2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedi ☺️ dr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı

Ben bu hurafeye inanıyorum ilk gebeliğimde kestirmedim bunda da kestirmiyorum rapunzele döndüm🙄
Neden kesilmezmiş peki onu biliyor musunuz? Şimdi arkadaş yazınca bi araştırdım da dini açıdan bi sorun yokmuş, sanırım halk arasında söylenen bişey. Ama sebep ne gösteriliyor onu bulamadım 😅

Arkadaşlar grup çok hareketlendi doğuran doğurana maşallah😀 Bebişine kavuşan tüm arkadaşları tebrik ediyorum😍 vallahi canım çekti bakalım bizim ne zaman olacak çok heycanlı😊 Detaylıca verdiğin tüüm bilgiler için özellikle bir teşekkür etmek istiyorum Salon Kadini Salon Kadini

Ve gün ortağım NewMamaa NewMamaa geldik 36+6 tarihine😀 bakalım bugünü atlatabilecek miyiz😂 psikolojik midir nedir bi panik havasındayım nedense😂

Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallah Oğluşun, gece 12den sonra birşey yeme derlerse sabah qlcak demektir. Ki planlı sezeryan başka biri yoksa o gün sabah alır
Anladım kuzum🙏 hemşirelere yine sorarım da. İnsan herşeyi bilmek istiyor. Amin 🌸❤️

bende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedi ☺️ dr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı
Maşallah canım 😍 artık sayılı günler kaldı kavuşmalara 💞

37+0 da tekrar çalışamaz raporu mu almak gerekiyor? Benim 32. Haftada aldığım raporda 37+0da yani 4 eylül izin başlangıç tarihi olarak yazıyordu. Ekstra rapor almam gerektiğini bilmiyordum 🙄

Hayırlısi ile al yavrunu bebeğim o zamana kadar kilo aldırabildiğin kadar aldır bebişe bol karbonhidrat balik hapi aldiriyor🌸

Canim suan. Beslenmesi nasil doktorlar bisey diyor mu durum hakkinda . Benimkiler cok ketum, hicbisey aciklamiyorlar
Balık hapı evde kaldı ama bol karbonhidrat su muz, vs tüketiyorum canım ne kadar alabilirse artık 🥰 teşekkür ederim 🙏

Maşallah bebişine.
O zaman şafak 10 mu diyoruz 🥳

Neden kesilmezmiş peki onu biliyor musunuz? Şimdi arkadaş yazınca bi araştırdım da dini açıdan bi sorun yokmuş, sanırım halk arasında söylenen bişey. Ama sebep ne gösteriliyor onu bulamadım 😅
Babannem söyledi bana saçını kestirdiginde bebegin ömrü kisalirmis Bla Bla bla 🤣 hurafe
Ben kestirmedim inandığım için degil gebe kaldığımda saclarim kısa idi uzasin diye ellemedim

Maşşallahh 🥰
Niye 38+2 de alacak canım biraz daha dursa ya da kendi sancıların başlayınca alsa daha iyi değil mi ki

Aa sahane gecti sifir uyku ile jajsjsja
:D

dogduk tum gun odada ziyaretci doluyken uyuduk tosur tosur, yalniz kalinca bir damla uyumadi, cani sagolsun tabi ama biraz uyuyabilseyim iyiydi :P

Kayla guzelmis :)
Aay yavrum kalabalıktan kendini saklamış uyuyarak iyi yapmış bence aferin ona nazar değmesin diye 🧿🧿
Dur tüm annelerin gıcık olduğu klasik bir tavsiye vereyim sana " bebek uyurken sen de uyu" 🤣🤣🤣

Ay bir isim beğendin süper..

Bebiş dönmediğinde sezaryeni birkaç gün erkene alalım dedi mi size de? Benimki de dönmedi. Sezaryen tarihimi 38+3’ten sonraya geciktirmeyelim mümkünse dedi doktorum.

Back
X