2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen güzel tarif ettin kuzum , acaba neden oluyor ve sıkıntı yaratır mı acaba
İnternetten baktım bunların. Akciğeri çok gelişmediğinden dolayı genizde mukus oluşuyormuş çevredeki tozdan mikroptan ve enfeksiyondan doktora da sordum onlar şuanda bu balgamı atamazlar ancak burun temizliğini yapmanız lazım dedi bende yapıyorum ama bi fayda yok

2.haftadan sonra uyku hali gündüz azaldı 4 gündür gündüz uyutamıyodım hatta bugün baya uyudu emiyo uyuyo yani şaşırdım biraz damlada melisa fln var içinde o yüzden mi acaba rezene hep içiyodum ama uyku hali olmuyodu hiç
Şimdide uyuyo diye endişelendim 🙈
Ondan da olabilir
Ah analıkk 😅 ben de öyleyim uyumasa neden uyumuyor çok uyusa neden uyanmıyor diye dertleniyorum 🙈

Bebişleriniz maximum kaç saat uyudu? Uyandırmakta zorlanıyorum 3,5 saati buluyor kendi uyanması günde bi kere. Endişeleniyorum bi sorun olur mu acaba ya

Sanırım ben aynı o üzüntüyü yaşadım, ne zaman başladınız sağmaya acaba
Kolostrum çok değerli gerçekten. Çok koyu ve yağlı onu makinede harcama. 4. 5 gün ancak amcak başlıyor süt artmaya. Sağıp ne yapçan? Bekle 1 hafta olsun. Hiç kendizi üzme. Benim fikrim

Gaz krizinden sesleniyorum her gun yeni bisey deniyorum yani sanırım gaz çünkü altı temiz karnı tok fakat sürekli ağlar durumdaydi hemen dus aldirdim rahatladı sıcak suda ve şimdi uyudu normalde gun asiri dus aldiriyordum ama cok sıkışırsaniz dus aldırın test ettm onayladım rahatlatiyo 🤣

Süt sağma makinası kullanan arkadaşlar hızlı sağım yapan memnun kaldığınız markalar neler lansinoh kullandım çok ağır sağım yapıyor acaba diğerleri nasıldır

Kızlar ben owli uyku gurusu almıştım 2 kere denedim hiç memnun kalmadım bilginize. Ty'daki şu yorumlarla aynı şeyi düşünüyorum. Omuzu çok rahatsız duruyor çok sert orası.. boynu çok dar fermuar bebeği rahatsız ediyor gibi duruyor ve sürekli ağzına doğru toplanıyor bebek kıpırdadıkça.. yenidoğana bile dar yaka kısmı daha oyuk olmalıymış. Bir dr 36 aya kadar kullanacağız sözde.

Eklentiler

• Screenshot_20230930-010940_Trendyol.webp
    Screenshot_20230930-010940_Trendyol.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20230930-010930_Trendyol.webp
    Screenshot_20230930-010930_Trendyol.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 59
Bebişleriniz maximum kaç saat uyudu? Uyandırmakta zorlanıyorum 3,5 saati buluyor kendi uyanması günde bi kere. Endişeleniyorum bi sorun olur mu acaba ya
Doktor bana 2 saatte bir uyandır ilk 1 ay dedi. Ama ben 3 4 saat uyumasına izin veriyorum ama şöyle izin veriyorum izliyorum bebişi uykuda zaten sürekli kıpır kıpır benim kız iyi olduğunu şekerş düşmediğini anlıyorum uyandırmıyorum öyle uyursa. O da günde bir kere oluyor ancak

Kızlar ben owli uyku gurusu almıştım 2 kere denedim hiç memnun kalmadım bilginize. Ty'daki şu yorumlarla aynı şeyi düşünüyorum. Omuzu çok rahatsız duruyor çok sert orası.. boynu çok dar fermuar bebeği rahatsız ediyor gibi duruyor ve sürekli ağzına doğru toplanıyor bebek kıpırdadıkça.. yenidoğana bile dar yaka kısmı daha oyuk olmalıymış. Bir dr 36 aya kadar kullanacağız sözde.
Canım gerçekten az para da değil yani evlatlarımız için en iyisi olsun diyoruz alıyoruz benim buna çok içim yandı açıkçası

Evet ama sonra rüzgar esiyor camdan filan ya bi terleme bi o derken sıkıntı çıkacak valla sırtımda
evet o çok tehlikeli aman dikkat et, benim ev esiyor kendim alev ateş olsam da bebek için pencereyi uzun süre açık tutamıyorum
Off bir de aşılar ateşler var dimi.ilerki aylarda? 😅😭 kuzum geçmiş olsun. Benim doktor 37.7 üstü demişti ama bir de yenidoğanda ateş hiç istemeyiz olursw doktora gel dedi ama 37.7 üstü için yani bilemiyorum :KK43: keyfi filan yerinde mi? Doktora bir daha sor istersen
yani ilk gün huzursuzdu onun dışında bişey yok hatta ben gazı var sandım aynı gün mamaya da başlamıştık, dr a söyledik ateş huzursuzluk yapar demişti ve aşı sonrası olduğu için çokta kaale almadı açıkçası ama 4 gün oldu ,şu an bile baktım 37.2 , savaş savaş yılmadı oğlumun bağışıklık hücreleri 🙃

İnşallah bir an önce geçeriz mamasız sürece,

Solgarın hangi vitaminini aldın?

bunu aldım, yorumlarda inanılmaz iyi , inşallah işe yarar, bira mayası ve B12 içeriyormuş

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-27-17-12-49-898_trendyol.com.webp
    Screenshot_2023-09-27-17-12-49-898_trendyol.com.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 54
Gündüz biz de aynıyiz ya ayakta uyuyor ya memede, bırakınca ağlıyor. Gece bir nebze daha iyi dalar dalmaz yatağa koyuyorum ama Max 45 dk uyuyor. Gündüz buna bir çare bulmam lazım 🫡
çareyi söylüyorum beyaz gürültü 😁 ben bugün besleyip yatırdım normalde max 20 dk dururdu tvden saç kurutma makinesi sesi açtım bizimki bunu seviyor, transa geçmiş gibi 2 saate yakın uyudu o sırada evde bir sürü işimi hallettim 😄 bizdr işe yarıyor sizde deneyin isterseniz, hatta gece de açıyorum ben mızmızlanınca

Kızlar göğsümden sağdığımda hiç süt gelmiyor sadece 4-5 damla. Her emzirme sonrası deniyorum, emzirmeden önce de denedim aynı. Philips elektrikli pompa kullanıyorum. Bebeğim emerken ise Arada sıkıyorum süt akıyor. Daha 3 günlük anneyim. Bu durum normal mi
benim 3.gün gelmişti sütüm o da 1 2 damla , bu durum çok normal emzirmeye devam edin, bebeğin emmesi ile sağma da gelen süt çok farklı

Kızlar ben 18.42de kızımı kucağıma aldım çok şükür, suni sancıdan dolayı biraz bitap düştüm ama geçecek inşallah 🤲
Tebrik ederim canim, Allah anali babali buyutmek nasip etsin, bol sabir ve sukunet diliyorum.
Miniginde omru bahti guzel olsun insallah 🙏🩷🧿

çareyi söylüyorum beyaz gürültü 😁 ben bugün besleyip yatırdım normalde max 20 dk dururdu tvden saç kurutma makinesi sesi açtım bizimki bunu seviyor, transa geçmiş gibi 2 saate yakın uyudu o sırada evde bir sürü işimi hallettim 😄 bizdr işe yarıyor sizde deneyin isterseniz, hatta gece de açıyorum ben mızmızlanınca
Ben de açayım canım o sesi, denemekte fayda var 🤭

Beya gürültü hayat kurtarıcı gerçekten ama bgn işe yaramadı, saat 1 buçuktan beri uyumuyor. Beyaz gürültüden kulağım çınlıyor 🤣

Back
X