2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Arkadaşlar bir de bol su içiyorum ama bu seferde sürekli WC isteğim oluyor. Transferın 2. Günğndeyım bı arada

Merhaba kaçıncı gününüz bende cumartesi transfer oldum herhangi bir belirti yok 3. Gün embriyosuydu inşallah tutunur bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli
Bugün 5. Günümdü. Erken gebelik testinde negatifi gördüm. Daha da yapmam test. Doktoruma göstermek için mecbur kan vereceğim ama malesef benim olmadı. Sizin inşallah olur.

Bugün 5. Günümdü. Erken gebelik testinde negatifi gördüm. Daha da yapmam test. Doktoruma göstermek için mecbur kan vereceğim ama malesef benim olmadı. Sizin inşallah olur.
Hemen umutsuzluğa kapılmayın ama daha çok erken gününüzü bekleyin kan testinde kesin sonuç çıkar ben kendim yapmayı düşünmüyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız

İşte ben de tam bu yüzden test yapmadım 2 transferimde de kendime zulüm ettim bu sefer yapmayacağım dedim ve yapmadım bugün 8. Günüm bitiyor perşembe kan vereceğim

Çok gelmiş geçmiş olsun Rabbim göz aydınlığı evlatlar nasip etsin kolaylıkla şuanki sağlık durumunuz nedir , annemde de aynı hastalık var ,ışın tedavisine başlattılar
Allah’ım razı olsun Ben 2020 yılında 25 yaşında öğrendim. Gençlerde çok nadir olan bir türdü. Radyoterapi artı kemoterapi ve ameliyat oldum. Hamd olsun diyorum. Bugünleri görmek benim için mucize. Asla tam eskisi gibi olunmuyor ama hastalık peygamber imtihanıdır diyip kalbimi teselli ediyorum. Rabbim anneciğine sağlık sıhhat afiyet versin Kaçıncı evre bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…