- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
Kız tamam üzme kendini hepimiz hamileyix beyinler yandı.Boyum devrilsincok ozurdiliyorum Citemik kardesim. Normalde atlamam unutmam, baslikta kacirdim demek ki :*
ozurdilerim cidden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız tamam üzme kendini hepimiz hamileyix beyinler yandı.Boyum devrilsincok ozurdiliyorum Citemik kardesim. Normalde atlamam unutmam, baslikta kacirdim demek ki :*
ozurdilerim cidden.
Ahaa yıkamayan biri daha yakalandı galibaDeme deme doğum iznine ayrılınca yıkayacaktır. 37. Haftada nerden biliyorsun da deme![]()
Son kasılmalardan bahsetmiyorum kuzum. Ben aylardan içiyorumbenim ağrım kasılmam krampım var bana neden magnezyum vermedi yaaptesi sorayım da geç mi kaldım acaba
![]()
O günde bir şey mi var yaSonbahardagel neydi bizim herkesin doğurduğu hafta 36+6 mıydı? Sen şuan ona girsin 1 gün sık dişini doğurma hadi bakalım
benimde ptesi 36+6 atlatabilcez mi bakalım
![]()
2 tane hemdeKızlar selam Bişey sorcam kapı süsü yaptırdınız mı
Valla tabloda 36+6yı geçip doğuran yokta henüzO günde bir şey mi var yabenim temmuzda kuzenim 36+6 da doğurdu. İş arkadaşlarımla konuşuyorum biri yine öyle doğurmuş
![]()
Eğer öyleyse haftaya cuma geliyo benimki de
Ayyy bsnimde aklımda o var uğursuz bi sayı oldu 36+6 çıkalım bu sayıdan artıkSonbahardagel neydi bizim herkesin doğurduğu hafta 36+6 mıydı? Sen şuan ona girsin 1 gün sık dişini doğurma hadi bakalım
![]()
Biz neyiz hanimefendiValla tabloda 36+6yı geçip doğuran yokta henüz![]()
Gerçekten şanslıyım canım bazen anlaşamasak da başkasına laf söyletmem kendim söylerim sadece , kardeş güzel şey![]()
Kız tamam üzme kendini hepimiz hamileyix beyinler yandı.
16 gün yattı dahada yatacaktı tedavi red verip küvezden erken çıkardımHiç öyle bir şey dikkatimi çekmedi çok şaşırdım ve afalladım gerçekten. Yarın görmeye gittiğimde hemen bakacağım. Siz toplam kaç gün yattınız
Ooo totem varSonbahardagel neydi bizim herkesin doğurduğu hafta 36+6 mıydı? Sen şuan ona girdin 1 gün sık dişini doğurma hadi bakalım
![]()
Acıyordurda sana denk gelmiyordurBir de kızlar bebeğimin gözleri kapalıydı normal mi hiç açmamış olması
Az çok hatırlıyorum o dönemlerini çok güçlü bi duruşun vardı çok soğukkanlıydın. Belki de o duruşun çocuğuna güç verdi keşke ben de güçlü hissedebilsem kendimi. Oeki küvözden erken çıkarmak riskli değil miydi? Neden öyle birşey yapıldı16 gün yattı dahada yatacaktı tedavi red verip küvezden erken çıkardım
Dur duur 38i görelim.. 37 yi görelim dedim bebişime duruyor şükür.. şimdi ye i hedef 38 i görmekAyyy bsnimde aklımda o var uğursuz bi sayı oldu 36+6 çıkalım bu sayıdan artıkyarını hayırlısı ile atlatsam sende pazartesiyi
aman ha dikkat edelim bu ara
O değilde haftaya pazar günü kardeşimin nışanı var kesin doğurur katılamam diye üzülüyorum bakalım şansa neler bekliyor bizi![]()
Anladım teşekkür ederimCanım yapılmıyor diye bir şey yok detaylı usgde alttan rahim uzunluğuna bakılması gibi bir şey zaten doktora sor iste seni kontrol eder ona göre
Biz neyiz hanimefendi
Neyse bende anami babami paylasmiyorum diye avutuyorum işte kendimi
Ben cok üzüldüm![]()
Salıyı gördük mü tamamdır bu iş
Ya sen 36+6yı atlattın bundan sonrası 40önemli olan 36+6yı atlatabilmek sen tebriği hak ettin :) bu çiçekler sana
![]()
Benim bugündü bende atlattım demek ki canımSalıyı gördük mü tamamdır bu iş![]()