2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eşimin hastaneden arkadaşları gelelim diye aradılar yaza kadar misafir kabul etmiyorum dedim. Bi de hastanede çalışıyorlar tövbe bismillah kafayı yemişler😂 bari kıdemliye demeseydin fazla nöbet yazıcak şimdi bana diyor eşim de 😀 kapalı yerde kimseyle buluşamaz dedim isterlerse cafeye gideriz uzaktan bakarlar 🤷🏻‍♀️benim yeğenim rsv den hastanede yatmıştı çok tehlikeli domuz gribi de gırla şuan.allah korusun hepimizi 🌸
En iyisini yapmışsın , hastanede okulda çalışan misafir edilmesin 🤭

Uyku güvenli bağlama ve bebeğiniz diye bir kitap var ben onu sevdim Şu an bir tane daha okuyorum Bunu o kadar sevmedim Ama daha bitmedi bir bitsin ona göre yorumlarım. Şu an okuduğum bebeğiniz Uykuyu çok sevecek
Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını almıştım okumaya fırsatım olmamıştı okuyayım bari
İlk dediğini de alayım saol canım

Bizim bebekler aynı gün doğdu, 2 haftadır benim kızımın da gece uykuları rutini değişti emzik alan ve bugune kadar memede uyumamış olan kız emziği bıraktı memeyi agzından cektigim an aglayarak uyanıyor yerine koydugumda uyanırsa emmeden uyumuyor. Birkaç gun oncesine kadar 5 6 saat uyuyan kız maksimjm 3 saat uyur olmuştu neyse ki o geçti ama bu sefer de hasta oldu🥹 eğer bastan beri aynı değil de bu ara böyleyse ataktan sanırım. Normalde 7 bucuk 8 gibi uyurdu uylu saatinin 10 bucuk oldgu oldu, yanında misafir agırlasak uyanmazdı koyar koymaz uyanır oldj falan.
Ah çok geçmiş olsun hastalık komple düzenlerini değiştiriyor bebeklerin
Sizin yine bir düzeniniz varmış umarım geri döner o düzene iyileşince
Uykuya aşırı direnme var ve derin uyuyamıyor gözler kapalı eller ayaklar durmuyor kendini uyandırıyor

Pure and softta nasıl idrar göstergesi yok ya biri bana bunu açıklasın🤣🤣 ya ince olması bence iyi olur çünkü bebekler artık hareketleniyor bacak araları rahat olsa iyi olur. Anladığım kadarıyla bayılmadın molfix e
Valla kullanırken göreceğiz ama grubun goon fan club başkanı benim o kesin, o iç yumuşaklığını aşamıyorum. Mesela az once tyde migros satıyomus goon tanesi 2.55e geliyodu aldım 3 paket. Aynı parayı veriyosam goonu tercih ederim.net gerek o bel bandı, gerek o yumusaklığı yakında akrostij falan yazcam 😂

Arkadaşlar halâ göbeği erimeyen var mı? Sözde normal doğum yapınca göbek kalmıyordu hani külliyen yalan 3 aylık hamile gibiyim 58 kg ya düştüm geri ama nafile 😅 (68 olmuştum). Sizler ne durumdasınız? Diyetten ziyade sanırım spor yapmalıyım di mi 😕 şu iç çamaşır gibi korseden almıştım 3 gün taktım aşırı sıkıyo diye daha da takmadım 🙄
Görenler aa ne çabuk kilo vermişsin diyor ama alt göbek duruyor 🤦‍♀️
Saolsun bebeğim hep ayakta gezdirdiği için anasını bi 4-5 kilom kaldı eski kiloma dönmeme 😅 ama göbek sporsuz gitmez 🤦‍♀️ona da asla fırsat yok

Hic bilmiyorum canim dr infulenza için bi surup verdi ondan nefret etti ogurerek cikariyo ben bi tadına bakayım dedim irenc acı acı çocuk ilacı da icmiyo ne olacak böyle bilmiyorum dr oksuruk artar emmezse hastaneye yatiricam dedi emziremiyorum ilacı içmiyor memeden yüzünü diğer tarafa çevirip ağlıyor çığlık çığlığa cok canim sıkkın
Ah canım ya ilacı süte karıştırıp versen ? Yada azcık ılık suyla ? Belki içer

Kızlar bebekleriniz bir şey al dediğinde uzattığında uzanıp alıyor mu? Benimki hala almıyor da. 4. Aya yakınken olacak bu galiba. Yani önünde asla olan oyuncakları falan uzanıp alıyor Kendi bir şekilde oynuyor ama böyle Sen uzatınca almıyor yani
Evet canım uzattığım herşeyi büyük Bir heyecanla alıyor elimden.

Kızlar hâlâ reflü yatağı kullanan var mı ?
6 ay kullanımı öneriliyor ama bebeğim sabah koyduğum gibi durmuyor. Bayağı bir aşağıya kaymış oluyor.

Sizler nasıl yatırıyorsunuz ve bebekleriniz ne kadarlık?

X’e bi girdim peş peşe anasayfama düşen gönderilere bakın 😳 herkes gardını alsın 😷
Bir kere bebeğimle o tabloyu yaşadım ya tekrar olucak diye aklım çıkıyor bide kulak hasarına uğradım bi hafta sonra randevum var büyük ihtimalle kulak zarı delindi
Aman aman görüşmeyin kimseyle şuan herkes dökülüyor

Eşimin hastaneden arkadaşları gelelim diye aradılar yaza kadar misafir kabul etmiyorum dedim. Bi de hastanede çalışıyorlar tövbe bismillah kafayı yemişler😂 bari kıdemliye demeseydin fazla nöbet yazıcak şimdi bana diyor eşim de 😀 kapalı yerde kimseyle buluşamaz dedim isterlerse cafeye gideriz uzaktan bakarlar 🤷🏻‍♀️benim yeğenim rsv den hastanede yatmıştı çok tehlikeli domuz gribi de gırla şuan.allah korusun hepimizi 🌸
Bende yaza kadar kimseyle görüşmiycek ama okula giden oğlum var babamız çalışıyo hayırlısı ile yaz gelse

Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını almıştım okumaya fırsatım olmamıştı okuyayım bari
İlk dediğini de alayım saol canım
İlk dediğim bana daha yakın geldi çünkü ağlatmalı eğitimleri anlatmıyor. Diğeri eğitim metotlarını anlatıyor onları internetten de buluruz sonuçta. Ama yinede nasıl yaklaşmalıyız vs insana bir ipucu veriyor her kitap

Valla kullanırken göreceğiz ama grubun goon fan club başkanı benim o kesin, o iç yumuşaklığını aşamıyorum. Mesela az once tyde migros satıyomus goon tanesi 2.55e geliyodu aldım 3 paket. Aynı parayı veriyosam goonu tercih ederim.net gerek o bel bandı, gerek o yumusaklığı yakında akrostij falan yazcam 😂
Link atsana bana da ben küçüntür diye 4 no almıştım onlar bitiyor şimdi 3 sipariş verdim o gelir bugün. Ona göre ya 3 ya 4 alcam.. ama benimkinde neden bel lastiği yok ya :( şu önde çiş birikme olayını bi kabullenemedim iyi mi kötü mü anlayamadığım için ama sen molfixi sevmedin ben de hiç denemeyeyim bu ara o zaman.

Back
X