- 17 Mayıs 2022
- 989
- 421
- 53
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.821
Gazı hissedebiliyorum dolaşıyo sanki ben de progestan diye düsünüyorumProgestan yapıyor muhtemelen canım
Öyle öyle cok varGazı hissedebiliyorum dolaşıyo sanki ben de progestan diye düsünüyorum
Çok üzüldümKimyasal gebelik
Bende size üzüldüm ama bekleyin yapacak hiç bişeyimiz yok bizler elimizden geleni yapıyoruz fazlasıyla hemdeÇok üzüldüm
Aynen diyecek bişey yok ben salı tekrar kan vereceğimBende size üzüldüm ama bekleyin yapacak hiç bişeyimiz yok bizler elimizden geleni yapıyoruz fazlasıyla hemde
Ver bakalım inşallah gelişme olurAynen diyecek bişey yok ben salı tekrar kan vereceğim
Kan testini verdin mi cnm
Çok oynama tabi sen yine.amacok şükürben de gideyım o zaman düğüne iki göbek atam
Yap bence artık varsa kesin çıkar benim 9.gün değerim 81Ben hala direniyorum test yapmamak için carsamba sabahı test günüm bugun 9.günüm sabırpozitif alanlar hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın inş bebişlerinizi negatif görenler üzülmeyin pes etmeyin
Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah canım dualarımız seninle. Kaçıncı günün kanama için ne dediler?Kızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Ama aktif kanamam devam ediyor yani kırmızı şeklinde biraz korkutuyor hastanenin aramasını bekliyorum. Ona göre davranacağım artıkdualarınıza talibim.
Test günümü bekleyecegımıze söz vermiştik eşimle bekleyecegiz tabıkı bazen meraktan öldüğümüzde oluuor ama bu kadar sabır ettık bekledik 3 gun daha bekleriz inş tutunmustur bebişlerimizYap bence artık varsa kesin çıkar benim 9.gün değerim 81
Varikosel ameliyatı olmasın canım benim doktorum şey demişti varikosel ameliyatı olduktan sonra spermlerinşn hepsini de kaybedebilir demişti kalan 2 bebeğinizi genetik teste gönderin bence eğer bebeklerde sorun varsa zaten ona göre hareket edilir biz histeroskopi yapıldı bana sorun benim içimdeymiş ama dışardan bakıldığında bunu bilemiyorlar canınızı sıkmayın lütfenKesinlikle öyle. Ama işte sonrası için biraz kafam karışık açıkçası. Normalde 2 adet dondurulmuş embriyomuz kaldı. Ama kullanıp kullanmama noktasında çok kararsızım. Neden bilmiyorum ama genetikle ilgili bir sorun olabileceği hissi var içimde. Yapılan konuşmalar bana onu hissettirdi. Eşimde sperm sayısı giderek düşüyor ve hareketlilik sorunu var. Son yapılan testlerde de dna hasarı tespit edildi ve varikosel ameliyatı da olması gerekiyor. Çözüm olacak mı garantisi yok. Bir yandan bu sebeplerle genetik sorun varsa son dondurulmuşları denemekte bir faydası olmayacak, ameliyatı olalım tedavi ve iyileşme sürecini bekleyelim sonra sıfırdan tekrar yumurta toplama ve tüp bebek sürecine başlayalım diyorum bir yanda da yaşım 39 olcak bir kaç aya bu süreçte bizi en az 6 ay geri atacak beklemesek mi diyorumkafam karışık gerçekten
Cok sevindim, korkma lutfen sen hic igne yapmiyordun ya ondan olabilir simdi progestanla korurlar icini ferah tutKızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Ama aktif kanamam devam ediyor yani kırmızı şeklinde biraz korkutuyor hastanenin aramasını bekliyorum. Ona göre davranacağım artıkdualarınıza talibim.
Bence hic bişey cıkmıcsk korkma hersey guzel olacak hep içinden böyle de.. olumsuz hıc dusunme hayırlı olsun şimdidenKızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Aynen bir damla kırmızı geldi sonra pembe şuan lekelenme şeklinde daha koyu. Ama korktum gidip kan verdim sonuca göre doktorla görüşüp iğne vereceklerini söylediler. Bekliyorum şimdi
Hayırlısıyla mujdeli haberi alırız inşallah canimKızlar dün transfer olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz .. ben yattım dün hastane dönüşü kahvaltı mi hazırladım şimdi yeme içme neler yiyorsunuz ilaç çok var bende sizdede aynı mı
Amiin. Kanama için daha bişey demediler işte haber bekliyorum sabah sonucunuza göre tekrar görüşelim dediler bende şimdi yazdım cevap bekliyorum arayacaklar.Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah canım dualarımız seninle. Kaçıncı günün kanama için ne dediler?
İnşallahCok sevindim, korkma lutfen sen hic igne yapmiyordun ya ondan olabilir simdi progestanla korurlar icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?