• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar kreşe başlayanınız var mı 3 haziranda 24 aylık oluyoruz bayram sonrası artık kreş sürecimiz başlayacak başlayanlar varsa alışma süreciniz nasıl oldu acaba nelerde zorlandınız?
Hayırlı olsun,oğlum da bu yaz, ya da sonbahara doğru başlayacak inşallah.Artık siz bize bilgi verirsiniz.

selam millet nasılsınız?
bize 2 yaş sendromu gümbür gümbür geldi. bebişim hiç ağlamadığı kadar ağlıyor. anlamsız ve uzun süren krizler günde en az 3-4 defa oluyor. gerçekten bazen çok kötü oluyorum 🙁
benim meme ve bez bırakma planım olmadı. geçtiğimiz haftalarda gece emzirmesini ciddi ölçüde azaltmıştım. buradan bir arkadaşın mesajına göre hareket ettim ona çok teşekkür ederim ♥️ geçen pazartesi günü akşamüstü meme emerken kustu selim. aslında üşütmüştü galiba benim süt de kötü olmuştu tüm gün dışarıda güneş altındaydım. ama meme artık seni kusturuyor pis oldu diyerek bırakmak geldi içimden. aslında gece beslenmesini bırakırken oldukça gelişimsel güzel ilerliyorduk🤣🤣 gündüz de 5-6 defa emiyordu azaltmıştık ama işte kusunca birden kesmek istedim çünkü iyice bağlanıyor gibiydi. bahane ettim ve bıraktık. memelerim dün bugün zorluyor dokununca acıyor. ilk iki gün ben de psikolojik olarak mahvolmuştum sabaha kadar ağlıyordum.. gerçekten zor bir durum ama bugün daha iyi selim.. tabi ben de..
bez konusuna hiç girmedim önce bi memeyi halletmek istiyorum ama 2 yaş gerçekten illallah dedirtecek sanırım😔
Selam,birden kesdiğin için süt birikmiş,biraz sağmalısın bence.İnternetde araştırsan daha iyi olur tabi.Geçmiş olsun.Bu sorun olmasın diye hem de kademeli olarak azaltıp kesmesi tavsiye ediyorlar.

Ben şimdilik gündüz emzirmeyi bıraktım ama meme destekli uyuduğu için kızım da gündüz uykusunu bıraktı.Çok yorgun çok uykulu ama uyumuyor, uyuyamıyor, uyutamıyorum. Zihinsel olarak çok yordu bu durum beni bir kaç günde.

Onun dışında bizde de 2 yaş sendromu epeydir var.
En son dün sabah benim giydiğim elbiseyi zorla çıkarttırıp kendi giymek istedi. Ben çıkardıktan sonra dakikalarca giymek için uğraştı 😄😄🫠
Giyemedi tabii ,boynuna dolayıp evde dolaşmaya başladı.
Her hali çok komik.

Selam,birden kesdiğin için süt birikmiş,biraz sağmalısın bence.İnternetde araştırsan daha iyi olur tabi.Geçmiş olsun.Bu sorun olmasın diye hem de kademeli olarak azaltıp kesmesi tavsiye ediyorlar.
ay aslında kademeli kestiğimi düşünüyordum 😔

Ben şimdilik gündüz emzirmeyi bıraktım ama meme destekli uyuduğu için kızım da gündüz uykusunu bıraktı.Çok yorgun çok uykulu ama uyumuyor, uyuyamıyor, uyutamıyorum. Zihinsel olarak çok yordu bu durum beni bir kaç günde.

Onun dışında bizde de 2 yaş sendromu epeydir var.
En son dün sabah benim giydiğim elbiseyi zorla çıkarttırıp kendi giymek istedi. Ben çıkardıktan sonra dakikalarca giymek için uğraştı 😄😄🫠
Giyemedi tabii ,boynuna dolayıp evde dolaşmaya başladı.
Her hali çok komik.
Aynı durumlar bizde de var.Ben işe başladım,oğluma annem bakıyor,eve geldiğimde kucağımdan inmek istemiyor,her şeyini benim yapmamamı istiyor 🤦‍♀️

Back
X