• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar sakın dalga geçmeyin hayaller hayatlar ahshd
Düşündüğüm şeyi asla yazamadım bunu bile zor yazdım neyse geliştircem bu konuda 🤣🤣

O etraftaki nokta detayları olmasa iyidi de neyse 🤣
IMG_20231228_205305.webp

Kızlar bebeklerden influenza geçiren oldumu, büyük kızım influenza tedavi başlandı. Sanmıyorum ki küçüğü pas geçsin enfluvir gibi birşey başlıyorlar mı bebeklere aşırı korkuyorum en sinir oldugum hastalık geldi buldu yine

Ben 15 ocak'ta başlamayı düşünüyordum ama hergün bakıcıyı iptal etme fikri dönüyor baş geç ücretsize diyorum son güne kadar karar vermiş olurum

Kıbrıs canım kızın nasıl goturcek misin doktora
Canım sabaha kadar ne zaman uyandıysa ağladı ve emmedi , sabaha kadar göğüsümde uyuttum yada gezdirirdim uyusun diye , sabaha 8 gibi eşime verdim ben biraz uyudum 9 buçukta uyandım kızım gülücükler saçıyor , eşimde iyi dedi niye dr götürelim , ama benim içim rahat etmedi götürelim dedim kalsın yıl başından sonra gideriz dedi

dediğin gibi akıntı da varsa kulak olabilir ama dişlerini kontrol ettin mi acaba?

Şeyi denedin mi nebulizatore serum fizyolojik koyup solunum terapisi yaptırmayı, osman hocanın videosu vardı

Aynı seyi ben de merak ediyorum, kızım gecrn hafta nezleydi, donra eşimin bogazı agrımaya basladı pazardan beri de ben hastayım ama kızıma kıyasla daha agır seyrediyo gibi. Benden tekrar gececek mi bilmiyorum doktora sordum emzirebilirsin dedi maskeyle ilgili bişey söylemedi
Evet canım dişlerinde bi sıkıntı yok , ama kızımın iştahi çok kesildi ya , hele benim sütümü içti mi direk geri veriyor anlamadım niye , haftaya Salı Dr götüreceğim

Probiyotik kullanıyor musun kıbrıscım ? Biz maflor başladık 2 günde bile etkisi oldu
Hiç bişey kullanmıyorum valla çünkü artık zorlanmıyor , dün gazı yoktu bundan eminim çünkü gazı olunca kıvranır kıvranmıyordu birden bağlıyordu , iştahı da çok kesildi anlamadım

Ç
Kızlar bebeklerden influenza geçiren oldumu, büyük kızım influenza tedavi başlandı. Sanmıyorum ki küçüğü pas geçsin enfluvir gibi birşey başlıyorlar mı bebeklere aşırı korkuyorum en sinir oldugum hastalık geldi buldu yine
ok geçmiş olsun canım , dr mu influenza dedi

Ya sorma Ben de bekledim Keşke daha küçükken alsaymışız.. Ama o zaman da bebeğe zarar verirse diye korktum bilemedim Peki ayağını nasıl yaptın ya? akşam yapacaktım ben çocuğun ayağını sokana kadar o şey dondu.. yani Ben mutfakta çırptım salona geldim hemen arası 5 adım filan ama yok yani dondu Adamda da daha hızlı olun bebeğin yanında çırpın diyor.. ee bebek uyurken yapmam gerekiyor Bunu kıpırdamaması için Mikserle nasıl bir bebeğin yanında çırpayım ben tık desem bebek uyanıyor.
Ben yaptığımda çok küçüktü 35 günlük falandı , ama elini yapamadım , geç kaldım , şimdi dediğin gibi çırptığım an uyanır yani en ufak sese uyanıyor , herşeyi yanında yapman gerekiyor , biraz zor , bende alini nasıl çıkarıcam kalıbını bilmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 56
Yiyorum canım öyle şeyleri seviyorum. Ceviz badem fındık günlük birer avuç yiyorum. Bugün de fıstık ezmesi alacağım. Organik şekersiz 😅

Boyum 175 cm dün tartıda 52 li rakamları görünce artık çıldırdım. 50 kilo zaten kemiklerim gelir 🥲

Aa bizden var yani 😂 her ailede bir tane yemeye düşkün çıkıyor bizde annem 😂

İşte sofra kültürü güzel biz de eşimle rahat rahat yemeyi seviyoruz.

Biz de aldık canım aynı mantıklı çocuk 1 aylık falandı. Eli o soğuk suya girince bi çıldırdı. Elini ağzına yüzüne sürdü ağladı banyoya zor attık kendimizi 😂
Maşallah boyunda uzunmuş sen 60 olursan aslında çok ideal olur ama yemiyorsun ki 😃 gel yer değiştirelim 🤪🤪🤪

Kızlar net baskını fotoğraflarını akşam albüme yerleştirdim şöyle.. Fotoğraf kalitesi harika değil kağıt kalitesi iyi ama baskı kalitesinde biraz renklerde farklılık var yani alıp çerçeveleyip de bir yere asacaksanız daha kaliteli bir yer Tercih edebilirsiniz ama albüme koymak için iyi benim için. Çünkü çok fotoğraf çıkartıyorum Sadece biraz renkte fark var diye o kadar fiyat farkı vermeye değmez
Sağol canım bilgi için

Kızlar sakın dalga geçmeyin hayaller hayatlar ahshd
Düşündüğüm şeyi asla yazamadım bunu bile zor yazdım neyse geliştircem bu konuda 🤣🤣

O etraftaki nokta detayları olmasa iyidi de neyse 🤣
Eki Görüntüle 3360025
Acilen sikma poseti kullanma konusunda antrenman yapmalisin. Eger zor geliyorsa sikma siringalari var onlar daha pratik. Cok tecrubeli değilsen eger gayet basarili buldum ben.

Sikma poseti antrenmanlarini beze yapmak icin degerlendirebilirsin. :)

Acilen sikma poseti kullanma konusunda antrenman yapmalisin. Eger zor geliyorsa sikma siringalari var onlar daha pratik. Cok tecrubeli değilsen eger gayet basarili buldum ben.

Sikma poseti antrenmanlarini beze yapmak icin degerlendirebilirsin. :)
Sıkma poşeti ile değil annemlerde yağlı kağıt vardı onu külah haline getirip yaptim 🫨😋Teşekkür ederim 🤭

Back
X