- 29 Nisan 2021
- 4.974
- 7.547
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de mama olunca 3 bekliyorum :) hatta sütle de 2 de uyanmazsa 3 e kadar bekleyin diyorum ben uyurken. O da gecede bir kere oluyor:)
evet her gün yeni bişeyler![]()
Benim de 1 ay oldu canım, evde hiçbir işe vaktim olmuyor ama mutlaka her gün çıkıyorum bağışıklığı için ve kendim için1 ay olmuş doğum yapalı grupta başı çekenlerdensin bize ne söylemek istersinne zmn rahatça dışarı çıkıcaz düzene gircez
![]()
Alıştık çok şükür canım sütüm 4. Gün gelmeye başladı bebiş de i gün sarılık başlangıcı oldu sonra yükseldi dün hastaneye yattık mavi ışık tedavisi uygulandı sabaha değer düştü çok şükür taburcu olduk inşallah tekrarlamazAhhhh canım benimalıştınız mı birbirinize
Benim de çok açım yanıyor süt verdiğimde , yara değil ama acıyor , ama ben gümüş kapak aldım iyiki almışım hep takıyorum yara olmasını engelliyor, bide ben sağınca sonra çok geç süt doluyor göğüslerime o yüzden sağmıyorumKızlar
Emzirmede çok zorlanmaya başladım sütüm var ama bebisi emzirirken çok canım acımaya başladı emzirmek istemeyecegim neredeyse . Uçları çok kuruyor sanırım yara olacak daha olmadı ama . Bebiş çok canımı acıtıyor .hastane de 2 kere sagim yaptım döktüm elektrikli pompa ile göğüsler şişti . Evde kendinin manuel pompa var ama beceremiyorum pek onunla kalan sütü sağıp gosusleri boşaltmayı . ne yapacağım ben![]()
Çok iyi yapıyorsun ya acaba bende mi hergün çıkarsam kendimede iyi gelirBenim de 1 ay oldu canım, evde hiçbir işe vaktim olmuyor ama mutlaka her gün çıkıyorum bağışıklığı için ve kendim içindışarı çıkmak için uyanmasını bekliyorum, emziriyorum sonra çıkıyorum.
Magnezyum kullanıyor musun ?28 su an. Sancı cıktı nst de 1 hafta hastanede kaldım evdeyim şimdi. Var agrı bıraz, diyet verdiler basladım bakalım.
Kesinlikle çık canım, ikinize de çok iyi gelecek.Çok iyi yapıyorsun ya acaba bende mi hergün çıkarsam kendimede iyi gelir
Dışarda ne kadar duruyorsun canım? Ben daha doktor dışındw 1 kere çıktım. Onda da 5 dakkada ağladı. Her gün çıkalım diyorum eşime sitede bşr tur yürüyüş yapalım yok vakit olmuyor. Uyutmayla uğraşmaktanBenim de 1 ay oldu canım, evde hiçbir işe vaktim olmuyor ama mutlaka her gün çıkıyorum bağışıklığı için ve kendim içindışarı çıkmak için uyanmasını bekliyorum, emziriyorum sonra çıkıyorum.
Benim de 1 ay oldu canım, evde hiçbir işe vaktim olmuyor ama mutlaka her gün çıkıyorum bağışıklığı için ve kendim içindışarı çıkmak için uyanmasını bekliyorum, emziriyorum sonra çıkıyorum.
Anladım o gün netleşir ya da o günü beklemeden gelir belki deYok gün vermedi ama 41 olunca yatış yapıp suni sancı vericez dedi doktorum bende cuma günü 41+0 oluyorum salı günü kontrolüm var o gün birşey der artık
Bgn başladım ishal yapıo dıe bıraktım. Tekrar Baska marka aldık gunde 1 basladımMagnezyum kullanıyor musun ?
Kız ben de evde hiç durmadım sabahına doğurcağım gece bile avmden eve gece 10da geldim. Ama henüz çıkamadım dışarıSitede dolaşmaya çekinen anneler çocuğunu 1500 km uzağa getiren ben
Ben hamileyken çok gezdim diye heralde nazenin dışarıyı çok seviyor. Eşim hep sokakta gezerken dogurcan çocuğu diyorduemzirme önlüğüyle dünyanın öbür ucuna gidebilirim. Açken babasını bile tanımıyor çünkü
![]()
Az önce aynısını yaşadım:) bir dahakine uykuya dalınca gitçemYa ben dün denedim çıkmayı ama dün gaz sancısı vardı çok emzirdim çıktık yolda ağlamaya başladı koşa koşa eve zor attık kendimizibgn bir daha deniycem
![]()
Benimde yara yok ama epey aciyor biri baya sert oldu pompa ile bosaltik rahatladım geri süt doluyor şükür .Benim de çok açım yanıyor süt verdiğimde , yara değil ama acıyor , ama ben gümüş kapak aldım iyiki almışım hep takıyorum yara olmasını engelliyor, bide ben sağınca sonra çok geç süt doluyor göğüslerime o yüzden sağmıyorum