2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yap bence artık varsa kesin çıkar benim 9.gün değerim 81

Kızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Ama aktif kanamam devam ediyor yani kırmızı şeklinde biraz korkutuyor hastanenin aramasını bekliyorum. Ona göre davranacağım artık dualarınıza talibim.
Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah canım dualarımız seninle. Kaçıncı günün kanama için ne dediler?

Varikosel ameliyatı olmasın canım benim doktorum şey demişti varikosel ameliyatı olduktan sonra spermlerinşn hepsini de kaybedebilir demişti kalan 2 bebeğinizi genetik teste gönderin bence eğer bebeklerde sorun varsa zaten ona göre hareket edilir biz histeroskopi yapıldı bana sorun benim içimdeymiş ama dışardan bakıldığında bunu bilemiyorlar canınızı sıkmayın lütfen ve kesinlikle ertelemeyin

Kızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Ama aktif kanamam devam ediyor yani kırmızı şeklinde biraz korkutuyor hastanenin aramasını bekliyorum. Ona göre davranacağım artık dualarınıza talibim.
Cok sevindim, korkma lutfen sen hic igne yapmiyordun ya ondan olabilir simdi progestanla korurlar icini ferah tut

Kızlar yeni
Çoktı sonucum 148 geldi
Bence hic bişey cıkmıcsk korkma hersey guzel olacak hep içinden böyle de.. olumsuz hıc dusunme hayırlı olsun şimdiden

Kızlar dün transfer olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz .. ben yattım dün hastane dönüşü kahvaltı mi hazırladım şimdi yeme içme neler yiyorsunuz ilaç çok var bende sizdede aynı mı
Hayırlısıyla mujdeli haberi alırız inşallah canim valla ben normal yediklerimi yiyorum sadece kabak cekirdegi avakado çiğ badem falan yiyorum hemsirem önerdi bunlarida kefir iciyorum sadesini icemedim meyveli içiyorum öyle bakalım sonu hepimiz için müjdeli haberler olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…