2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben yapıyorum zoom üstünden hoca eşliğinde bir doğum sonrası grubumuz var bir hafta oldu 2 kg vermişim . Sütüm eski gibi değil tabi ama kilosu iyi olduğu için kızımın dert etmiyorum.
Oo 2 kg süper sevindim 👍🏻 süt azaldı mı ya :(( o zaman ben daha yapmayayım zaten sütüm sıkıntılı

Kızlar ek gıda süreci gözümü çok korkutuyor. 3 lü ek gıda seti var kitap şimdi onu okuyorum. Kaşık, çatal, tabak hiçbir şey almadım. Oioi içime sinmiyor, skip hop çok pahalı 🤔 bana kitap, ürün önerir misiniz? 😅

Oo 2 kg süper sevindim 👍🏻 süt azaldı mı ya :KK43:( o zaman ben daha yapmayayım zaten sütüm sıkıntılı
Belki psikolojiktir bilmiyorum hani aç diye diye ağlamıyor sadece eskisi kadar sert hissetmiyorum. Bence böylesi daha iyi sağlıklı besleniyorum en azından rafine şeker tüketmiyorum bebeğim de daha kaliteli süt içiyor

Kızlar ek gıda süreci gözümü çok korkutuyor. 3 lü ek gıda seti var kitap şimdi onu okuyorum. Kaşık, çatal, tabak hiçbir şey almadım. Oioi içime sinmiyor, skip hop çok pahalı 🤔 bana kitap, ürün önerir misiniz? 😅
Oioi muadili pandish var. Tabak ve kaseyi pandishten, kaşık ve sulugu munckhinden aldım çok güzeller.

Melikeben Melikeben nasıl geçti doktor muayenesi canım?
Güzel her şey yolunda 8100 gram kilosu boyunu söylemedi galiba kağıdına bakacağım arabada yazarım sonra . Beslenmesi için kağıdı istedim erken verince erken başlıyorsunuz 6. Ay dolmadan vermem dedi zaten kızın topaç dedi. Diyemedim ki arkadaşlarıma vereceğim 😂 aldığımda atarım artık rota aşısı oldu önümüzdeki ay 3 menenjit

bayanlar diyete başlayan var mi kilolarimla başim dertte hicbir kiyafetim olmuyor cok üzgünüm

Oo 2 kg süper sevindim 👍🏻 süt azaldı mı ya :KK43:( o zaman ben daha yapmayayım zaten sütüm sıkıntılı
Ben de başladım ama bende haftada 500 grama gore ayarlandı yani ayda 2 kg, kalsiyum ve protein agırlıklı gayet doyurucu bir listem var sütümde azalma da yok

Oioi neden içine sinmedi ben hep ondan aldım?

Belki psikolojiktir bilmiyorum hani aç diye diye ağlamıyor sadece eskisi kadar sert hissetmiyorum. Bence böylesi daha iyi sağlıklı besleniyorum en azından rafine şeker tüketmiyorum bebeğim de daha kaliteli süt içiyor
Aynen ben de kendim bıraktım şekeri filan 4 ay dolsun öyle başlayacam diyete

Güzel her şey yolunda 8100 gram kilosu boyunu söylemedi galiba kağıdına bakacağım arabada yazarım sonra . Beslenmesi için kağıdı istedim erken verince erken başlıyorsunuz 6. Ay dolmadan vermem dedi zaten kızın topaç dedi. Diyemedim ki arkadaşlarıma vereceğim 😂 aldığımda atarım artık rota aşısı oldu önümüzdeki ay 3 menenjit
İyi sevindim 6 ay demesine çünkü ben de öyle olsun istiyorum dolsun tam .. sevindim minnoş sağlıklıymış 🧿🧿

Ben de başladım ama bende haftada 500 grama gore ayarlandı yani ayda 2 kg, kalsiyum ve protein agırlıklı gayet doyurucu bir listem var sütümde azalma da yok
Ben ayda 2 kilo verirsem 50 yaşında ideal kiloma ulaşmış olurum 🤭 ben çok yiyordum şöyle söyleyeyim her zamanki kadar bulgur pilavı yaptım bir günde biterdi listeye göre üç gün yedim benim listem de dolu ama önceki yediğimin yanından geçemez günlük 2500 kalori alımım var çok fazla yediğim için sanırım hızlı gidicek 10 kilo sonra duruma göre bakıcaz.
Ben okadar yiyordum ki her yattığımda yatak süt içinde olurdu bir göğsümü emzirirken diğer göğsümden en az 50cc süt akıyordu.

Ben yapıyorum zoom üstünden hoca eşliğinde bir doğum sonrası grubumuz var bir hafta oldu 2 kg vermişim . Sütüm eski gibi değil tabi ama kilosu iyi olduğu için kızımın dert etmiyorbir haftada iki kilo mu cook iyi listenizi bizimlede paylasirmisiniz

Ben ayda 2 kilo verirsem 50 yaşında ideal kiloma ulaşmış olurum 🤭 ben çok yiyordum şöyle söyleyeyim her zamanki kadar bulgur pilavı yaptım bir günde biterdi listeye göre üç gün yedim benim listem de dolu ama önceki yediğimin yanından geçemez günlük 2500 kalori alımım var çok fazla yediğim için sanırım hızlı gidicek 10 kilo sonra duruma göre bakıcaz.
Ben okadar yiyordum ki her yattığımda yatak süt içinde olurdu bir göğsümü emzirirken diğer göğsümden en az 50cc süt akıyordu.

ya benimde ideal kiloma gore 20 kilom fazla ama oyle olmak istemiyorum doğu bolgesi biraz etli butlu s3viyor😀10 verseydim iyiydi

Kız ne yiyorsun bizede söyle 😂🧿

Hoca ille bugün bunu yiyeceksiniz demiyor haftabaşında malzeme listesi atıyor ona göre yemekleri ayarlıyoruz soru sorunca cevaplıyor tabağı atıyoruz mesela ara öğünü atla diyor yada şunu da ekle diyor. Benim ilk gün kahvaltıma şey demişti üç ara öğün ve öğle yemeğini birleştirdin heralde 😂😂😂 hoca eşliğinde iki gün spor yapıyoruz ben iki gün tekrar ediyorum haftada 4 gün yani.

Eklentiler

• IMG_0343.webp
    IMG_0343.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0344.webp
    IMG_0344.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_0345.webp
    IMG_0345.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 54
Back
X