2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizimki de çotur cotur, fışkırta fışkırta yapiyor kimi zaman. Bez konusunda cok bonkör, büyüyünce harcligindan kesecegim hahshsgs :işsiz:

Ya alt acma bezlerinde ucuza kacin, bas edemezsiniz yoksa. Ben valla şok'un ya Migros'unkini ucuz buldukca depoladim.
(Şok'un ki 60×90, migros'un 60x60)

mesela e-bebek'inki asiri pahali bence.

Bu arada evcarshirak evcarshirak a yazdim ama o ortadan kaybolmus, bebekle alakali bir sorun yoktur umarim? Bilgisi olan var mi?
Bu arada sen söyleyince ben de baktım evcarshirak evcarshirak 14 eylülden beri girmemiş. Hayırdır inş. Umarım her şey yolundadır..

Daha önce de söylemiştin sen o zamandan beri ben de dikkat ediyorum ama hala o memede süt ne zaman bitiyor anlamıyorum. Evet yumuş ymuş oluyor ama bebe hala emiyor. Bırakıyor tekrar alıyor filan. İlk bıraktığında acaba bitmiş oluyor da ben meme değiştirmediğim için yine de onu emmeye devam mı ediyor acaba. Sonuçta emdikçe sütte geliyor ya:s bu akşam sen dedikten sonra şöyle yaptom birini emdi emdi meme değiştirdim. Emdiği memeye mochi taktım 5 6 cc çıktı. Demek ki baya bitirmiş o memeyi. O çıkanı da enj.le verdim 😀😅
Tabi o süt son damlasına kadar degerli🤣 iyi yapmissin bu arada ilk defa bugün sallamadan uyudu aldigim gaz damlasindan mi bilmiyorum bi kaç gün daha gecsin hala bu şekilde sakin uyursa size şiddetle o damlayı tavsiye edicem simdi iki kere 8 er damladan verdim bugün ondan diye düşünüyorum günler bi gecsin revize ederim 🤣 normalde kolay uyuyan bir bebe degildi bizimki

Tabi o süt son damlasına kadar degerli🤣 iyi yapmissin bu arada ilk defa bugün sallamadan uyudu aldigim gaz damlasindan mi bilmiyorum bi kaç gün daha gecsin hala bu şekilde sakin uyursa size şiddetle o damlayı tavsiye edicem simdi iki kere 8 er damladan verdim bugün ondan diye düşünüyorum günler bi gecsin revize ederim 🤣 normalde kolay uyuyan bir bebe degildi bizimki
Yorumunu kesinlikle bekliyorum, biogaia bizde kısmen etki yarattı kızım hala ikiniyor uykusunda ama eskisi gibi acı çekmiyor, memnun kalirsan doktora danışıp kullanırım bende 🙏🏻

Geçmiş olsun cnm ben iki kez açık ameliyat iki kezde sezaryen oldum o yüzden benim biraz zor kapandı dikişlerim hatta 1 cmden fazla delik vardı ama dikmediler kaynar dediler devlet hastanesi drları baticonladım ve verdikleri antibiyotikleri içtim kapandı çok şükür seninkinde Bişey olacağını sanmıyorum
Çok sağol canım sana da çok geçmiş olsun 🤲🏻 benim de dediğin gibi delikler oluşmuş açılmış gibi duruyor.bir yer de şişlşk var inşallah enfeksiyon değildir.
İnşallah seninki gibi kapanır doktora pazartesi gidicem canım fena acıyor kalkamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum.

kibrisss kibrisss canım nerelerdesin, her şey yolunda mı ?☺️
Merhaba canım , iyiz 😍 valla bebişle uğraşıyorum , kaç gün eşim çok yoğun çalışıyor gece geliyor saat 12 , çok yorgun oluyor , hiç yardımcı olamıyor bende artık telefonu unuttum elime alamıyorum , vakit bulduğumda uyuyorum 😂😂😂

Kızlar 2.sezeryanı yapalı 4 gün oldu. Bugün duş öncesi sargı bezlerini çıkardığımda azcık kanama oldu.dikişler patlamamıştır değil mi? Başına gelen var mı? Çok hareket ettiğimden toparlanamadım
Canım çok geçmiş olsun , mutlaka dr görünmeni yada dr bildirmeni tavsiye ederim, ihmal etme

İyi akşamlar herkese 24 eylül gecesi bende doğurdum 6 günlük oldu bile sanki yavaştan başlıcal gibi hissediyorum gaz problemi bugun kakayı ıkınarak yaptı oğlumda böyleydi
Maşallah Allah bağışlasın 🧿🧿❤️❤️ ıkınarak çıkmak normalmiş eğer kakası suluysa yani kabız değilse

Kızlar gerçekten delirmek üzereyim bebeğimin sarılık değeri 20 çıktı şimdi Fototerapi alacak bugün hastanede yatacakmış. Kendimi durduramıyorum ağlıyorum devamlı. Devlet hastanesinde Fototerapi alan var mı?
Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer üzme kendini , sarılık yenidoğan bebeklerde çok normal , yani genelde oluyor bebişlerde inşallah hemen kontrol altına alınır endişelenme 😔

Oo iyiymiş bugün için valla.. bakalım devamı da böyle olacak mı acaba. Ya ben şu instagramdaki clinikid işe yarıyor mu onu merak ediyorum.

Ters emzirme yapıyor musun canım koltuk altıma dogru sertlik hissettigimde ters emzirme yaparak orayi boşaltıyorum bir de her dusta sertlik olan yeri koltuk altına doğru masaj yapiyorm bunun sebebi süt kanallarinin tıkalı olmasiymis onu da ters emzirmeyle yumusatabilirsin tek emzirmede bosaltiyo gaz molası veriyoruz gazını çıkarıyorum tekrar aynı meme veriyorum bosaltiyo gunduzleri
ters emzirme nasıl oluyor bilmiyorum, onu bi araştırayım

Merhaba canım , iyiz 😍 valla bebişle uğraşıyorum , kaç gün eşim çok yoğun çalışıyor gece geliyor saat 12 , çok yorgun oluyor , hiç yardımcı olamıyor bende artık telefonu unuttum elime alamıyorum , vakit bulduğumda uyuyorum 😂😂😂
iyi bari her şeyin yolunda olmasına sevindim 🥰

Şırıngayla mı daha kolay bu tek kullanımlarla mı sıkmak daha kolay? Tek kullanımlıkla sıktım zor sıkılıyor fış diye gitmiyor ama. Ben mi yapamadım. Eli kolu durmuyor zaten bebenin
Bize şırınga daha kolay geldi. Ama yine de damla mı alsam diye düşünüyorum doktoruna soracağım bu serum fizyolojik işi eziyet hem ona hem bize

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-30-12-02-55-868_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2023-09-30-12-02-55-868_com.pozitron.hepsiburada.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 175
Kizlar merhaba 4 haftalik hamileyim. Ara sira sancılarım oluyor bazen hafif bazende biraz şiddeti artiyor. Korkuyorum acikcasi. Doktora gitmeme daha var. Normal mi sizce 😔

Emzirirken diğer göğsünden süt akan var mı arkadaşlar. Benim fazla fazla sütüm yok diye düşünüyorum . Ama emzirirken boşta olan mememden süt akıyor. Özellikle geceleri farketmediğim için üstüm baya ıslanıyor. Sütte ziyan oluyor ona da ayrı üzülüyorum 😢

Emzirirken diğer göğsünden süt akan var mı arkadaşlar. Benim fazla fazla sütüm yok diye düşünüyorum . Ama emzirirken boşta olan mememden süt akıyor. Özellikle geceleri farketmediğim için üstüm baya ıslanıyor. Sütte ziyan oluyor ona da ayrı üzülüyorum 😢
Benim de akıyor canım sızlıyor hatta diğer göğsüm dün biberon koydum süt oraya damladı

Kızlar çok zor bir geceydi benim için, bebeğim en son 1 gibi uyandı ve hala uyumadı. Altı temiz karnı tok, iki kere kakasını da yaptı gece, soyuyorum bakıyorum vücuduna bir anormallik yok, tam uykuya dalıyor ağlayarak uyanıyor. Eşim de ben de zombi gibiyiz. Hala da uyumuyor. Bugün 23 günlüğüz. Sıçrama atak vs onu mi yaşıyoruz 😔😥

Back
X