- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.581
inşallah döner sizinki daha erkenDayanamadım yaptım keske yapmasydım
Canım erken ama milletin 5-6 gün nası cıktıinşallah döner sizinki daha erken
daha yeni idrara gectiği için iki saat yetmez onun için ilk idrar2 saat yetmiyor mu
Bende aynı çok normalArkadaşlar bir de bol su içiyorum ama bu seferde sürekli WC isteğim oluyor. Transferın 2. Günğndeyım bı arada
NegatifBende dayanamadım,testi bugün yaptım . 14.de transfer ,3. Gün embriosu, bugün 5.gün.
İnsallahdaha yeni idrara gectiği için iki saat yetmez onun için ilk idrar
3. Gün embriyosuna 5. Gün cok erken sakın moral bozmayınNegatif
psikolojik canım.Kızlar 4cü günüm ama midem bulanıyor psikolojik mi anlamadım
Elimden geldiğinde dikkat ediyorum ama 3 saattir falan var belirti aramıyorum ama durup dururken kafamı karıştırdıpsikolojik canım.
Yada üşüttün cok dikkat et salgın var zaten
Bugün 5. Günümdü. Erken gebelik testinde negatifi gördüm. Daha da yapmam test. Doktoruma göstermek için mecbur kan vereceğim ama malesef benim olmadı. Sizin inşallah olur.Merhaba kaçıncı gününüz bende cumartesi transfer oldum herhangi bir belirti yok 3. Gün embriyosuydu inşallah tutunur bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli
Eee sende ne var ne yok nasıl geçiyor bizim çoğu bitti azı kaldı sonucu öğrenmek için çok şükürAllah korusun canım kötüyü düşünme iyi düşün
Hemen umutsuzluğa kapılmayın ama daha çok erken gününüzü bekleyin kan testinde kesin sonuç çıkar ben kendim yapmayı düşünmüyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırızBugün 5. Günümdü. Erken gebelik testinde negatifi gördüm. Daha da yapmam test. Doktoruma göstermek için mecbur kan vereceğim ama malesef benim olmadı. Sizin inşallah olur.
İşte ben de tam bu yüzden test yapmadım 2 transferimde de kendime zulüm ettim bu sefer yapmayacağım dedim ve yapmadım bugün 8. Günüm bitiyor perşembe kan vereceğimBugün 5. Günümdü. Erken gebelik testinde negatifi gördüm. Daha da yapmam test. Doktoruma göstermek için mecbur kan vereceğim ama malesef benim olmadı. Sizin inşallah olur.
İçim içime sığmıyor,Nasıl bir süreç bu böyle.3. Gün embriyosuna 5. Gün cok erken sakın moral bozmayın
Allah’ım razı olsunÇok gelmiş geçmiş olsunRabbim göz aydınlığı evlatlar nasip etsin kolaylıkla şuanki sağlık durumunuz nedir , annemde de aynı hastalık var ,ışın tedavisine başlattılar
Yok mümkün değilElimden geldiğinde dikkat ediyorum ama 3 saattir falan var belirti aramıyorum ama durup dururken kafamı karıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?