2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
inanılmaz kasılmalarım oluyor ya o an nst çekilse 100 çıkar heralde, karnımda esneyecek yer kalmıyor, mideyi de sıkıştırıyor bu kasılmalar mide ağrısı da eşlik ediyor 😶

benim ağrım kasılmam krampım var bana neden magnezyum vermedi yaa 🥲 ptesi sorayım da geç mi kaldım acaba 🤔

Benimde çok fazla kasılmalarım oluyor. Kullandığım multivitamin içinde magnezyum var ama ayrıyetten magnezyum desteği alıyorum günlük. Ona rağmen çok kasılmalarım var.

Benimde çok fazla kasılmalarım oluyor. Kullandığım multivitamin içinde magnezyum var ama ayrıyetten magnezyum desteği alıyorum günlük. Ona rağmen çok kasılmalarım var.
valla ben ayağa kalkmaya korkuyorum karnım patlıyor kasılmalardan, bende Multivitamin alıyorum ben 300mg magnezyum içeren soda da içiyorum, demekki buna çare yok çekecez mecbur 😶

Yatarken rahat mısın peki ?
Benim yatarken de kasılıyor. Pozisyona göre rahatlamıyor. 🥲
yatarken de oluyor hatta her 2 tarafta batıyor nereye döneceğimi şaşıyorum ama bugün inanılmaz bir şekilde her ayaklandığımda kasılmam oldu, karnım çok sert taş gibi oluyor hatta öyle ki bütün rahim elime geliyor dokununca bu yatarken oluyor ayaktayken bildiğin yusyuvarlak, geçen ptesi dr muayene ederken bile oldu kasılmam , dr dayan 1 hafta daha demişti inşallah en az 2 hafta daha dayanırım Nst de sancı çıktı çünkü

yatarken de oluyor hatta her 2 tarafta batıyor nereye döneceğimi şaşıyorum ama bugün inanılmaz bir şekilde her ayaklandığımda kasılmam oldu, karnım çok sert taş gibi oluyor hatta öyle ki bütün rahim elime geliyor dokununca bu yatarken oluyor ayaktayken bildiğin yusyuvarlak, geçen ptesi dr muayene ederken bile oldu kasılmam , dr dayan 1 hafta daha demişti inşallah en az 2 hafta daha dayanırım Nst de sancı çıktı çünkü
Ay benimde öyle. 🥲
Kaç haftalıksın peki ?

Sizden 3 hafta küçüğüm.
O günlere nasıl gelecek bilmiyorum. Çok rahat hamileliğim vardı. İki haftadır çok zorlanıyorum bu kasılmalar yüzünden. 🥹
senin daha erken başlamış, zaten bende 7.aya kadar hamile değilmişim meğer diyorum çok rahattım hızlı hareket ederdim hamile olduğum bile belli olmazdı 🥲 32.haftadan sonra enerjim düşmeye başladı son 2 haftadır da sancılar ve kasılmalar, inşallah seninde birden kayboluverir ☺️🙏

senin daha erken başlamış, zaten bende 7.aya kadar hamile değilmişim meğer diyorum çok rahattım hızlı hareket ederdim hamile olduğum bile belli olmazdı 🥲 32.haftadan sonra enerjim düşmeye başladı son 2 haftadır da sancılar ve kasılmalar, inşallah seninde birden kayboluverir ☺️🙏

Hepimiz için hayırlısı olsun 🙏
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı. 🤲😇

Kızlar gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum ilk kez ben yaşamadım bunu ama yine de içim gidiyor. Oğlumun yoğun bakımda olması onun o hortumlarla olması beni çok üzdü. Bu arada akciğer enfeksiyonundan şüpheleniliyor. Nedeni ne onu da bilmiyoruz
Canım benim oğlum doğduğunda akciğer enfeksiyonu ile doğmuştu 4,5 sene önce. 10 gün antibiyotik tedavisi gördü. O 10 gün hayatımın en zor en acı geçen günleriydi. Gece göğüslerim sızlardı ağlayarak uyanırdım bebeğim acıktı beni istiyor diye. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bu günler geçecek ve bir es bile veremeyeceğin günler gelecek. İnan çok da hızlı gelecek o günler. O yüzden olabildiğince moralini yüksek tut sütün falan kesilmesin anca bu şekilde destek olabilirsin bebeğine.

Back
X