- 26 Eylül 2023
- 70
- 75
- 8
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.001
Canım ben dün aksam miratech yaptim baya cizgi vardi sonra sabah ilk idrarla yaptim onda cizgi yine vardi ama koyulasmadi sonra awox ve freely yaptim ikisi de negatif cikti, evet acele ediyoruz ama çıkan da çok fazla oldugu icin insan tutunacak bir umut ariyorBenimde aynı senin gibi oldu. Dün 5.gündü ve hayalet çizgi çıktı. Hemde akşam yapmama rağmen. Bu sabah ilk idrarla başka bir marka erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Sen hangi markaları kullandın ? Ben ilk awox ikinci freely kullandım. Bence her markanın duyarlılığı aynı değil. Yabancıların transferin 5.günü erken gebelik testi videolarına baktım. Bir sürü farklı marka testi aynı anda yapanlar var. Kimisinde hayalet çizgi varken kimisi tertemiz çıkıyor. Demek ki markaya bağlı duyarlılık değişiyor diye ümit ediyorum. Fotoğraflarını da bir gönderebilir misin acaba ?
Canim degerin kotu degil bence iki gune iki kat artsa yetiyor simdi 14.05 yarina mutlaka 30 u gecer icini ferah tutBenimde aynı şekilde transferim 8. Gün dün 9.08 di bugun 14.05 çıktı çok korkuyorum çok düşğk değerler
Çıkma ihtimali olabilirMerhaba yaş 35
18 Eylül de 5, gün çift transfer oldum 28 eylül tahlil günüm ama sanırım bekelemeye gücüm kalmadı tahlil versem mi sizce
(
İnsallah mubarek kandil günü Allahim hayirli pozitif sonuçlar nasip etsin Allahim kucagina almayı nasip etsincesaretimi toplarsam akşam vereceğim inş. Yazarken bile tüylerim ürperiyor allahım hiç birimize kötüyü tattırmasın
aminnn hepimiz için allah en hayırlı olanı nasip etsin inşİnsallah mubarek kandil günü Allahim hayirli pozitif sonuçlar nasip etsin Allahim kucagina almayı nasip etsin
akşam deneyeceğim artık başka çare yok çünkü ilk 1 hafta çok çok rahattım artık kafaya sarmaya başladımÇıkma ihtimali olabilir
Bence üzülmeyin, erken gebelik testi ile deneyin birazcık daha sabrederseniz daha net sonuç alırsınız . Ben sabredemiyorum gerçi ama
gayet güzel çıkmış maşallah.Katlanarak yükselsin inşallah :)Merhaba hanımlar transferin 12 günü kan testi verdim 225 çıktı değer iyimi sizce
İnşallah güzel haberler cnm...bizimlede paylaşmayı unutma :)akşam deneyeceğim artık başka çare yok çünkü ilk 1 hafta çok çok rahattım artık kafaya sarmaya başladım
busekıl olup bbebegı doganı okudum keske ılacları bırakmasaydınızMerhaba kızlar değerimin sıfırlanmasını bekliyoruz ilaçları bırakalı 5 gün oldu hala kanama falan olması bugün tekrar kan verdim 5 günde 41 den 55 e yükselmiş dr um ameliyatta hala görüşemedik dış gebelik falan olabilir mi acaba 10. Gün 42
12. gün 37
14.gün 41
19. Gün 55 değerlerim
gece haberi aldığım an yazacağım :)İnşallah güzel haberler cnm...bizimlede paylaşmayı unutma :)
Sonucun ne oldu canm merak ettim?Testlerin markasıyla ilgili bende o durumu farkettim içini ferah tut ilk aldığın testten alıp dene bence
Neden bozuldu ki değeriniz gayet güzel zaten tam iki katı artış beklenmez ki sizinki öyle saat vs bile farkederKızlar değerim tam iki kat artmamıs 9. Gün değerim 552 ikiz olabilir diye sevinirken 11. Hün değerim 1050 geldi moralim cok bozuldu
Aynı saatte verdim farklı hastane o sorun olurmu bilmiyorum ama tam iki kat artmamıs o korkuttu birde iki embriyoda 4 kat artması şazımmıs sanırım oyle okumustum burada bir topikte üzüldüm ilkide dıl gebelik olmuştuNeden bozuldu ki değeriniz gayet güzel zaten tam iki katı artış beklenmez ki sizinki öyle saat vs bile farkeder
Genetige yolladınız mıBenimde sebepsiz infertilite bizde aşılama denedik olmadı 1 tüp bebek denedik olmadı. Kısmet buna bakalım :) İnşallah bu defa olur isteyen herkesin de bizim de
Rabbime şükürler olsun değerim artmış 320.84 olmuşSonucun ne oldu canm merak ettim?
Amin canım çok güzel artmış geriside gelsin saglıkla alalım bebeklermizi kucagımıza . Benmde yarın belli olacak ikinci testim inşallah bende isteyen herkesde bu mübarek günün hürmetine güzel haberler alalım . Olmayanlarada rabbim nasip etsin . Çok sevindim senin adınaRabbime şükürler olsun değerim artmış 320.84 olmuşşükürler olsun bu mübarek günde rabbim isteyen herkese burdaki arkadaşlarımıza herkese bu sevinci nasip eylesin çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?