2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar Eylül anneleri grubu olarak, ağustos ve eylül aylarında çok şükür bebişlerimize kavuştuk 🥰

Herkes adına bu süreçte bir birbirn destek olan moral olan yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum 💕🌸

Ama hepimiz gördük ki asıl destek doğumdan sonra lazımmış 🤣🤣 O yüzden kimse gruptan kaçmasın 🤭

Nu arada doğum yapıp tabloda güncellenmeye varsa beni etketlerseniz düzeltirim..
Ben sonradan aranıza katıldım ✋😇
Doğum tarihi 08.09.2023
Doğum haftası 40+0
Adı : Eylül ❤️

Kızlar herkes doğum yaptı mı iyisiyle kötüsüyle doğum hikayelerimizi yazalım 🤭
Ahh unutamayacağım bir doğum hikayem var her aklıma geldiğinde çok üzülüyorum. 40+0 olunca doktorum artık bebek gelmiyorsa biz başlatalım doğumu dedi ve propes+suni sancı ile 11 saat inanılmaz sancı çektim ve 7 cm açıklığa ulaşıldı. Ama çatı muayenesinde catimin dar olduğu anlaşıldı ve tüm bunların sonunda sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Şükürler olsun sağlıkliyiz ama doğumum hala gogsumu sıkıştıriyor hala her cuma günü akşam 19.58de içimi bir hüzün kaplar, umarım etkisi gitgide azalır bende 🙏🏻

Kızlar Eylül anneleri grubu olarak, ağustos ve eylül aylarında çok şükür bebişlerimize kavuştuk 🥰

Herkes adına bu süreçte bir birbirn destek olan moral olan yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum 💕🌸

Ama hepimiz gördük ki asıl destek doğumdan sonra lazımmış 🤣🤣 O yüzden kimse gruptan kaçmasın 🤭

Nu arada doğum yapıp tabloda güncellenmeye varsa beni etketlerseniz düzeltirim..
Bizde sana teşekkür ederiz hiç sıkılmadan bizlere her konuda yardımcı oldun bilgilerimizi işleyip durdun iyiki hepimizin yolları kesişti bu sayfada
Evet çok şükür sağlıkla bebeklerimize kavuştuk
Şimdi yeni bir sayfa başlıyor hepimiz için
Nasipse daha çok bilgiler paylaşarak birbirimize yardımcı olucaz
Bide 6 ay geçsin de diyete başlasak spor diyet biraz formumda olmak istiyorum duba gibi oldum🤭🤭

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-01-19-58-28-559_trendyol.com.webp
    Screenshot_2023-10-01-19-58-28-559_trendyol.com.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın kızlar Reflü yatağını öneriyor musunuz. İşe yarıyor mu faydaları neler
Canim marka da sormussun o mesajini bulamadim.
Ben e-bebekin kendi urununu aldim. Bebegim cok seviyor, oyle markali seylere gerek var mi bilemiyorum. Ben 80 liraya almistim ilk bebekte sadece yan yastiklari var ayak dayama pedi yok, ayak dayama pedinin gerekli oldugunu dusunuyorum, cunku bebek kayip duruyor.

Canim marka da sormussun o mesajini bulamadim.
Ben e-bebekin kendi urununu aldim. Bebegim cok seviyor, oyle markali seylere gerek var mi bilemiyorum. Ben 80 liraya almistim ilk bebekte sadece yan yastiklari var ayak dayama pedi yok, ayak dayama pedinin gerekli oldugunu dusunuyorum, cunku bebek kayip duruyor.
Katılıyorum, benimki ayak dayama pedli ama bebek sürekli kayıyor hiç gerek yok 🙏🏻

Katılıyorum, benimki ayak dayama pedli ama bebek sürekli kayıyor hiç gerek yok 🙏🏻
Ayak dayama yerini benim bebek popo dayama yeri olarak kullanıyor :) kayıp gidip poposunu dayıyor 🤣🤣 ama o olmasa iyice aşağı kayardı o yüzden gereksiz diyemem. Çok kıpırdıyor benim kız çünkü o olmasa kesşn düşer yani

Herkesin 40 ı çıkmadan 3 aylık olupta gazlar bitmeden kimse burayı terketmesin 😅
Birbirimize ihtiyacımız var 😁
Evet 3 ay bile yetmez bence daha bunun dişi var çişi var 🤣🤣 hatta ur kız daha emzirmeden kesmeye çalışçaz 2 yıl sonra 🤣🤣
Bizde sana teşekkür ederiz hiç sıkılmadan bizlere her konuda yardımcı oldun bilgilerimizi işleyip durdun iyiki hepimizin yolları kesişti bu sayfada
Evet çok şükür sağlıkla bebeklerimize kavuştuk
Şimdi yeni bir sayfa başlıyor hepimiz için
Nasipse daha çok bilgiler paylaşarak birbirimize yardımcı olucaz
Bide 6 ay geçsin de diyete başlasak spor diyet biraz formumda olmak istiyorum duba gibi oldum🤭🤭
Kuzum iyi ki tanıştık burada 💕 ben diyetisyene sordum 4 aydan sonra dedi ya rejime ilk hedefim 4 ay ama olmazsa 6 da olur:) süt yapçaz diye kaç kg alcaz bakalım

Bugün 3 civarı bi uyandı. Sonra emiyor göğüste uyuyor yatağa yatırıyorum 5 dakikada uyanıyor yine emme uyuma yatağa yatmama vs derken. Ben pes ettim üstümde uyuyor 🤣 umarım gece kolay geçer

Evet 3 ay bile yetmez bence daha bunun dişi var çişi var 🤣🤣 hatta ur kız daha emzirmeden kesmeye çalışçaz 2 yıl sonra 🤣🤣

Kuzum iyi ki tanıştık burada 💕 ben diyetisyene sordum 4 aydan sonra dedi ya rejime ilk hedefim 4 ay ama olmazsa 6 da olur:) süt yapçaz diye kaç kg alcaz bakalım
Hiç sorma valla diyabet diyetide bitti ki ne bulsam acısını çıkarır gibi yiyorum Allah muhafaza 100 kilo olmasam bari

Bugün 3 civarı bi uyandı. Sonra emiyor göğüste uyuyor yatağa yatırıyorum 5 dakikada uyanıyor yine emme uyuma yatağa yatmama vs derken. Ben pes ettim üstümde uyuyor 🤣 umarım gece kolay geçer

Geceleri de böyleyiz biz. Kucağımda uyuyor. Ben hafif yatar pozisyonda oturarak yarı uyuklayarak sabah olmasını bekliyorum.

Back
X