- 9 Ağustos 2022
- 5.201
- 6.700
- 128
- 31
Benim var evet seviyor ama benim bebe biraz huysuz hiç bişeyden 10 fk fazla zevk almıyorKızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim var evet seviyor ama benim bebe biraz huysuz hiç bişeyden 10 fk fazla zevk almıyorKızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?
Annelik tam bir çılgınlık değil mi yaBenim bebeğe gece uyuması yüklenmemiş. Her gece 2 yi görmeden edemiyoruz yaa çıldırıycaam
Benim kızda 3 te uyandı ve hala dansBenim bebeğe gece uyuması yüklenmemiş. Her gece 2 yi görmeden edemiyoruz yaa çıldırıycaam
Evet, çok seviyor oğlum üstteki oyıncaklara uzanmaya çalışıyor hatta tutuyor , zaten bebekler sesli ortamda seviyor bacak hareketleri ile piyanoya değince de iyice hareketleniyor bi de ben tummy time da yaptırıyorum başını kaldırıp bakıyor üstteki objelereKızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?
Biz bu oyun halısını iyice hakkını vermeye başladık. Gün içinde iki kere yaklaşık 1 er saat oynuyor. Ayaklarını çırpıyor, eli yanlışlıkla oyuncaklara çarpıyor falajnKızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?
Babycim Balina Piyanolu Oyun Halısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bizimki bu canım, hediye gelmişti çok memnunum ben
Fisher Price Piyanolu Jimnastik Merkezi Pembe Delüks - Türkçe Fiyatı, Yorumları - Trendyol bendeki bundan canım . Halısı ince ama biraz ona göre değerlendir ev alttan ısıtmalıysa ya da battaniye dalan serersin
Benimki de fisher price, hediye gelmişti, ama markalara takılma muadili cok urun var belki sarkıları falan farklıdır ama ne kadar onemli bu detay bilmiyorum
Geçmiş olsun en azından ablanlar gelecekmiş çocukla ilgilenir sen de iyileşmene bakarsın taş falan düşürdün mü daha önceBu nasıl bir güne başlamak, Ankara'dan ablamlar geliyor, ben aşırı bir böbrek ağrısı ile uyandım, bebeğim 2 günlük kakayi topluca yapmış saçına kadar kaka ve acile gitmem gerek en acilinden![]()
Teşekkür ederim bobrekle ilgili problemler yaşadım tekrar yaşamaktan korkuyorumGeçmiş olsun en azından ablanlar gelecekmiş çocukla ilgilenir sen de iyileşmene bakarsın taş falan düşürdün mü daha önce
Fisher price var bende ama paraya değmez. Uygun fiyatlısını al.. oyuncakları sessiz. Halısı ince. Piyano sesi de bence biraz az.. yani mükemmel değil. O yüzden uygun fiyatlı markalarda aynı işi görecektir
Geçmiş olsun canım benim. Sen iyi ol gerisi halledilirBu nasıl bir güne başlamak, Ankara'dan ablamlar geliyor, ben aşırı bir böbrek ağrısı ile uyandım, bebeğim 2 günlük kakayi topluca yapmış saçına kadar kaka ve acile gitmem gerek en acilinden![]()
Babycim Sevimli Piyanolu Sesli Işıklı Aynalı Oyun Halısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bizimki bu ama
Benimkide bundan canımBabycim Balina Piyanolu Oyun Halısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bizimki bu canım, hediye gelmişti çok memnunum ben