Kızlar bez konusuna güncelleme ile geldim. Daha once baby turco bebeland ve yeni molfixi ellediğim ve yorumladığım bir mesajım vardı arada goon da kullandım biliyorsunuz. Kızım goonda 2 numsra kullanıyordu ama goondakü bence en kötü özellik yan lastiklerin esnek olmaması o yuzden 5 kg ve üstünde 2 no bez bacaklards cok iz yapmaya baslıyor. Benim de elimde önceden aldıgım 3 numara baby turco bebeland ve yeni nesil molfix vardı onları da kullanıp hangisinden devam edecegime karar vereyim dedim.
Baby turco 3 2 numara molfix ile aynı boyuttaydı o yuzden yaklasık 1 1 bucuk ay once birkaç kez takmıştım. Bu sefer o zaman nasıl takmışım dedim cunku baya bol hissettirdi beli. Dokusu naylonumsu sleepy natural gibi ya da daha kötüsü. Genel olarak pişik yapmadı sadece 1 gece cok uzun ve muhtemelen kakalı kaldı sabaha uyandıgında pişik vardı. Sızdırma da nadirdi. Yimr de bu bez ilk tercihim olmaz, uygun fiyatlı ama 50 kurus fazlasına daha iyileri var. Agı dar, lastik hissi normal.
Arada annem baby one diyr bi bez almış. Bunda da alkol ve losyon yok. Çiş göstergesi yok içi baby turcodan daha sert. Agı turcodan daha geniş. Lastikler elastik ama cırt cırtlar yapısında tekrar cıkarmak zor. Pişik yapmadı, cıvık kakada 2 kere sızma yaşadım arkadan. Asla asla ilk tercihim olmaz, hatta tekrar almam için ıssız adaya baby one ile birlikte dusmemiz lazım. Yine de 30lu paketti 10 15 tane kaldı bitireceğim sabırla 10 tane bezi kimseye vermeyeyim simdi.
Evde şok market bezi bebeland vardı. İnanır mısınız turcodan da baby onedan da daha guzel bence. İçi daha yumusak boyu biraz daha uzun agı daha geniş. Turconun sonlarında bebelandı tercih etmeye basladım yumusaklıgından dolayı. İdrsr göstergesi var. Fiyatı 3 numarada 2 lira 22 kurus falan. Yoklukta gideri var.
Simdi wlimde yeni molfix var. Bebeland bitince onu deneyeceğim. Hatta
NewMamaa
Hayallerin gercek oldu bi de molfix pure and soft ısmarladım boylece sonunda goonla karsılastırabileceğiz onu.
fiyatlarda molfix mavi paketin 2 liraya geldiği marketler var. Pure and soft 3 numarayı tyde carrefourdan 2.65e aldım. Goon ise 4.75 falan olmuş. En ucuz siteden alsam yine 1 tl var. Ben yan lastikleri haricinde goon sarı paketi asırı sevdim ama eger normal molfix de pişik ve taşma yapmazsa hele ki pure and soft da goon kadar yumuşaksa idrar gostergeleri olmamaskna ragmen hem uygun fiyat hem de kolay bulunma nedeniyle molfixlerden devam eder, pure and softun peşine duseriö diye dusunuyorım