selam millet nasılsınız?
bize 2 yaş sendromu gümbür gümbür geldi. bebişim hiç ağlamadığı kadar ağlıyor. anlamsız ve uzun süren krizler günde en az 3-4 defa oluyor. gerçekten bazen çok kötü oluyorum

benim meme ve bez bırakma planım olmadı. geçtiğimiz haftalarda gece emzirmesini ciddi ölçüde azaltmıştım. buradan bir arkadaşın mesajına göre hareket ettim ona çok teşekkür ederim

geçen pazartesi günü akşamüstü meme emerken kustu selim. aslında üşütmüştü galiba benim süt de kötü olmuştu tüm gün dışarıda güneş altındaydım. ama meme artık seni kusturuyor pis oldu diyerek bırakmak geldi içimden. aslında gece beslenmesini bırakırken oldukça gelişimsel güzel ilerliyorduk

gündüz de 5-6 defa emiyordu azaltmıştık ama işte kusunca birden kesmek istedim çünkü iyice bağlanıyor gibiydi. bahane ettim ve bıraktık. memelerim dün bugün zorluyor dokununca acıyor. ilk iki gün ben de psikolojik olarak mahvolmuştum sabaha kadar ağlıyordum.. gerçekten zor bir durum ama bugün daha iyi selim.. tabi ben de..
bez konusuna hiç girmedim önce bi memeyi halletmek istiyorum ama 2 yaş gerçekten illallah dedirtecek sanırım