• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar doktordan çıktık 2550gr 47 cm kızımız, sezeryan olucak 30 Ağustos a gün verdi doktorum, nst güzel sancı yok bebek hareketli, tabi 30 Ağustos tan önce gelmek isterse de 37 den sonra her türlü kabulümüz dedi. Yüzünü de dayamış plesentaya çok bulanık görüntü verdi bu defa 2 hafta sonra tekrar gideceğiz sonra 1 hafta sonra dedi
Maşallah canım🥰🥰🥰🥰🧿🧿🧿🧿

Kızlar instada bir sayfadan kapı süsü aldim yakilasik 20-25 gün oldu
20 gün hazırlanma süresi denildi .dün zor bela dm ata ata ürünü sordum sözde kargoya verdik dediler ama mesajım okunmadan adres yazdığım mesajı görmeden nasıl kargoya verildi anlamadım .takip no istedim dün .
Dediler ki takip no mailleri gelmedi daha bugün verdik dediler .az önce bana gelecek şubeyi aradım adınıza kargo yok şubede yada yolda diyorlar .
Kaziklanmaktan korkuyorum 🙄odmesini. Tamamı yapıldı
Sayfalarında bebeğimin adına süs gördüm 2 gün önce paylaşılmış
Sayfanın adı ne

Az önce yine yazdım şubede adıma kargo görünmüyor tskip no atar mısıniz diye bakalım ne diyecekler . Dün isterken takip kodunu eve gelmeden kargo firması atıyor dedi .
Hızlı olsunlar diye doğum yakın ulaşması lazım falan demiştim doğuma bir hafta varmis gibi
Ben takip no sling aldığımda sordum mesaj gelecek dediler mesaj gelmesi gerekiyor normalde kargo tarafından

Bende aynı kilodaydım hep ama yemek gerekiyo şuan az kaldı zaten son 1 ay daha asılsak yeter 😂
Yıllardır kilo alamıyorum.demekki hep ot ve sebze yemekten🤣herşeyde çok pahalı alınacak gibi değil.bişeylerden kısıp alıp yiyeceğiz artık.bi süre daha devam edeyim bakalım belki normal insan kilosuna ulaşırım🤲

Iyi demişsin ben de oyle yazdım. Mesajlara 1 gün sonra cevap veriyor. Yani yoğunluktan belki anlayabiliyorum ama. İnsan süreçten haberdar eder. Bana da vermedi takip numarası falan hatta kargo bile mesaj atmadı ama 1 gün içinde elime ulaştı allahtan. Seninki de gelir inşallah geç olsun güç olmasın.
Kargo dan mesaj gelmediği halde size ulastiysa iyi bir ümit var demektir

Bunlarda benim 1.5 ayda geldi nerdeyse 😬

Eklentiler

• IMG_3373.webp
    IMG_3373.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 43
Ya bende dayanilmaz bi agri bekliyorum ama baska gruplarda bakiyorum haberi bile olmadan 5-6 cm acilmasi olan anneler olmus, dogumun son 20 - 30 dksinda sancisini hisseden ama dayanilmaz olmadigini soyleyenler var. Ki benim 2. Gebeligim bu belki ben de az hissederim diye supheler icinde dolanıyorum
Evet öyle çok var , ben dr gittiğimde bi kadın vardı dışarda benim dr dedi 5cm açılmasınlar hiç sancı yok , ben çok duydum açılması olupta sancısı olmayan

Back
X