2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Kilosu çok iyi canım maşallah kısa bir destekle nefes işini de çözecektir dualarımız sizinle en kısa sürede kavuşun inşallah 🙏

Kızlar bugün bizim de kontrol vardı ve doktor her an gelebilir hazırlıklı ol dedi. :KK43: kafasını yola sokmus.
Sancılarda da 1 tane 80 birkaç tane 40 çıktı ama düzensiz olduğu için hiçbir şey yapmadı
Hayırlısı olsun canım inşallah en az bir hafta daha kalır

Bi arkadaşımla her gun goruntulu konusup dedikodu yapıyoruz eminim benim kız doğduğunda bütün dedikoduya hakim olacak 🤣
Ne zaman muhabbet etsem dedikodu yapsam benim ki de kıpır kıpır durmuyor yerinde. Dedikodu yaptırmayacak bana cadı her lafın içinde olacak gibi 😂

Kızlar doğum yaptım. Oğlum 3kilo 100 gram doğdu. Ancak nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakıma aldılar. Hepinizin dualarına ihtiyacım var.
Öncelikle gözünüz aydın yavrunuza kavuştunuz inşallah en kısa zamanda evinize dönmek de nasip olur 🙏

Sancılarını başlayacak ya o sirada onun bi duası varmis o duayı ederek suyun içine atiyosun sanci arada girip cikarken ota bakman gerekmis onun acildigini gördükçe acikligin artiyormus suyu da bi yudum iciliyormus önce mi sonra mı inan onu hatirlamiyorm yalan olmasin yaninda götürmen lazim acildigini gör ki acilman olsun sıcak değil normal su
Heh tamam kuzum sağolasın, duayı da öğreneyim o zaman ben. O teleşla bulamam

Perinatalog baktı iyi dedi canım, kilosu 2200 dedi yani inşallah nefes kalp emme refleksi bı sorun yaşamaz da verirler direk 🙏 vermese de temennim az kalması olur💕 Rabbim benle beraber tüm bekleyenlere nasib etsin💙 kafası 35 gibi, ayaklar bacaklar vs haftasiyla uyumlu 33+2 vs çıkıyor,
İyi bari canım ikiyi geçtiyse sorun olmaz Allah'ın izniyle 🙏

Kızlar bugün bizim de kontrol vardı ve doktor her an gelebilir hazırlıklı ol dedi. :( kafasını yola sokmus.
Sancılarda da 1 tane 80 birkaç tane 40 çıktı ama düzensiz olduğu için hiçbir şey yapmadı
Valla bu da erkencikuş çıktı kafanı niye sokuyon evladım :) neyse kuzum yat dinlen ne kadar ertelenirse o kadar iyi

Canımm önceklile gözünüz aydın.. dualarımız bebişle merak etme hemen toparlayacaktır annesi kendini🙏🙏 kaç artı kaçtı bugün?

Oncelikle hayirli olsun canim benim. Kilosu gayet iyi benim kizimin dogum kilosunda tam. cabucak toparlanir yanina da kisa zamanda gelir insallah 🙏🙏🙏🩷

Allah anali babali buyutmek nasip etsin, oglunun da omru saglikli, mutlu, huzurlu gecsin, 🙏

Eklentiler

• Screenshot_20230818_230259_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20230818_230259_Samsung Internet.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 42
Maşallah rabbim sağlık huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Kısa sürede çıkar inşallah küçük prens. 💙

Back
X