2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doktor banada artık gece uyandırma 3 3.5 saatte beklenir dedi gece kendi uyansın acıkıp istesin dedi bende yinede alarm kuruyorum 4 saatte bi bakayım uyanmazsa diye ama o kdr olmadan o uyanıyo zaten 3 3.5 saate genelde
Ben de mama olunca 3 bekliyorum :) hatta sütle de 2 de uyanmazsa 3 e kadar bekleyin diyorum ben uyurken. O da gecede bir kere oluyor:)

1 ay olmuş doğum yapalı grupta başı çekenlerdensin bize ne söylemek istersin 🙈😅 ne zmn rahatça dışarı çıkıcaz düzene gircez 😩😁
Benim de 1 ay oldu canım, evde hiçbir işe vaktim olmuyor ama mutlaka her gün çıkıyorum bağışıklığı için ve kendim için 😅 dışarı çıkmak için uyanmasını bekliyorum, emziriyorum sonra çıkıyorum.

Ahhhh canım benim ❤️ alıştınız mı birbirinize
Alıştık çok şükür canım sütüm 4. Gün gelmeye başladı bebiş de i gün sarılık başlangıcı oldu sonra yükseldi dün hastaneye yattık mavi ışık tedavisi uygulandı sabaha değer düştü çok şükür taburcu olduk inşallah tekrarlamaz🤲

Kızlar
Emzirmede çok zorlanmaya başladım sütüm var ama bebisi emzirirken çok canım acımaya başladı emzirmek istemeyecegim neredeyse . Uçları çok kuruyor sanırım yara olacak daha olmadı ama . Bebiş çok canımı acıtıyor .hastane de 2 kere sagim yaptım döktüm elektrikli pompa ile göğüsler şişti . Evde kendinin manuel pompa var ama beceremiyorum pek onunla kalan sütü sağıp gosusleri boşaltmayı . ne yapacağım ben 😭

Kızlar
Emzirmede çok zorlanmaya başladım sütüm var ama bebisi emzirirken çok canım acımaya başladı emzirmek istemeyecegim neredeyse . Uçları çok kuruyor sanırım yara olacak daha olmadı ama . Bebiş çok canımı acıtıyor .hastane de 2 kere sagim yaptım döktüm elektrikli pompa ile göğüsler şişti . Evde kendinin manuel pompa var ama beceremiyorum pek onunla kalan sütü sağıp gosusleri boşaltmayı . ne yapacağım ben 😭
Benim de çok açım yanıyor süt verdiğimde , yara değil ama acıyor , ama ben gümüş kapak aldım iyiki almışım hep takıyorum yara olmasını engelliyor, bide ben sağınca sonra çok geç süt doluyor göğüslerime o yüzden sağmıyorum

Benim de 1 ay oldu canım, evde hiçbir işe vaktim olmuyor ama mutlaka her gün çıkıyorum bağışıklığı için ve kendim için 😅 dışarı çıkmak için uyanmasını bekliyorum, emziriyorum sonra çıkıyorum.
Çok iyi yapıyorsun ya acaba bende mi hergün çıkarsam kendimede iyi gelir

Dışarda ne kadar duruyorsun canım? Ben daha doktor dışındw 1 kere çıktım. Onda da 5 dakkada ağladı. Her gün çıkalım diyorum eşime sitede bşr tur yürüyüş yapalım yok vakit olmuyor. Uyutmayla uğraşmaktan

Süt sağdım yine hüsran. 2 3 gündür sağmıyordum yine az yine az artmamış o kadar çok şey yiyip içiyorum işe yarayan yok

Ya ben dün denedim çıkmayı ama dün gaz sancısı vardı çok emzirdim çıktık yolda ağlamaya başladı koşa koşa eve zor attık kendimizi 😂 bgn bir daha deniycem 🙈

Sitede dolaşmaya çekinen anneler çocuğunu 1500 km uzağa getiren ben😃
Ben hamileyken çok gezdim diye heralde nazenin dışarıyı çok seviyor. Eşim hep sokakta gezerken dogurcan çocuğu diyordu 😂 emzirme önlüğüyle dünyanın öbür ucuna gidebilirim. Açken babasını bile tanımıyor çünkü 😃

Sitede dolaşmaya çekinen anneler çocuğunu 1500 km uzağa getiren ben😃
Ben hamileyken çok gezdim diye heralde nazenin dışarıyı çok seviyor. Eşim hep sokakta gezerken dogurcan çocuğu diyordu 😂 emzirme önlüğüyle dünyanın öbür ucuna gidebilirim. Açken babasını bile tanımıyor çünkü 😃
Kız ben de evde hiç durmadım sabahına doğurcağım gece bile avmden eve gece 10da geldim. Ama henüz çıkamadım dışarı 🤣 sanırım zamanlama yanlıştı bu gazlı günü seçmemeliydim 🤣

Benim de çok açım yanıyor süt verdiğimde , yara değil ama acıyor , ama ben gümüş kapak aldım iyiki almışım hep takıyorum yara olmasını engelliyor, bide ben sağınca sonra çok geç süt doluyor göğüslerime o yüzden sağmıyorum
Benimde yara yok ama epey aciyor biri baya sert oldu pompa ile bosaltik rahatladım geri süt doluyor şükür .
Rezene çayı ve bastık damla kullanabilirsin süt srttirmak için canım bide kuru dut

Back
X