• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün oğlum hiç uyumadı.bir uykusundan erken uyandı tüm gün uyumadı gözleri kıpkırmızı oldu hala uyumadı.bakalım pili ne zaman bitecek benimki bitti bile 🥲
Bizde çok zor bir gün geçirdik, sabahtan duşa girecektim güya daha yeni girip çıktım. 3 defa yarım saat zorla uyudu hem meme almadı hem uykuya çok direndi ve sabah uyandığından beri böyle huysuzdu.En son akşam 8 de annem yıkayalım dedi, bi güzel yıkadık besledim öyle uyudu ama yine çığlık çığlığa bağırarak uyanıyor pış pışlayıp uyutuyoruz 🤦🏻‍♀️

Ayy al benden de o kadar, öyle bi sıcağa denk geldi ki hamileliğimiz 34.haftadan sonra ben iptal oldum resmen hayret 37 ye kadar tutmuşum bebeği 😁 onca kasılmalarımın ağrılarımın sebebi kesinlikle sıcaklardı,bende temmuzdan beri uykusuzum 😂
Doğurduk kurtulduk derken 🤣

Ayy al benden de o kadar, öyle bi sıcağa denk geldi ki hamileliğimiz 34.haftadan sonra ben iptal oldum resmen hayret 37 ye kadar tutmuşum bebeği 😁 onca kasılmalarımın ağrılarımın sebebi kesinlikle sıcaklardı,bende temmuzdan beri uykusuzum 😂
Peki benim 40+2de suni sancıyla doğurmama kaç puan 🤣🤣🤣

Bizde çok zor bir gün geçirdik, sabahtan duşa girecektim güya daha yeni girip çıktım. 3 defa yarım saat zorla uyudu hem meme almadı hem uykuya çok direndi ve sabah uyandığından beri böyle huysuzdu.En son akşam 8 de annem yıkayalım dedi, bi güzel yıkadık besledim öyle uyudu ama yine çığlık çığlığa bağırarak uyanıyor pış pışlayıp uyutuyoruz 🤦🏻‍♀️
Allah kolaylık versin benimki de öyle direndi. artık stresten yorgunluktan midem ağrıyo bulanıyor. yarımşar saat 2 kere anca uyuttum şimdi yattı gibi ama en ufak seste debelenip duruyor.bu kadar uykusuzluk normal değil. Gün içinde 4 5 saat uyumaları lazım çok fazla direndiler.dışarı çıkmasak ben de banyo yaptırcaktım.inşallah gece güzel uyurlar🤲🏻 uyumazsa da babası bakar kendimi hiç iyi hissetmiyorum

3 saat tele bakma diyor. Ben emzirirken bakıyorum 🤔🙄

Eklentiler

• Screenshot_20240111-231316_Instagram.webp
    Screenshot_20240111-231316_Instagram.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 81
Allah kolaylık versin benimki de öyle direndi. artık stresten yorgunluktan midem ağrıyo bulanıyor. yarımşar saat 2 kere anca uyuttum şimdi yattı gibi ama en ufak seste debelenip duruyor.bu kadar uykusuzluk normal değil. Gün içinde 4 5 saat uyumaları lazım çok fazla direndiler.dışarı çıkmasak ben de banyo yaptırcaktım.inşallah gece güzel uyurlar🤲🏻 uyumazsa da babası bakar kendimi hiç iyi hissetmiyorum
dikloron dikloron aynılarını ben yaşıyorum bugün artı galiba kabız 🙄 yanından kıpırdadığım an uyandı tüm gün tüm desteğe rağmen en uzun 40 dak uyudu.. az önce banyo yaptı şuan emiyor umarım uyur....

Benim oglan gazli iken doktor zeytinyaği ver dediydi kabizsa iyi gelir demişti bi dene ıstersen..
Bi arkadasim da gözümün onunde kızının totosuna pisik kremini surdu iteledi resmen 😆 cok degil 2dk sonra bi koyverdi 😀😀 kizin ustu basi hooop b*k oldu 😀😀😀
Pisik kremini iteleyerek surmeyi bize doktor tavsiye etmisti. Incia nin pisik kremi tamamen yaglardan olusuyor bu konuda asiri basarili tavsiye ederim she86 she86 NewMamaa NewMamaa

Back
X