Canim doktor onermeden ne kendine ne de bebege asla ilac kullanma. Ates dusuruculerin uyutmasi normal, olayi o zaten. Bak ilerde hastalanirsa calpol falan ise yaramaz sonra. Atak haftasinda cocugun hem de bugune kadar gecirdiklerinin en agirini geçiriyor, huysuzlugu ondan.
Cok normal uykusuzluktan o ama artik gece emzirmeye kalkmak zorunda değilsin aklinda bulunsun artik 6 saate kadar acliga dayaniklilar. Ayrica kendini bilmez sekilde emzirmemelisin, Allah korusun.
Biz buyuk rota oldugundan beri yani 10 Ekim'den beri surekli hastayiz, misal benim 10 gundur sesim yok.
Canim gargara, cilde surulen agri kesiciler dahil emziren anneler dr onermedigi surece ilac kullanmamali bilginiz olsun. Ilaclarin prospektusunde gebelik kategorisi yazar, a olanlari kullanabiliyoruz, b olanlara zorda kalinca okeyiz ama c-d-e olanlardan kaciyoruz.
Yani bu arada geldiginde seni misafir gibi hissettiren misafir bende de vardi, anlasinlar diye evden giderdim, anlamazlardi, iyice yerlesirlerdi, geri donerdim bi bakardim ben misafir olmusum. Erkek tarafında oluyor bu, evin reisi ogullari onlara gore dolayisiyla ev de onlarin, gelin de misafir.
Uzulme, görmezden gel, tatli minnosunu sev, op, kokla. Bu arada ufaklik uyuz olmustu? Gecti mi? Uyuz varken misafir kabul etmemelisiniz, bunu kullansana?