Aynen
Tekrar isitilmaz zaten, oda sicakliginda kaldiysa icirilebilir ama 2 saat sonunda atiyoruz mutlaka. Bu dedigim aptamil ve bebelac icin gecerli, diger markalarda farkli bir tuketim suresi olabilir canim, kutu uzerinde yazar zaten.
Ama bizim doktorumuzun soyledigi 2 saat icinde tuketilmesi gerektigi idi, marka ayirmamisti bunu soylerken.
Bu arada ben de icmezse en gec 45 dk sonra atiyorum, ilik sut / mama vermekte sakinca yok.
Ek olarak gaz uyarisi yapayim;
Mama hazirlarken mama suyla karissin diye hizli hareketlerle calkaliyorsaniz ve mamada kopuklenme oluyorsa bu bebeklerinize gaz olarak dönüyor, size de uykusuzluk :)
Mamayi biberona koyduktan sonra steril bir kaşıkla karistirabilir ya da biberonu dairesel hareketlerle dondurerek mamanin cozunmesini saglayabilirsiniz.
Ozetle biberonda köpük olmamali :)
Ayaklarimiza corap giymeyi, suyu oda sicakliginda tuketmeyi ve her yemeğimize ozellikle de bakliyatlara kimyon koymayi ihmal etmeyelim :)
Mutlu bebekler, mutlu anneler :)
Hepinizi oper, kucaklarim. Yeni lohusalara da sabirlar dilerim

Bu ara iki bebekli bi anacık olarak cok giremiyorum, ama her gun mutlaka siteye bakiyorum, sorununuz olursa mesaj da atabilirsiniz, bazen bildirimler gozumden kaciyor.