2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İki gün nazeninde de olmuştu aksam yazmıştım buraya hatta tam 3e girerkendi belki ataktır. Ben sonra şunu farkettşm uyku vaktini geçirince ağlıyor emzirdim altını aldım 1 saat oynadık sonra hemen uyutmam lazım. Gündüzleri 2 saat falan uyanık kalıyor da akşama yoruluyor heralde uyku vakti kaçınca ağlıyor siz de bi dikkat edin ona bakalım .
Evet mesela dünde geç uyudu bugünde ama kendi kendine uyanıyor uykudan bi huzursuzluğu da var da inşallah geçer çabucak

Evet canım 12. hafta atağı, biz atlattık. En zoru buydu ama geçiyor, sabır ❤️
Alparslan tam 3 aylık oldu , 2 gündür bir ağlama tutuyor çok zor sakinleştiriyorum , altına bakıyorum temiz karnı tok gazı zaten hep olan bişeydi ama hiç bu kadar ağlamazdı etini sıkıyorlar sanki ya 😞 3.ay atağı mıdır nedir anlamadım

Kız onun pili bitmeye yakın olmasın? Bizimki bas bas bağırıyor, hayvanlar oynar cok sevimliler müzik çalarlar tüm gün gerçekten de 😂 piyano da azsa pili bi değiştir bence

400e falan da var muadilleri ya, ben alınması gerektigini bilmiyordum ama bunun aynası yerine bazen sırt üstü yatırıp el aynası falan tutuyorum yanına yatıp ya da o aynayı yere koyuyorum falan, bazı şeyleri illa o marka o sekil almaya gerek yok bence
Canım ev sessiz iken iyi ama birileri varken sohbet filan ses olunca zor duyuluyor. Valla yeni alındı çokta kullanmadık pili bitçek kadr

Osman hocanın storysinde 1 hafta 10 güne kadar normal kabul ediyoruz diyordu

Benim doktorum 12 gün normal dedi
Ama çok kötü yaa yavrum günlerce kakasını yapamadığı için sabah 7-10 arası ıkınma sendromu yaşıyor acı çekerek . Bizimde 2. Aydan sonra başladı

Benimki haftada bir yapıyordu sonra 3-4 güne bire düştü. Şimdi günde 1 defa veya 2 günde bir. 10 güne kadar normal, takma 😘

5. Günün sonunda yaptı çok şükür evde bayram havası 😅🥳
Kakasını uzun süre yapmadığında bebekleriniz ıkınıyor mu sürekli yoksa gayet rahatlar mıydı? Sanki benimki bugüne kadar rahattı öyle bi ıkınma ağlama yoktu, bugün masaj yaptım bıcı bıcı yaptı. Hangisi işe yaradı bilmiyorum, geleceği vardı belki de öyle geldi 😀

5. Günün sonunda yaptı çok şükür evde bayram havası 😅🥳
Kakasını uzun süre yapmadığında bebekleriniz ıkınıyor mu sürekli yoksa gayet rahatlar mıydı? Sanki benimki bugüne kadar rahattı öyle bi ıkınma ağlama yoktu, bugün masaj yaptım bıcı bıcı yaptı. Hangisi işe yaradı bilmiyorum, geleceği vardı belki de öyle geldi 😀
Kendini 5 güne bir ayarla bir süreliğine 😅

Her akşam 8-12 arası huzursuz ağlak mod kolik diye adlandırmak istemiyorum ataktır geçer diye umuyorum ama geçmiyor
Karnı tok altı temiz gazını çıkarmış daha niye ağlar bu bebeler 😵‍💫
Uyumamak için direniyor hani ilk 3 ay yenidoğandı bolca uyurlardı çok az uyuyor benimki ve uyanık olduğu her an mız mız
Yine de çok seviyorum minik toto, ağlarken seviyorum daha çok ağlıyor ağır abi olcak bizim sıpa galiba 😅
Geriye uyku kaldı aslında, uykuyu geçirip uyuyamayınca da aglıyorlar
Canım ev sessiz iken iyi ama birileri varken sohbet filan ses olunca zor duyuluyor. Valla yeni alındı çokta kullanmadık pili bitçek kadr
Ben sesli ortamda denemedim hiç ya bilemediö şimdi

Aldık canım buharlıklı tencere de aldık 😃 yeni geldi o da güzelmiş 😂
Kıbrıscım senin de bizden kalır yanın yok hatırlıyorum senl 😃
Valla canım artık eşimle sürekli birbirimize giriyoruz ya 😂😂 herşeye boş masraf demeye başladı sinir ediyor beni , yani düşün mama sandaliyesine bile söyleniyor , bana niye ucuz bişey almadın diyor , ne alıyorsam boş masraf oluyor , halbuki bebeğe lazım 😢😢😢 bende tekrar çalışmaya karar verdim o yüzden bakalım napıcam 🙁🙁

Her akşam 8-12 arası huzursuz ağlak mod kolik diye adlandırmak istemiyorum ataktır geçer diye umuyorum ama geçmiyor
Karnı tok altı temiz gazını çıkarmış daha niye ağlar bu bebeler 😵‍💫
Uyumamak için direniyor hani ilk 3 ay yenidoğandı bolca uyurlardı çok az uyuyor benimki ve uyanık olduğu her an mız mız
Yine de çok seviyorum minik toto, ağlarken seviyorum daha çok ağlıyor ağır abi olcak bizim sıpa galiba 😅
Of of o benim bebede çok var , ama benim ki kaşınıyordu heralde 😢 ama şuan iyi kaşınmıyor diye düşünüyorum ama yine ağlıyor alışkanlık oldu 😅😅 bende bazen ağlarken öpüyorum daha çok sinirlenip ağlıyor 🤪🤪

Valla canım artık eşimle sürekli birbirimize giriyoruz ya 😂😂 herşeye boş masraf demeye başladı sinir ediyor beni , yani düşün mama sandaliyesine bile söyleniyor , bana niye ucuz bişey almadın diyor , ne alıyorsam boş masraf oluyor , halbuki bebeğe lazım 😢😢😢 bende tekrar çalışmaya karar verdim o yüzden bakalım napıcam 🙁🙁
Kuzum benim eşimde pahalı mama sandalyesine aynı şeyi söylüyor. Daha almadım o yüzden sinsi bir anımı bekliyorum 😅

Kuzum benim eşimde pahalı mama sandalyesine aynı şeyi söylüyor. Daha almadım o yüzden sinsi bir anımı bekliyorum 😅
Ya pahalı almadım ki 1800 aldım niye 600 vardı almadın diyor 🥲 benim ki yoruldu birazda onunda piskolojisi bozuldu benim gibi 😅😅😅 artık herşeye söylenmeye başladı

Of of o benim bebede çok var , ama benim ki kaşınıyordu heralde 😢 ama şuan iyi kaşınmıyor diye düşünüyorum ama yine ağlıyor alışkanlık oldu 😅😅 bende bazen ağlarken öpüyorum daha çok sinirlenip ağlıyor 🤪🤪
Oyy yavrum kaşınmıştır kaşınamadıkça daha da huzursuzlanmıştır tabi noldu geçti mi tamamen Kıbrıs
Eşim diyor tüp bebe diye mi bu kdr sinirli acaba 😅😅

Canım dün parol aldım en son çare normalde hiç içmem ilaç. Geçti ağrım ve çok şükür bir daha olmadı şuan gayet iyiyim teşekkür ederim sorduğun için ❤️
Böbrek ağrısı çok kötüdür ya inşallah bir daha tutmaz bende çektim böbrekten , hala biraz soğuk aldı mı ağrır , çok geçmiş olsun

Oyy yavrum kaşınmıştır kaşınamadıkça daha da huzursuzlanmıştır tabi noldu geçti mi tamamen Kıbrıs
Eşim diyor tüp bebe diye mi bu kdr sinirli acaba 😅😅
Aynen heralde beni niye zorla getirdiniz diyor benimkide o yüzden sinirli 😅😅😅 valla %95 gibi geçti gibime geliyor ama hala var 😢 çok lanet bişey

Back
X