• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oğlak erkekleri hep öyle galiba
Benim eşimde evcil hanımcıl iş kolik 🤣
Hepsi aynı demek ki 😅 evcil olmaları çok güzel de ne zaman dışarı çıkalım desem yorgunum diyor.ama babasının işine koştur koştur gidiyor 😒 baya tutumlu kendine bir şey almaz. bozuklukları kumbaraya atar.ama hiç eli dolu geleyim yada süpriz yapayım demez 😬 ben eli dolu gelince seviniyor Allahtan 😂

Canım biz gittik geldik.
Geçen ay 6000 Gramdi sadece 500 gram almış diye üzülmüştüm bu ay geçen aya göre daha iyi canım.

Kilogram 3. Ay : 6000 Bu ay :6750
Boy. 3.Ay : 59 Bu ay : 63
Baş çevresi 3.ay: 40 Bu ay: 41

Bizde böyle canım durumlar. 750 gram almış yani sevindim.

Ayrıca kan damlası bestironu sordum hemşire bilmiyorum dedi doktorum da yoktu.
Eczanelerin hiç birinde mevcut değildi.
Siparişle geliyormuş. İnternetten sipariş etsem bı sorun olur mu anneler..
Ben hepsiburadadan sipariş ettim. Birikmiş puanım vardı bir satıcıda da indirimdeydi. Gelince üts den kontrol eder kullanırım. Sen de öyle yapabilirsin

Kıbrıs da belki daha çoktur ama her yerde öyle var. evli erkekler bazı kızlara daha cazip geliyor ne manaysa? Kafalarını alıp yere sürteceksin! Belki de gezmiştir ama sen fazla rahat bırakma gün içinde ara kendini hatırlat. evli insanın gizlisi saklısı olmaz. eşime anamdan babamdan çok güvensem de aklıma gelince telefonuna bakarım

Ne güzel ☺️🧿Ben de dağınığım terazi burcuyum ama arkamı hiç toplamaz.bir tek işinde düzenli.kendi işiymiş gibi çalışır bol bol mesai yazdırır kendine.ilerde inşallah kendi işimizi kurarsak eve hiç gelmez galiba 😅

Aa yalnız değilmişiz 😅 biri onu izliyor gibi oluyormuş ürperiyormuş bilmiyorum artık gerçekten korkutuyorlar mı küçüklükten gelen bir korku mu 😬
Çok haklısın canım , erkeklere hiç bir zaman 100% güvenilmez , Allah şaşırtmasın , burda çok var extra fazla var çünkü öğrenci çok aileleri burda değil genç kız yanlız yaşayan çok

septembrmom septembrmom bide ben eşime güvenip yalnız bırakamam o kadar , bir gün annemde kaldım 2 ay önce , bi müşterisi vardı tr gelmişti , onunla dışardaydı eşim , gece 1 oldu 2 oldu daha eve gitmedi ,2 de aradım eve gidiyorum dedi , ne trafik var ne bişey saat 3 buçuk eve gitti , ben bebek kamerasından gördüm , görmediğimi sanıyordu , bende konum takibi var izliyordum ordan zaten , burda bir yer var orda gidip araba park halinde gözüküyordu ama niye oraya gitti ne yapıyordu anlamadım , yani 1 saat kadar oyalandı , annemde gelip burda kalma madem kocan böyle dedi 😅😅😅 eşime sordum , cadılar bayramına 1 gün falan vardı , dedi sen evde değildin bende sokakta gençleri gördüm cadılar bayramı için hazırlanıyordı hoşuma gitti bu tur attım öylesine
Ayy ben şoook

septembrmom septembrmom bide ben eşime güvenip yalnız bırakamam o kadar , bir gün annemde kaldım 2 ay önce , bi müşterisi vardı tr gelmişti , onunla dışardaydı eşim , gece 1 oldu 2 oldu daha eve gitmedi ,2 de aradım eve gidiyorum dedi , ne trafik var ne bişey saat 3 buçuk eve gitti , ben bebek kamerasından gördüm , görmediğimi sanıyordu , bende konum takibi var izliyordum ordan zaten , burda bir yer var orda gidip araba park halinde gözüküyordu ama niye oraya gitti ne yapıyordu anlamadım , yani 1 saat kadar oyalandı , annemde gelip burda kalma madem kocan böyle dedi 😅😅😅 eşime sordum , cadılar bayramına 1 gün falan vardı , dedi sen evde değildin bende sokakta gençleri gördüm cadılar bayramı için hazırlanıyordı hoşuma gitti bu tur attım öylesine
Kız senin eşin tam sopalık😀🤣🤣

Benim de sol göğüs ucum hiç yok, ilk günden itibaren zorlaya zorlaya baya çıktı.
Hatta o kadar yok ki, bana süt kanallarin kısa, o göğüste süt olmaz bile dendi ama zorla verdim ben sağdan daha fazla süt var orda.
Emzirme danışmanından yardım alsanız, asm veya tsmlerde yardimci olabilirler belki
İlk günden beri bizde baya uğraştık zorladık kuzum ama almayınca almıyor.
Yüz yüze anca görüşebileceğim biri olmalı yoksa uzaktan şunu yap bunu yap diyen biriyle olmaz teknik olarak biliyorum her şeyi ama uygulamada olmuyor

Çok haklısın canım , erkeklere hiç bir zaman 100% güvenilmez , Allah şaşırtmasın , burda çok var extra fazla var çünkü öğrenci çok aileleri burda değil genç kız yanlız yaşayan çok
Amin bütün kocalarımız Allaha emanet 😅🤲🏻 siz niye oradasınız iş için mi yoksa oralı mısınız?

Evet 🖐🏻 solgarın takviyesi ile kullanmaya başlamıştım sütüm bariz artmıştı bebeğim o zaman kilo almaya başladı ama tek başına kullanmadım hiç , hatta bitti 3. Yü sipariş vericem
Canım o kilo aldırdı mi sana ve günde kaç kere kullandın kaç tablet

Erkek annişleri sünnetten sonra bezin içine karton bardağı kaç gün kullandınız? Ve tamamen iyileşme ne zaman oldu? 3, gün oldu doktor artık bardak koymayın dedi ama ben kıyamadım beze yapışır kanama olursa korkmayın yazmış neden erkenden bardağı çekelim ki.. anlayamadım iyileşmesine bi etkisi mi var acaba?

Canım o kilo aldırdı mi sana ve günde kaç kere kullandın kaç tablet
kilo aldım maalesef iştahım hiç azalmıyor, doğum sonrası 2. aydan sonra kilo almaya başladım takviyeye de o zaman başlamıştım, normal kullanımı 3x2 şeklinde başlarda öyle kullandım ama şu an 2x2 kullanıyorum günde 2 defa 2 tablet yani , mesela yatmadan evvel alsam gece uyandığımda memelerim dolu dolu oluyor bana ciddi faydası oldu , 3x1 olarak da kullanan var , birazda süt durumuna bağlı

Erkek annişleri sünnetten sonra bezin içine karton bardağı kaç gün kullandınız? Ve tamamen iyileşme ne zaman oldu? 3, gün oldu doktor artık bardak koymayın dedi ama ben kıyamadım beze yapışır kanama olursa korkmayın yazmış neden erkenden bardağı çekelim ki.. anlayamadım iyileşmesine bi etkisi mi var acaba?
İyileşmesine bi etkisi yok normal akışa dönün diye söylemiştir ama için rahat etmiyorsa kullan istersen

Back
X