- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
İnşaallah aminCanım sağlıkla kavuşun inşallah bir avazda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah aminCanım sağlıkla kavuşun inşallah bir avazda
İnşaallahHadi hayırlısı ile sağlıkla kucağına al canım gönlüne göre olacak inşallah
Üç günde bir yıkıyorum havalar soğursa haftada iki olcakKızlar bebeleri kaç günde bir yıkıyorsunuz. Her gün yıkayan var mı
Doktorlar hesap yaparken doğduğu günü saymıyor bende 41 de çıkarayım diyorumKızlar belki ben buralarda değilken konuşmuşsunuzdur. Şu kırk mevzusu. Doğduğu günü sayıyor musunuz? Benim kızım 13 Eylül doğumlu. Doğduğu günü saymayınca bugün 13 günlük oluyor. Bazı uygulamalar doğduğu günü de sayıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz
24 saat dolunca 1 gün oluyor o yüzden ilk gün sayılmıyor..Kızlar belki ben buralarda değilken konuşmuşsunuzdur. Şu kırk mevzusu. Doğduğu günü sayıyor musunuz? Benim kızım 13 Eylül doğumlu. Doğduğu günü saymayınca bugün 13 günlük oluyor. Bazı uygulamalar doğduğu günü de sayıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz
Gözün aydın canım hayırlısı ile kucağına al inşallahKızlar az önce muayeneden çıktım 3 cm açıklıkla yatış verdi bebek iri biraz boyum da kısa duruma göre normal yada sezeryan olucam bugün de doğum günüm çok istiyordum doğum yapmayı nasip olucak inşaallah, dualarınızı bekliyorum![]()
Yaa aynıyız neredeyse hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah kızlarımızıGözün aydın canım hayırlısı ile kucağına al inşallah
Bende kontrolden cıktım, bugün tam 40 hafta oldum. Bana da 3 cm açıklık ile yatış verildi ve şu an fitil başladı. Bu gece veya yarın bekliyoruz kızımı inşallah
Bana dua edin lütfen
Gözün aydın canım hayırlısı ile kucağına al inşallah
Bende kontrolden cıktım, bugün tam 40 hafta oldum. Bana da 3 cm açıklık ile yatış verildi ve şu an fitil başladı. Bu gece veya yarın bekliyoruz kızımı inşallah
Bana dua edin lütfen
Bugünün bomba haberleriKızlar az önce muayeneden çıktım 3 cm açıklıkla yatış verdi bebek iri biraz boyum da kısa duruma göre normal yada sezeryan olucam bugün de doğum günüm çok istiyordum doğum yapmayı nasip olucak inşaallah, dualarınızı bekliyorum![]()
Ah bambam aynı düşünce bende de var hepUykusuz kalmak düzen oturmaması bir derece aslında. Ama beni asıl endişelendiren doymuyor mu bu çocuk düşüncesi. Keşke memeler şeffaf olsa da gideni görseydik.
Hemen bakıyorum
Emzik bende veriyorum. Hatırlarsınız belki karşıydım bidebüyük konuşmamak gerekiyormuş. Bir süre oyalıyor en azından
En azından yalnız değilmişim![]()
Bana mantıklı gelen de böyle aslında24 saat dolunca 1 gün oluyor o yüzden ilk gün sayılmıyor..
Bnm doktor takabilirsin diyor ama ağrılarım geçmeden takamam gibiBen henüz başlamadım. Doktora sormamışım ne zaman başlanır diye aranızda soran var mı? Ben bu siteden aldım.. Lohusa korsesi modeli. Ama rahim toparlayıcı mı alsaydım acaba diyorum.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Eşim de bende memuruz sağlık ocağı süt parası için beni kaydetmiştidogum parasi icin nasil basvuru yapılır e devletten başvurabikiyir muyuz bi de sut parasi var eşi memur olanlar ona basvurabiliyor mu
Ben bibs aldım çok şükür aldı bibsi kurtuldumsürekli emmek istiyo doysada ya emzik avent almıştım atıyo ağzından çıkan onuda başka marka denicem sanırım artık öok zorlanıyorum uyumuyo ve hep emmek istiyo
Pazar ve çarşamba yıkıyorum benKızlar bebeleri kaç günde bir yıkıyorsunuz. Her gün yıkayan var mı
Ay ne güzel canım sağlıkla gelsin bebeğinKızlar az önce muayeneden çıktım 3 cm açıklıkla yatış verdi bebek iri biraz boyum da kısa duruma göre normal yada sezeryan olucam bugün de doğum günüm çok istiyordum doğum yapmayı nasip olucak inşaallah, dualarınızı bekliyorum![]()
Sıcaklıkları aynı olmalı dedi bana yoğun bakım hemşiresi. Yani dolapta soğuyan süte katacaksan önce soğutman lazımSoru: ayrı saatlerde sağdığım sütü aynı poşede koysam? Zaten 10 ml 10 ml çıktı aynı poşede koysam nolur?