• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar belki ben buralarda değilken konuşmuşsunuzdur. Şu kırk mevzusu. Doğduğu günü sayıyor musunuz? Benim kızım 13 Eylül doğumlu. Doğduğu günü saymayınca bugün 13 günlük oluyor. Bazı uygulamalar doğduğu günü de sayıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz
Doktorlar hesap yaparken doğduğu günü saymıyor bende 41 de çıkarayım diyorum

Bizim hatununda gaz sancıları başladı sanırım, dün gece dar etti dünyayı yatağa koyduğum anda ağlama krizine girdi gece 1.30 gibi pes edip eşime devrettim ben 2 saat uyudum sonra ben devraldım. Ben mama + emzirme şeklinde gidiyorum aralarda sağım yapıp onuda biberonla veriyorum. Henüz doğum kilosuna ulaşmadı emzir süt gelir kısmı bende işlemedi evdeki 5 yaş çocuğa rağmen memeden indirmedim bebeği ama işe yaramıyor o yüzden mama öcü kısmına kapalıyım

Kızlar belki ben buralarda değilken konuşmuşsunuzdur. Şu kırk mevzusu. Doğduğu günü sayıyor musunuz? Benim kızım 13 Eylül doğumlu. Doğduğu günü saymayınca bugün 13 günlük oluyor. Bazı uygulamalar doğduğu günü de sayıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz
24 saat dolunca 1 gün oluyor o yüzden ilk gün sayılmıyor..

Kızlar az önce muayeneden çıktım 3 cm açıklıkla yatış verdi bebek iri biraz boyum da kısa duruma göre normal yada sezeryan olucam bugün de doğum günüm çok istiyordum doğum yapmayı nasip olucak inşaallah, dualarınızı bekliyorum ☺️🥰
Gözün aydın canım hayırlısı ile kucağına al inşallah 🙏

Bende kontrolden cıktım, bugün tam 40 hafta oldum. Bana da 3 cm açıklık ile yatış verildi ve şu an fitil başladı. Bu gece veya yarın bekliyoruz kızımı inşallah
Bana dua edin lütfen

Bende kontrolden cıktım, bugün tam 40 hafta oldum. Bana da 3 cm açıklık ile yatış verildi ve şu an fitil başladı. Bu gece veya yarın bekliyoruz kızımı inşallah
Bana dua edin lütfen
Yaa aynıyız neredeyse hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah kızlarımızı 💖☺️

Bana dua edin lütfen

Kızlar az önce muayeneden çıktım 3 cm açıklıkla yatış verdi bebek iri biraz boyum da kısa duruma göre normal yada sezeryan olucam bugün de doğum günüm çok istiyordum doğum yapmayı nasip olucak inşaallah, dualarınızı bekliyorum ☺️🥰
Bugünün bomba haberleri 😍

Sağlıkla kavuşun dualarım sizinle 🌸🫶

Bende perşembeye kavuşuyorum kızıma nasipse🥲🥹

Uykusuz kalmak düzen oturmaması bir derece aslında. Ama beni asıl endişelendiren doymuyor mu bu çocuk düşüncesi. Keşke memeler şeffaf olsa da gideni görseydik.

Hemen bakıyorum

Emzik bende veriyorum. Hatırlarsınız belki karşıydım bide 😂 büyük konuşmamak gerekiyormuş. Bir süre oyalıyor en azından 😂

En azından yalnız değilmişim 🥹🙏
Ah bambam aynı düşünce bende de var hep
Keşke şeffaf olaydı göreydik
Meme ucum çıkmadı diye silikonla başladık mecbur
Ona doluyor ama bebe ne kdr emiyor ne gidiyor bilmiyorum hiç

Ben henüz başlamadım. Doktora sormamışım ne zaman başlanır diye aranızda soran var mı? Ben bu siteden aldım.. Lohusa korsesi modeli. Ama rahim toparlayıcı mı alsaydım acaba diyorum.

Bnm doktor takabilirsin diyor ama ağrılarım geçmeden takamam gibi

dogum parasi icin nasil basvuru yapılır e devletten başvurabikiyir muyuz bi de sut parasi var eşi memur olanlar ona basvurabiliyor mu

Ay ne güzel canım sağlıkla gelsin bebeğin🧿🧿🤲🤲😍😍

Kızlar sütümü sagip dolaba koyduğumda bir süre sonra altta su üstte yağ gibi bir tabaka olarak ayrışıyor sütüm, nedense kesilmiş gibi gelip beni rahatsız ediyor. Böyle olması normal mi?

Back
X