Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Solgar tek başına pek etkilemiyor kuzum bestlak ile birlikte alıyorum gittiği yere artk zaten nerdeyse 3 aylık oldular ek gıdaya 4.5 aydan sonra başlamayı düşünüyorum ben
Kablodan akışı durdurduğumda fark edip bırakıyor bi de ben kabloyu şimdi enjektöre takıp öyle besliyorum oradan elimle sıkıştırıp durduruyorum onu bile hissediyor çemenotu tarifinin yapılışını anlamadım canım ben
Solgar tek başına pek etkilemiyor kuzum bestlak ile birlikte alıyorum gittiği yere artk zaten nerdeyse 3 aylık oldular ek gıdaya 4.5 aydan sonra başlamayı düşünüyorum ben
Kablodan akışı durdurduğumda fark edip bırakıyor bi de ben kabloyu şimdi enjektöre takıp öyle besliyorum oradan elimle sıkıştırıp durduruyorum onu bile hissediyor çemenotu tarifinin yapılışını anlamadım canım ben
Fıstıklı ( çemen otu tohumu ) irmik(un) helvası gibi. Çemen otu tohumu kavur un ekle kavur şeker su/süt ekle Çemen otu yumuşasın biraz kafana göre yap biraz da. Amaç çemrn otu tohumu yemen
çok uzun zaman sonra girebildim herkese merhaba yeniden Bebek rutini ve temposuna uyum sağlayıp bütünleşene kadar sosyal medyalardan uzak kalmak istedim
Herkes iyi mi keyifler nasıl? Biz çok şükür bugün 50 günlüğüz gaz sorunumuz var baya gaz damlası ve probiyotik kullanıyorum.
beslenmemiz hem meme hem mama olarak ilerliyor, maşallah obur bi bebeğiz
Kızlar bebekleriniz kaç ml içiyorlar ve kaç günlükler? Her bebek tabi ki birbirinden farklı biliyorum ama ortalama ve geneli de merak etmiyo değilim.
Doktorumuz 5. Ayına doğru tadımlarla başlarız dedi araştırdım epey aksine daha yararları var bebek daha çabuk adapte oluyormuş oğlumda 6. Ayına kadar bekledim mamaya çok alıştığı için ek gıdayı hep reddetti çok seçici iştahsız bir çocuk hala
Doktorumuz 5. Ayına doğru tadımlarla başlarız dedi araştırdım epey aksine daha yararları var bebek daha çabuk adapte oluyormuş oğlumda 6. Ayına kadar bekledim mamaya çok alıştığı için ek gıdayı hep reddetti çok seçici iştahsız bir çocuk hala
Annemi dinlemedim ah kafam modern ana olacam yok ek gıda tarifleri püreler bilmem neler hepsi tırtttt anam babam usulü ilerlicem bu sefer vericem eline tavuğu yalasın kemirsin
Annemi dinlemedim ah kafam modern ana olacam yok ek gıda tarifleri püreler bilmem neler hepsi tırtttt anam babam usulü ilerlicem bu sefer vericem eline tavuğu yalasın kemirsin
Kesinlikle öyle yapılmalı katılıyorum. özel tarifler minik minik püreler karışımlar vs yok olmuyor çocuklar mıy mıy iki lokmayı bitiremiyor sonra benim büyük oğlum hala ağzına bekliyor 10 yaşında
Dediğin gibi yapacağım
Kızlar ya benim bebeğim çok zor bi bebek yani doğduğu günden beri uyumuyor emmiyor gazlı bi bebekti 2 aya kadar falan emzirdim Buda içim de bi yara ama şuan süt yok denecek kadar az damla damla arttırmaya yeltenip sağım falan yapayım diyorum ama bebek buna izin vermiyor hep mama içti bende 4.5 aylıkken falan ek gıdaya geçirmeyi düşünüyorum anne sütü almadığı için de üzgünüm ama bebeğini sadece mamayla büyütenler var mı ilerde bi sıkıntı olur mu acaba