2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bakalım benim ne çıkacak çünkü 10 dakkada bir kasılıyor hissediyorum. Arada dakika tutup yazdım filan. Senin neden sezeryandı? Unuttu ama

Yok yok dini sebep değil bildiğiniz hurafe. Allah korusun bebeğin ömrü kısalır diye uydurmuş biri🫣 bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hikayesi işte🙄
Gerçekten öyle ya, insanlar anca korku aşılamışlar öyle yapma şöyle olur; şöyle yapma böyle olur 😅😅
Fatma ana eli otu geldi kızlar çok büyük bu yaa . Buna uygun kap nerden bulcam hastanede🤣
Geçen arkadaşım doğum yaptı, aynı hastanede aynı doktora gidiyoruz. Şansa benim nst varken o da yan odada sancı çekiyordu, bu ottan o da almış ve evden plastik kap getirmiş içi görünen şeffaflardan ağzı da kapalıydı camın önüne koymuştu. Evden uygun plastik kap götürün bence aynı şeffaf olandan. Çünkü izlemek gerekiyormuş galiba 😇

Ben de öyle biliyordum ama çok büyürse de normal doğum zor olur 38 den sonra sezaryene falan döner mi acaba dedim.. G gergo demiş ya suni sancı veririz 4 e çok yaklaşırsa diye benim doktor öyle bi şey demedi ama acaba öyle mi yapılmalı bilemedimm😂
Canım bizim doktor beklemeyi gereksiz buluyor çünkü zaten eğer 4ü görür veya geçerse normal doğum zorlar boşa 41i beklemeyiz mantığında. Bende hurmaya ahududu yaprağı çayına ve egzersize dayandım🙈

Hurma ye kuzu bol bol, adaçayı diyorlar ama bence onun kullanımına dikkat etmek lazım canım bı araştır derim, Allah kolaylıkla nasib etsin size ❤️ kekik iyi gelebilir birşeylere atarak yerseniz, ananas son haftalarda tavsiye ediliyor. Hurma dışında diğerleri zaten ödem atma amaçlı kullanılıyor. O yüzden sanırım doğumu kolaylaştırıyor, fakat miktarını tarifini bilmiyorum kuzu
Çok teşekkür ederimm hepsini danışarak tüketeceğim❤️

37+5 olduk, 2-3 cm açıklığım varmış. Dünden beri yürümekte zorlanıyorum çünkü bebeğin kafası inanılmaz baskı yapıyor. Bebek her an gelebilir dedi doktorum, gelmezse de cuma günü suni sancı alacağım gibi görünüyor. SSVD istediğim için doktorum daha fazla bekleyip risk almak istemiyor. 3291 g ve 52 cm olmuş kızçem. Sağlıkla gelir inşaAllah bütün yavrular 🤲🏻 Duygulandım bugün 🥹

Bende 🤣🤣 37+0ı görsem rahatlayacam 🤣🤣 ama inanıyorum gelmeyecek bugün. 38 i beklemek istiyorum şimdi de 🤣🤣 yarın doktor kontrolüm var benim bakalım ne diyecek. Sizin ne zamwn
Benim perşembe :) ay çok merak ediyorum yaz lütfen
Fatma ana eli otu geldi kızlar çok büyük bu yaa . Buna uygun kap nerden bulcam hastanede🤣
Ya bu ot bana biraz korkanç geliyo😀 kabı hiç bilemiyom😅

37+5 olduk, 2-3 cm açıklığım varmış. Dünden beri yürümekte zorlanıyorum çünkü bebeğin kafası inanılmaz baskı yapıyor. Bebek her an gelebilir dedi doktorum, gelmezse de cuma günü suni sancı alacağım gibi görünüyor. SSVD istediğim için doktorum daha fazla bekleyip risk almak istemiyor. 3291 g ve 52 cm olmuş kızçem. Sağlıkla gelir inşaAllah bütün yavrular 🤲🏻 Duygulandım bugün 🥹
Rabbim sağlıkla kavuştursun 🩷
Galiba bu hafta ve sonraki hafta bir sürü bebişimiz doğacak 🥰

Kızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara🥰🥰
Yaa tebrik ederimm, rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah. Çabucak toparlayıp çıksınlar inşallah 💛🤲🏻👼🏻💐

Kızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara🥰🥰
Ah canım benim maşallah 3ünüzde iyi olun çok sevindim kavuştunuz 😍
Allah analı babalı sağlık huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin 🙏

Tweetiy Tweetiy senin keyfin yerinde olduğuna göre ikinci bebe olabilir mi🤓
Yok 🤭 ilk gebelik hatta 3. Tüp bebek tedavisiyle bu aşamaya geldik 🤭 genel olarak pozitif biriyimdir, korktuğum şeyleri düşünmemeye çalışıyorum ve düşünmedikçe yaşamayacağım gibi geliyor 😅😅 bakalım benim kontrolde tee bu cuma 🤭

sabahtan beri giremedim neler olmuş grupta nelerrr :) yarın son iş günüm benim de, daha çabuk görürüm artık olanları 🤣 doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederimm 😍 darısı biz kalanların başına 😜 saç kestirme ile ilgili bir soru vardı, o hurafeyi ben de biliyorum ama kestirdim :D annem ve ananem baya karşı çıktı ama tıbbi olarak bir sorun yaratma durumu olmadığından inatla yaptım o işi :D doğum raporuna gelince, 30 ağustosa kadar çalışabilir raporum vardı. doktorum 36+0 a çekmek istedi. çarşamba gel dedi çalışamaz raporu vereyim. ben bankada çalışıyorum sordum çalışamaz raporuna gerek yok dediler, insan kaynaklarına mail attık. bence iş yerinize sorun derim. gerekli değilse uğraşmamış olursunuz

Maşallah canım 😍 artık sayılı günler kaldı kavuşmalara 💞

37+0 da tekrar çalışamaz raporu mu almak gerekiyor? Benim 32. Haftada aldığım raporda 37+0da yani 4 eylül izin başlangıç tarihi olarak yazıyordu. Ekstra rapor almam gerektiğini bilmiyordum 🙄
benim kurum istedi canım almam gerekiyormuş dr da verdi zaten direk , bi de ilkinden farklı şeyler yazıyordu sanki

Kızlar bir sorum olacak. Hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekli mi? Siz koydunuz mu havlu?
Ben bebiş için değil kendim için koydum. Göğüslerimle ilgili sıkıntım oldukça sıcak su ile havluyu koydum iyi geldi hastanede de sıkıntım olursa öyle yapıcam.

Back
X