2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ben 7 Eylül transferiyim 3 gün evde dinlendim sonra işe başladım isim oturarak masa başı ara ara kalkıp yürüdüm ayrıca transfer en kolay aşama Allah gönlünüze göre versin
Amin hepimizin bende masa başı çalışaniyim bi hafta evde yatanlari okuyorum kararsiz kaldim

herkese hayırlı akşamlar güzel anne adayları bir sorum olacaktı idrarım koyulastı baya ve kasık agrım asagı baskılama seklınde böle olup pozitif goren oldumu idrar rengi gebelıkte koyumu oluo ? Bugün 8.günüm transferimin

İyi akşamlar İdrar rengini hiç takip etmedim de kasık ağrısı benim iğne batıyormuş gibi ama herkeste başka olabilir tabi yerleştiği yer bile önemli bu konuda ki belirti de bence

devlet hastanesınde bana on gün rapor verdıler.öğretmenım nöbettı dersti sürekli ayakta duracagım ıcın bır hafta daha dınlenecegım.evde ara ara kalkıyorum onun dısında dınlenme

yesekkr ederım kararsız kaldım yol 1 saat olunca

İyi akşamlar İdrar rengini hiç takip etmedim de kasık ağrısı benim iğne batıyormuş gibi ama herkeste başka olabilir tabi yerleştiği yer bile önemli bu konuda ki belirti de bence
Sanki alttan biley cıkcakmış gibi batma var evet inş test gunume cok az kaldı goguslerımde ıyıce sisti ve cok hassas idararım 2 gündür koyulastı su da cok içiyorum ama hayırlısı umarım gebelık belırtısıdır

Can kızlar herkese iyi akşamlar. Pozitif sonuç gören herkesi tek tek tebrik ediyorum umarım bebişler sağlıkla büyür ve hayırlısıyla kucağınıza alırsınız sonuç bekleyen arkadaşlar içinde dualarım sizlerleBu benim 3. Denememdi, değerim 6,73 e düşmüş maalesef. İlaçları bıraktım 2 gün önce. Kasıklarımda batmalar devam ediyor henüz regl olamadım bekliyorum. Benim gibi olumsuz sonuç alan varsa hepimiz hakkında hayırlısı olsun Allahım hepimize en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin inşallah

Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah

Amin canim benim hersey vaktini bekliyor.
Rabbim hayirlisini en dogru zamanda nasip edicektir benimde 4.cü denememde oldu cok sükür pes edmek yok yoluna devam et canim

Ben transfer den 1 saat sonra evime gitmek için 1 saay yolculuk yaptım. Bir gün sonra da işe döndüm bebeğim benimle kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…