- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.721
Amin hepimizinBen 7 Eylül transferiyim 3 gün evde dinlendim sonra işe başladım isim oturarak masa başı ara ara kalkıp yürüdüm ayrıca transfer en kolay aşama Allah gönlünüze göre versin
Normal hayatınıza geri dönün diyor doktorlar yürüyüş yaptım ağır kaldirmadim egilmedim ve yüksek yerlere uzanmadimAmin hepimizinbende masa başı çalışaniyim bi hafta evde yatanlari okuyorum kararsiz kaldim
Ultrason fotoğrafı bekliyoruz22 Eylül'de de benim var
Yok tedavi gördüğüm hastane de tüp bebek kısmının 7 gün çalışmaları mevcut. Tatil gibi bir durumları yokPazar günleri sadece acil birimi açık olur
Hı anladimYok tedavi gördüğüm hastane de tüp bebek kısmının 7 gün çalışmaları mevcut. Tatil gibi bir durumları yok
Evet çok tşk ederimYeni tutundu demek ki canım yarında güzel haberler alırsın inşallah
İyi akşamlarherkese hayırlı akşamlar güzel anne adaylarıbir sorum olacaktı idrarım koyulastı baya ve kasık agrım asagı baskılama seklınde böle olup pozitif goren oldumu idrar rengi gebelıkte koyumu oluo ? Bugün 8.günüm transferimin
yesekkr ederım kararsız kaldım yol 1 saat oluncaBu kadar sıkıntı yapmayın ben 3. Gün normale döndüm sürekli yatmak kan akışı için iyi değil zaten yürüyüşe cıktık eşimle hep 15 / 20 dk lık Bugun mesela avm ye gittik akşam balık yemege cıktık insanın kafası dagılıyoinanın tutacagı varsa Rabbimin önüne hicbişey gecemez zaten böle stres yaparak dahada zorlastırırız
Sanki alttan biley cıkcakmış gibi batma var evetİyi akşamlarİdrar rengini hiç takip etmedim de kasık ağrısı benim iğne batıyormuş gibi ama herkeste başka olabilir tabi yerleştiği yer bile önemli bu konuda ki belirti de bence
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMaşallah
Benim ilk muayenem pazartesi nasipse o zamana randevu verdiler pazar akşamda dozu vurup pzartesi 2 de kontrole gideceğim
İnşallah inşallahSanki alttan biley cıkcakmış gibi batma var evetinş test gunume cok az kaldı goguslerımde ıyıce sisti ve cok hassas idararım 2 gündür koyulastı su da cok içiyorum ama hayırlısı umarım gebelık belırtısıdır
Sizin adınızı listede göremedim transfer tarihiniz nedirHadi insallah güzel artisla dönersin canim benim
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallahCan kızlar herkese iyi akşamlar. Pozitif sonuç gören herkesi tek tek tebrik ediyorum umarım bebişler sağlıkla büyür ve hayırlısıyla kucağınıza alırsınızsonuç bekleyen arkadaşlar içinde dualarım sizlerle Bu benim 3. Denememdi, değerim 6,73 e düşmüş maalesef. İlaçları bıraktım 2 gün önce. Kasıklarımda batmalar devam ediyor henüz regl olamadım bekliyorum. Benim gibi olumsuz sonuç alan varsa hepimiz hakkında hayırlısı olsun Allahım hepimize en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin canim benim hersey vaktini bekliyor.Can kızlar herkese iyi akşamlar. Pozitif sonuç gören herkesi tek tek tebrik ediyorum umarım bebişler sağlıkla büyür ve hayırlısıyla kucağınıza alırsınızsonuç bekleyen arkadaşlar içinde dualarım sizlerle Bu benim 3. Denememdi, değerim 6,73 e düşmüş maalesef. İlaçları bıraktım 2 gün önce. Kasıklarımda batmalar devam ediyor henüz regl olamadım bekliyorum. Benim gibi olumsuz sonuç alan varsa hepimiz hakkında hayırlısı olsun Allahım hepimize en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben transfer den 1 saat sonra evime gitmek için 1 saay yolculuk yaptım. Bir gün sonra da işe döndüm bebeğim benimle kötü düşünmearkadaşlar bısı danısacagım.bugun 6 günüm pazartesi olmustum.bugun ilk defa dolasmaya cıktım parkta oturdum anneme gıttım erken mı basladım kalkmaya acaba ya.doktor ıkı gune normale dön demıstı zaten hergun iğneye cıkıyorum transferden sonra.yarın da kuzenımn dugunu var 1 saat mesafede yoldan korkuyorum gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım araba salladıkca bıle korkuyorum iğneye giderken bileyol giden var mı.
Teşekkür ederimSizi eklemişim zaten ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?