldi.
Haftasonu çantayi kapatacağim ins. Benim Dr a sali günü tatilden dönüyor, yarin icin benden nst istedi onu cektirip göndereceğim.. bende durumlar böyle. Sizler nasilsiniz güzel anneler 🌺🌺
He bu arada ben kg almayi birakin kg vermisim.. 78 ile gebe kalmistim 88 olmusum. 33+2 deyim, kullandigim ciger gelistirici kg yapar ödem yapar diyordum aksine bi haftada kg gitmis 😱😱
İşlerin az kalmış bak düzene giriyor herşey can sıkmaya değmezmiş değil mi? 🥰
Depend şokta vardı daha uygundu bakabilirsin oraya.
Kilo durumunda çok iyi doğumlada hepsi akar gider inşallah belki fazlası bile gider. 😇
Bende pelvik ağrılarında artış var ve kızım sağ kaburgamı çok itiyor canımı yakıyor dayanmaya çalışıyorum. 😁 Yarın tombişimi göreceğim heyecanlıyım inşallah herşey olması gerektiği gibi ilerliyordur.

Ben çok kilo alamadım ama yine de bebiş büyüdüğü için kilolu hissediyorum. Şimdi söylesem bana kızacaksınız 😆 4 kilo almışım, ama ben alamıyorum bünyem böyle, doğumdan sonra emzirmede canım ćok tatlı istiyor ve aşırı su. Bence o süreci düzgün yonetebilirsek kilo verebiliriz. Emzirerek diyetisyenle kilo veren çok arkadaşım var. Bu emzirme çaylarından bende aldım. Allah yardımcımız olsun bacılar 😶‍🌫️🙃
Ahaha ya sen herşey ye doğumdan sonra serbestt 🤣🤣🤣 4 kilo zaten bebeğin kilosu hemen geri eski kilona dönersin 🙏🏻🙏🏻🤲🤲🤣🤣 yani hiç düşünme gelsin tatlılarrr 😁😁😁

Doğumdan sonra da süt yapsın diye habire yiyeceğimizi hesaba katın kızlar 🤣🤣🤣
Tahinler, pekmezler incirler 😁😁😁
ya şey okumuştum anne sütünü arttıran 1 numaralı etken bol suuu 😁😁 şaka maka emzirirken şekeri düşüp bayılanlar biliyorum ayy o zaman da benim iştah fora olur 🤧😁

Back
X