• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlaar hediyeliğim kargoya verilmiş, ben çok beğendim 😍😍🫠🫠
Gözyaşım pıt 🥹
Sizce nasıl??

Eklentiler

• IMG_20230804_172355_519.webp
    IMG_20230804_172355_519.webp
    20 KB · Görüntüleme: 69
eşime attım gözün aydın sende geri kalmadın dedim 😁 yedi beni Alparslan Alparslan diye şimdide yanına Alparslan Göktürk Yusuf ekleyelim diyo öldürecek bu adam beni 🤦
Üc isim miii 😳
Bi yakinimiz Ogluna üç isim verdi, kizi oldu o eksik kalamaz dedi ona da üçisim verdi.
Efe Kağan Aslan
Eylül Elfida Nisa 😁

Kızlar öğle saatinde mutfakta kendime birşeyler hazırlıyordum. Bir anda cam ankastre ocağım patladı bomba gibi. Tuz buz oldu. Öyle çok korktumki 1 saat kendime gelemedim 😔 Allahtan bana birşey olmadı çünkü ocağın başındaydım tamda 🤧
Aman Allahım canım çok geçmiş olsun ya bu nasıl bişey , valla biraz batıl inanç gibi gelecek ama nazar mı ne böyle 😢😢😢😢

Kızlarr..bebek içeride çırpınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Birkaç gündür dikkatimi çekti. Bir anda karnımı sarsacak kadar ani ve sert bir hareket oluyor, sonra normale dönüyor. Acaba uyurken korkup mu irkiliyor, bir sıkıntısı mı oluyor? Başınıza geldi mi hiç? Çarşamba randevum var ama endişelendim biraz. O anlık çırpınma hali dışında hareketleri normal..
Bendede oluyor normaldir diye düşünüyorum, hatta bazen ne yapıyor acaba diyorum

eşime attım gözün aydın sende geri kalmadın dedim 😁 yedi beni Alparslan Alparslan diye şimdide yanına Alparslan Göktürk Yusuf ekleyelim diyo öldürecek bu adam beni 🤦
Babam kardeşim doğduğunda tutturmuştu Kanuni Sultan Süleyman koyucam diye ablamla ağlamıştık ikna etmek için 🫠

Kızlarr..bebek içeride çırpınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Birkaç gündür dikkatimi çekti. Bir anda karnımı sarsacak kadar ani ve sert bir hareket oluyor, sonra normale dönüyor. Acaba uyurken korkup mu irkiliyor, bir sıkıntısı mı oluyor? Başınıza geldi mi hiç? Çarşamba randevum var ama endişelendim biraz. O anlık çırpınma hali dışında hareketleri normal..
Canım 2 haftadır hareketleri kuvvetlendi hatta bazı sabahlar sanki gece biri karnımı dövmüş gibi et acısıyla uyanıyorum artık böyle olacak sanırım büyüdüler daha tok oldu hareketleri ve daha hissedilir hale geldi benimki mesela ortaya dayıyor poposunu geriyor iyice karnımı acıtıyor, otururken sanki dengemi şaşırtacak kadar sarsıyor falan normal dedi bana doktor meraklanma canım

Canım 2 haftadır hareketleri kuvvetlendi hatta bazı sabahlar sanki gece biri karnımı dövmüş gibi et acısıyla uyanıyorum artık böyle olacak sanırım büyüdüler daha tok oldu hareketleri ve daha hissedilir hale geldi benimki mesela ortaya dayıyor poposunu geriyor iyice karnımı acıtıyor, otururken sanki dengemi şaşırtacak kadar sarsıyor falan normal dedi bana doktor meraklanma canım
Benim de kaslarım acıyor ağır spor yapmışım gibi. . çok sevindim, içim rahatladı. Çok teşekkür ederim 🙏

Kızlaar hediyeliğim kargoya verilmiş, ben çok beğendim 😍😍🫠🫠
Gözyaşım pıt 🥹
Sizce nasıl??

Ya ankastre cam ocak olayi icin gecmis olsun. Daha gecen forumda soruldu patlar mi korkuyorum diye, ben patlar korkusuyla direkt celik ocak almistim, konuyu takip ettim herkes cok emindi bisey olmaz diye...

Ayrica hediyelige bayildim, dun esim ilay ismi nasil diye soruyordu, hediyeligin ustunde gorunce hosuma gitti 😀

Bende inanirim cevremizde cok var :)

Back
X