2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bana acil öneri.

Süt artırıcı. Ama net.

Bunu yedim kesinlikle sütüm arttı diye.
Kullandığım antibiyotik ve ilaçlar yüzünden sütum ciddi derecede azaldı.
Bebekte hastaydı 150 gram vermiş yavrum... 4. Ay kontrolümuz geliyor nerdeyse. Bebe almak yerine vermiş. Sütte gelmiyo fazla. Mama denedim ona da iştahsız. Acil yardım butonu.
Kesinleşmis süt artırıcı öneri istiyorumm..

😓😓😓😓😓😓😓😓😓
dikloron dikloron canım ben diklo sayesinde solgara başladım çok ciddi faydası oldu. Biliyordum ama bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim. Tekrar sağ ol diklocum🥰
Bugün doğum günüm bu şerefine kızım gece 2bucukta uyudu🤣 bugün de sürekli gözyaşı ile ağlıyor 🤣 harika bir kutlama anlayışı var
Doğum günün kutlu olsun canım 🧡 yeni yaşın tatlı ailenle birlikte huzur, mutlulukla geçsin✨

Kızlar bana acil öneri.

Süt artırıcı. Ama net.

Bunu yedim kesinlikle sütüm arttı diye.
Kullandığım antibiyotik ve ilaçlar yüzünden sütum ciddi derecede azaldı.
Bebekte hastaydı 150 gram vermiş yavrum... 4. Ay kontrolümuz geliyor nerdeyse. Bebe almak yerine vermiş. Sütte gelmiyo fazla. Mama denedim ona da iştahsız. Acil yardım butonu.
Kesinleşmis süt artırıcı öneri istiyorumm..

😓😓😓😓😓😓😓😓😓
Dereotu bence kesin işe yarıyor
Eşim anne çocuğu öpsün bol bol dedi galiba biz de hasta olur gibi olunca ona göre antikor üretiyormuşuz ateşi çıkmadıysa bu şekilde toparlarmış genelde ateş takibi yapacağız soğuk algınlığı gibi duruyor belirtiler hastaneye götürmeye gerek yok Calpol gerekirse çıkarsa ateş evde düşürmeye çalışılabilir dedi
Harika bi tedavi yöntemi öpücük🌸🌸

Hepinize teşekkür ederim cevap veren kızlar kızım aynı hala arada 36.9 37.2 ateşleniyor iniyor hemen sonra burun akıntısı yok hala ara ara minik oksurjl hapısırık devam ediyo. Pazar gunu slingle uzun bir sure yurudum o da baya terlemiş ni de pişikti evde altını falan acık tutmam gerekiyordu o terleme üşümeye baglıyorum bu ishal ve diger belirtileri umarım öyledir takipteyim dediğiniz gibi

Kızlar resmen delirdim ya gerçekten bu gün itibariye Artık süt vermeye direnmicem piskolojim bozuldu resmen artık ağlamalara tahammülüm kalmadı sesi kulağımda çınlıyor ev soğuk olmasına rağmen o kadar ağlıyor hem o kan ter içinde kalıyor hem ben , çıldırmak üzeriyim ya herşeye ağlayan bi bebek oldu resmen yerde göyde durmuyor artık eskisinin 4 kat beter , artık tırmaranelik olucam 😐😐😐🙃🙃😢😢😢

Kızlar resmen delirdim ya gerçekten bu gün itibariye Artık süt vermeye direnmicem piskolojim bozuldu resmen artık ağlamalara tahammülüm kalmadı sesi kulağımda çınlıyor ev soğuk olmasına rağmen o kadar ağlıyor hem o kan ter içinde kalıyor hem ben , çıldırmak üzeriyim ya herşeye ağlayan bi bebek oldu resmen yerde göyde durmuyor artık eskisinin 4 kat beter , artık tırmaranelik olucam 😐😐😐🙃🙃😢😢😢
Ya 4. ay atağı yaşıyor olabilir misiniz? Genel olarak sıkıntılı bir aymış 4. Ay

Kızlar biz bebek arabası kullanamıyoruz. Kızım sırt üstü yatar yatmaz ağlayıp belini kaldırıyor. Sürekli oturmaya çalışıyor kendini öne atıyor biz de elimizde destekli oturtuyoruz biraz 🙄 aynı sebeple oyun halısını da ters kullanıyoruz😅

Aynı durum bizdede var sürekli kalkmaya çalşıyo oyun halısında dönmeye çalışıyo yüzüstü dönemediği için ağlıyo
Oyalamak için oyun halısına koyuyodum her koyduğumun sonu ağlamayla bitiyo 😅
Kucağımda bende oturtuyorum biraz yoksa asla durmuyo
Kızlar biz bebek arabası kullanamıyoruz. Kızım sırt üstü yatar yatmaz ağlayıp belini kaldırıyor. Sürekli oturmaya çalışıyor kendini öne atıyor biz de elimizde destekli oturtuyoruz biraz 🙄 aynı sebeple oyun halısını da ters kullanıyoruz😅

Aynı durum bizdede var sürekli kalkmaya çalşıyo oyun halısında dönmeye çalışıyo yüzüstü dönemediği için ağlıyo
Oyalamak için oyun halısına koyuyodum her koyduğumun sonu ağlamayla bitiyo 😅
Kucağımda bende oturtuyorum biraz yoksa asla durmuyo
Ya siz daha anca 3 aylıksınız ne bu acele 😂 hemen kalkacaklar koşacaklar 😂
Yok elini kurtaramıyor sırtüstü yatıyor iken sağına dönüp kendini deviriyor yuzustune😄
Ayyy evet bizimki de yapıyor onu ama yastığa kafasını koyuyorum bazen vakit geçirirken o zaman yapıyor. Yatağında yatarken de bacaklarını yatağa vurup sağa sola dönüyor.

Sadece emzirirken mi ağlıyor yoksa sürekli mi
Eğer sürekliyse bi yeri mi ağrıyor acaba annesi

Tebrik ederim yeni yaşını sağlıklı mutlu yaşlar dilerim💕💕💕

Nice mutlu yaşlara 🥰

dikloron dikloron canım ben diklo sayesinde solgara başladım çok ciddi faydası oldu. Biliyordum ama bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim. Tekrar sağ ol diklocum🥰

Doğum günün kutlu olsun canım 🧡 yeni yaşın tatlı ailenle birlikte huzur, mutlulukla geçsin✨

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara 🥳

Doğum günün kutlu olsun , bebişinle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı yıllara 🥳🎉🎈🎊🎁
Hepinize ayrı ayrı çoook teşekkürler kızlar hepinizi seviyorummm

Back
X