2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bırakmaz , benim kız dün bi emiyor bi ağlıyor ağaaa diyor tekrar emip tekrar bağlıyor 🤣🤣🤣 sonra bırakıp ağlıyor tekrar emiyor 🤪🤪 yani niye bende anlamadım ama yalancı ağlama olduğu çok belliydi 😜

yaa benimkide bugunlerde birakiyor sütümün azaldigini dusundum galiba uavas gidiyor diye sinirleniyor memeyi birakacak diye korktum
Okuduğum kltapta bu aylarda olabileceği yazıyor.çevreye ilgileri arttığı içinmiş. İlk sayfanın son paragrafı ve 2.sayfanın ilk paragrafı

Eklentiler

• 17021223034536677385769384014855.webp
    17021223034536677385769384014855.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 17021223267311752787504988402825.webp
    17021223267311752787504988402825.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bizde konak çıktı yaa aslında başından beri hafif vardı ama ben hiç tarayıp kazımadım , şimdi banyo öncesi zeytinyağı sürüp bekleyeceğim sonra banyo ve sonrasında konak tarağıyla tarayacağım değil mi ? Başka önerisi olan var mı ? Salon Kadini Salon Kadini sanki sen bununla ilgili bişey yazmıştın 🤔
Bize bi doktır zeytinyagi surme cok asidik ayciceği ya da organik yag dedi, osman hoca da oyle dedi ama baskası zeytinyagı dedi. Dediğin gibi yapıyorum ben de ama yıkarken sacı once sampuanla sonra su dök yoksa yag arınmıyo

Kızlar bizde konak çıktı yaa aslında başından beri hafif vardı ama ben hiç tarayıp kazımadım , şimdi banyo öncesi zeytinyağı sürüp bekleyeceğim sonra banyo ve sonrasında konak tarağıyla tarayacağım değil mi ? Başka önerisi olan var mı ? Salon Kadini Salon Kadini sanki sen bununla ilgili bişey yazmıştın 🤔
Yazmistim.

Oncelikle cocugun saci eger mumkunse hep acik dursun, bere vs giydirme.

Bize alerji doktoru egzama kremini surun yumusasin, konak taragiyla tara banyodan cikinca bir daha tara demisti. Her banyo öncesi bunu yaptik. Ama gecmedi... ajsjsjwh. Azaldi yeniden cogaldi sonra yine azaldı, yine cogaldi.

Bir de konak sampuani var mustela'nin, bizde ise yaramadi, zaten amacı sanirim konak olusumunu onlemek var olan konaği temizlemiyor.

En sonunda 5 aylikken saclarini kazidik ve tamamen kurtulduk, doktor da gecmezse diye sac kazitma onerisinde bulunmustu.

Dipnot: konakli cocuklarin sac cinsi kuru oluyor, kisisel gozlemdir tibbi dayanagi yoktur.

Benim oğlumda öyle ağlamıyor artık onun yerine bağırıp çığlık atıyor ilgi çekmeye çalışıyor, duygularını ağlama yerine böyle sesler çıkararak ifade etmeyi öğrenmişler 🫠🥹
Benim kızım da ayniiii çığlık atıyor 3 haftadır, evet sinirleniyor ama o kadar tatlı ki ağzı sonuna kadar açılıyor 🤣

Ayy merak ettim ücretli mi bakıyor nasıl yapılıyor🤩
Isim soyisim dogum tarihi vb bilgileri istiyor, ona gore analiz yapiyor, onerilerde bulunuyor. Ucretli olarak bakiyor, tavsiye ettigim herkes memnun kaldi. Kizima ilk lila ismini koyacaktik soyismimiz tahmini dogum tarihi vb bilgilerle bakmisti, sonra vazgectim koymaktan. Uyku sorunu olur, hassas bebek olur demisti. Bana baktiginda da soyismim degistiginde karakterin degismis dedi gercekten de oyle. Tabi detayli bir pdf ve sifalanma onerileri sunuyor.

Bize bi doktır zeytinyagi surme cok asidik ayciceği ya da organik yag dedi, osman hoca da oyle dedi ama baskası zeytinyagı dedi. Dediğin gibi yapıyorum ben de ama yıkarken sacı once sampuanla sonra su dök yoksa yag arınmıyo
Tamamdır teşekkür ederim 🙏 kimi de bebeyağı sürmüş öyle mi yapsam acaba 🤔

Yazmistim.

Oncelikle cocugun saci eger mumkunse hep acik dursun, bere vs giydirme.

Bize alerji doktoru egzama kremini surun yumusasin, konak taragiyla tara banyodan cikinca bir daha tara demisti. Her banyo öncesi bunu yaptik. Ama gecmedi... ajsjsjwh. Azaldi yeniden cogaldi sonra yine azaldı, yine cogaldi.

Bir de konak sampuani var mustela'nin, bizde ise yaramadi, zaten amacı sanirim konak olusumunu onlemek var olan konaği temizlemiyor.

En sonunda 5 aylikken saclarini kazidik ve tamamen kurtulduk, doktor da gecmezse diye sac kazitma onerisinde bulunmustu.

Dipnot: konakli cocuklarin sac cinsi kuru oluyor, kisisel gozlemdir tibbi dayanagi yoktur.
Teşekkür ederim, bizimkinin başı hep açık banyo sonrası takıyorum bereyi sadece onda da durmuyo zaten 1 saat sonra çıkarıyorum, inşallah bizimki kazıtmaya gerek kalmadan geçer ya 🥲 bu arada bizimkinin saçları yağlı , banyo yaptırdığım günün akşamına yağlanıyor hemen 🙄

Tamamdır teşekkür ederim 🙏 kimi de bebeyağı sürmüş öyle mi yapsam acaba 🤔
Ay onu yazmamışım ben ebebek baby me bebe yagı kullanıyorum organik yazıyodu içinde de cesitli yaglar var. Ben de hiç bere takmadım nerdeyse ama yine de var umarım kazıtmayız benimkinşn de uzun ve guzel sacları var🥹

Ay onu yazmamışım ben ebebek baby me bebe yagı kullanıyorum organik yazıyodu içinde de cesitli yaglar var. Ben de hiç bere takmadım nerdeyse ama yine de var umarım kazıtmayız benimkinşn de uzun ve guzel sacları var🥹
Biz üstten keliz yanlardan saçımız var ama yinede kıyamam 🥹
Mustelanın bebe yağı var bende onu deneyeceğim bakalım

Kızlar bebeğim gazlı diye doktor doğunca nurse Harveys vermişti 3 ay kullanalım diye .3 ayın dolmasına bir hafta kaldı ve damla bitti bende doktora yazdım yeniden alalım mı açıkçası bunun çeşitleri varmış bizim kullandigimizdan biz fayda görmedik hala gazlı ay itibariyle azalsada devam ediyor bu ay ıkınma da başladı dedim .başka damla vereyim bir ayda onu kullanın diyerek NBL probiyotic drop diye bir damla tavsiye etti içinizde kullanan var mı yada bilgisi olan .
İlk defa duyduğum için netten baktım 2 yaş sonrasi çocuklar için falan yazıyor kafam karıştı

Kızlar bebeğim gazlı diye doktor doğunca nurse Harveys vermişti 3 ay kullanalım diye .3 ayın dolmasına bir hafta kaldı ve damla bitti bende doktora yazdım yeniden alalım mı açıkçası bunun çeşitleri varmış bizim kullandigimizdan biz fayda görmedik hala gazlı ay itibariyle azalsada devam ediyor bu ay ıkınma da başladı dedim .başka damla vereyim bir ayda onu kullanın diyerek NBL probiyotic drop diye bir damla tavsiye etti içinizde kullanan var mı yada bilgisi olan .
İlk defa duyduğum için netten baktım 2 yaş sonrasi çocuklar için falan yazıyor kafam karıştı
Canım tam aradığım yorum, bizim gaz bitmedi ve ilk kez bir gaz damlası olan nurse harveys verdi doktor. Siz günde kaç kere kaç ml veriyorsunuz bu bilgi benim için önemli çünkü doktorun yazdığı kağıdı kaybettim en azından fikir sahibi olurum 😔

Screenshot_2023-12-09-20-13-54-309_com.android.chrome.webp

Bize bundan verdi

Teşekkür ederim, bizimkinin başı hep açık banyo sonrası takıyorum bereyi sadece onda da durmuyo zaten 1 saat sonra çıkarıyorum, inşallah bizimki kazıtmaya gerek kalmadan geçer ya 🥲 bu arada bizimkinin saçları yağlı , banyo yaptırdığım günün akşamına yağlanıyor hemen 🙄
Yani bizim deneme şansımız olmadi ama soylenene gore 6 ay sonrasi yavas yavas kendiliginden geciyormus. Buyuk kizimin butun bingildagi ve tepesi konakla kaplanana kadar bekledim, her hafta yok ediyordum, sonra cogaliyordu. Gececegine olan inancim bittiginde saclarini kazitmistim.

surekli tatli yemek istiyorum iştahim cok acik internette hesapladigim ideal kiloma gore 20 kilo fazlaligim var

Salon Kadini Salon Kadini bir cevabında bebeğinin yüzü kuruduğunda bioderma kullandığını yazmıştın. Vücuduna kullanıyor musun? Hafif elime sürüp masaj yaparken kullanmayı düşündüm de

bayanlar diyete başlayan var mi kilolarimla başim dertte hicbir kiyafetim olmuyor cok üzgünüm
Ben yapıyorum zoom üstünden hoca eşliğinde bir doğum sonrası grubumuz var bir hafta oldu 2 kg vermişim . Sütüm eski gibi değil tabi ama kilosu iyi olduğu için kızımın dert etmiyorum.

Back
X