Kizcelerim birsey danismam gerek,
Simdi iki bebegimde de hicbir sorun, sikinti yok Allah'a sukur ama ben bir garibim.
Bugun 4.gun olmak uzere inanilmaz bir grip atlatiyorum. Ilk 2 gun sol tarafım şıpır şıpır akti, o taraf durdu, simdi sag tarafim şıpır sıpır akıyor. Inanilmaz cok hapşuruyorum, oksuruk yok, geniz akintisi var, sesim kisilmadi ama degisti, halsizlik yok, aksine enerjim bomba gibi.
Bu arada gribim, burnum asiri akiyor ama yuzumu gorseniz halime acirsiniz. Su an sag tarafim aktigi icin sag goz kapagim patlamis gibi şiş ve yanik gibi duruyor, gozumun alti kipkirmizi ve sag yanagim sivilce dolu. (Ben atopik dermatitim, sivilce nedir bilmem)
Bebeklerime garip bir sekilde bulasmadi.
Ekstra olarak ozellikle ellerim ve dudak cevrem olmak uzere kasintili ici su dolu kabarciklar dokuyorum.
Bu ici su dolu kabarciklara asinayim, ayda yilda 1 kere cikar, yarim saat kasinir sonerdi. Ama dogumdan beri sonmeyi bir kenara birakin hergun en az 10 tane yeni kabarcik dokuyorum ve tum vucudumda sanki aktif sekilde sinek isiriyormus gibi acilar olusuyor.
Ilac olarak sadece uzun zamandir kullandigim multivitaminimi kullaniyorum, bir de doktorumun recete ettigi bir antiseptik kullaniyorum, dogum sonrasi dikislerin pansumani icin, ayni antiseptigi ilk dogumda da recete etmislerdi, kullanmistim.
Alerji gecirdigimi dusunuyorum acikcasi cunku daha once gecirdigim hicbir gribe benzemiyor, sag tarafim şiş su an resmen.
Su an cogunuz lohusa olduğunuz icin danisiyorum, aranizda benzer belirtiler yasayan var mi? Yoksa cildiyeye gidecegim varsa jinekologuma danisacagim.
Z
zerdecalim
neden sordugunu goremedim ama bende saydim 55 cikti, bu gece uyumasi uzun surdugu icin ancak cevap verebiliyorum.