• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
35+1 kontrolden geldim kızlar.
Nst ye girdim sancı yok, güzel dedi.
5 gün önde gidiyormuş, hareketli bu da güzel dedi.
Yüzünü gösterdi profilden tombiş yanaklı bir şekerpare geliyor. Sana benzettim dedi dr aman eşim duymasın kıskanır. 🤭
Haftaya bugün yine nstye çağırdı.
Sanki benim doğumumda sezaryene doğru gidiyor drdan kaynaklı öyle sezinliyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
oyy ne güzel 🧿🧿🧿

34+1de 2670 gr 46.6 cm uzunlukla biz de sisko bebeler arasinda sayildik, kanal agzindayiz erken dogum riski var dendi, yatmamiz soylendi. Yatamiyoruz tabi 22 aylik bir abla var 😀 size dinlenmeniz soylendi mi?
hayir doktora ben sordum 32 haftalikken 2.013 gr di simdi 2.650 olmus 2 haftada cok almamismi normalmi diye seker yuklemesi yapmistik dimi dedi evet bi sıkıntı yoktu dedim ozaman normal dedi bebek ultrasonda 36+1 cikti gelisimi ilerde dedi

Kızlar öğle saatinde mutfakta kendime birşeyler hazırlıyordum. Bir anda cam ankastre ocağım patladı bomba gibi. Tuz buz oldu. Öyle çok korktumki 1 saat kendime gelemedim 😔 Allahtan bana birşey olmadı çünkü ocağın başındaydım tamda 🤧
Kuzum çok geçmiş olsun.

Kızlar öğle saatinde mutfakta kendime birşeyler hazırlıyordum. Bir anda cam ankastre ocağım patladı bomba gibi. Tuz buz oldu. Öyle çok korktumki 1 saat kendime gelemedim 😔 Allahtan bana birşey olmadı çünkü ocağın başındaydım tamda 🤧
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş ama o korku insana yeter 😐

Kızlar. Doktordan çıktım şimdi
32+2 deyim
Tüp bebek olduğu için sezeryan olacakmış .tedavili gebeliklerde normal doğum önermiyoruz riskli dedi .
3 haftada hiç kilo almamışım bebiş almış hepsini
2150 Gr 45 cm çıktı .gayet güzel sadece bir tık kilosu fazla haftasına göre dedi yine bir hafta önden gidiyor başından beri .
Normal de doğum 28 Eylül görünüyor du ama sezeryan olacağı için 15-20 Eylül arası doğumu yaparız dedi çok heyecanlı ya 😍
Kontroller artık 2 haftada bir olacak
Karnımın kenarının ağrısı için de bağların gerilmiştir dedi bişey yok dedi .bebek pozisyon değiştirmemis baş aşağıda popo yukarda .bende bu sorun mu dedim hayır böyle olması lazım ayak ayagida kafa yukarda olursa ters diyoruz dedi
Oy maşallah minnoşaaa 😍
Tüp bebek olup normal doğum yapanlar da oluyor.. benim doktorum normal gebelikten farkın yok demişti 15-20 li haftalardayken.. henüz doğum şeklini konuşmadık bakalım bize ne diyecek..
Sezeryan olacaksa bebeğin pozisyonunun hiç önemi yok kuzu normal doğumlar için kafa aşağı istiyorlar daha çok..
kız ne yiyip içiyorsun bana da söyle 😁haftamız aynı ama 300 gr fark var aramızda benim bebenin kilosu düşük mü haftasına göre acaba 🤔 1900 küsür gr dı32+0 da

İzne ayrıldın mı bu arada 😍

Yüzünü gösterdi profilden tombiş yanaklı bir şekerpare geliyor. Sana benzettim dedi dr aman eşim duymasın kıskanır. 🤭
Sanki benim doğumumda sezaryene doğru gidiyor drdan kaynaklı öyle sezinliyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Maşallah canım 😍😍

Bende şimdi kontrolden geldim
Karın çevresi 2 hafta geri hala ama gelişim devam ediyor 1840 gbi oldu kilosu yaklaşık 33+1 im
Doktor naptysan yapmaya devam et dedi işe yaramış gelişimi değerlendirmek içinde 2 haftayı baz alrız normalde dedi 14 temmuzda 1425 ti onla kıyasladığında iyi buldu şuanki durumunu aradaki açıkta birden kapanmıyo tabi haftya cmt tekrar çağırdı ama en azından kötüye giden bir durum yok 🙏
35.haftada durumu bir değerlendiririz dedi gelişim devam ettiği sürece sorun yok dedi
Ben bol bol yemeye devam 😬😅 1 haftada 1 kilo almışım 😁
Maşallah canım 😍 beslenmeye devam ceviz i de ihmal etme 😍

Çok çokkk geçmiş olsun canım benim ya korkulmayacak gibi değil ki uzan dinlen bugün hep

Çok çok geçmiş olsun

Oy maşallah minnoşaaa 😍
Tüp bebek olup normal doğum yapanlar da oluyor.. benim doktorum normal gebelikten farkın yok demişti 15-20 li haftalardayken.. henüz doğum şeklini konuşmadık bakalım bize ne diyecek..
Sezeryan olacaksa bebeğin pozisyonunun hiç önemi yok kuzu normal doğumlar için kafa aşağı istiyorlar daha çok..
kız ne yiyip içiyorsun bana da söyle 😁haftamız aynı ama 300 gr fark var aramızda benim bebenin kilosu düşük mü haftasına göre acaba 🤔 1900 küsür gr dı32+0 da

İzne ayrıldın mı bu arada 😍
Valla doktor riske atmıyoruz dedi
Ultrason kağıdına baktım 2217 Gr miş yablis duyduk her halde 🤣 boy 45 cm
Senin boyu ne kadar
Ay inan ne buluyorsam onu yiyorum öyle özel bişey yok .kilo almayın diye kepek ve Tam buğday tüketiyorum.meyve keisn zaten asla bırakamam karpuz kiraz şeftali muz erik
Uygulamaya göre baktım 2000 Gr yazıyor bu haftada normal seninki
Bugün izne ayrılıyorum son 2 saat 🤣

Maşallah 🧿🧿 sağlıkla gelsin 🤲🤲🥰🥰

Kızlar yakın zamanda doğum yapan arkadaşa akıl danıstım sizede yazayım
Sezeryan olursanız sonda dan dolayı alt üst gecelik değil elbise gecelik olmalı imiş
Kalın battaniye alın dedi
Depend şart
Göğüs ucu içeri yada düz olanlar silikon meme ucu bulundurun yanınızda .bebek agzina alamıyor Muş .ilk etap bebeğe süslü takım giydirmeyin .
Sondanizi iğne sonrası takılmasını isteyin hissetmemek için . Çabuk toparlanmak istiyorsaniz bol yürüyüş ve bol gaz çıkartmaya bakın 🥰

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş 😔

hayir doktora ben sordum 32 haftalikken 2.013 gr di simdi 2.650 olmus 2 haftada cok almamismi normalmi diye seker yuklemesi yapmistik dimi dedi evet bi sıkıntı yoktu dedim ozaman normal dedi bebek ultrasonda 36+1 cikti gelisimi ilerde dedi

Bizim demek ki bebek iri diye degil kanal agzinda diye dinlenmemiz istenmis. Tesekkur ederim

inanmıyorummm çok geçmiş olsunn :(

Kızlar yakın zamanda doğum yapan arkadaşa akıl danıstım sizede yazayım
Sezeryan olursanız sonda dan dolayı alt üst gecelik değil elbise gecelik olmalı imiş
Kalın battaniye alın dedi
Depend şart
Göğüs ucu içeri yada düz olanlar silikon meme ucu bulundurun yanınızda .bebek agzina alamıyor Muş .ilk etap bebeğe süslü takım giydirmeyin .
Sondanizi iğne sonrası takılmasını isteyin hissetmemek için . Çabuk toparlanmak istiyorsaniz bol yürüyüş ve bol gaz çıkartmaya bakın 🥰
Sonda kısa zaman sonra çıkarılıyor, pijama sorun olmamıştı bende bu yüzden. Hastane önlüğü vardı üzerimde sonda takılıyken.

Back
X