2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?
Evet, çok seviyor oğlum üstteki oyıncaklara uzanmaya çalışıyor hatta tutuyor , zaten bebekler sesli ortamda seviyor bacak hareketleri ile piyanoya değince de iyice hareketleniyor bi de ben tummy time da yaptırıyorum başını kaldırıp bakıyor üstteki objelere

Bu nasıl bir güne başlamak, Ankara'dan ablamlar geliyor, ben aşırı bir böbrek ağrısı ile uyandım, bebeğim 2 günlük kakayi topluca yapmış saçına kadar kaka ve acile gitmem gerek en acilinden 🤮
Geçmiş olsun en azından ablanlar gelecekmiş çocukla ilgilenir sen de iyileşmene bakarsın taş falan düşürdün mü daha önce

Yaselii Yaselii dikloron dikloron kibrisss kibrisss esdia esdia Melikeben Melikeben S Sunset777 Sonbahardagel Sonbahardagel oyun halisi icin link paaylasir misiniz bende alacagim fakat karar veremedim😇
Babycim Sevimli Piyanolu Sesli Işıklı Aynalı Oyun Halısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bizimki bu ama dikloron dikloron paylaştığı linkte 100 TLlik kupon var. Aynısı sayılır onunkiyle 😇 4 tane farklı müziği falan var bize yetiyor. Halısı bizimkinin de ince ama ben altına battaniye serdim halının boyu kadar birlikte kullanıyorum.

Back
X