• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar pırasa çorbası yapmak istiyorum canım istiyor. Annemler izin vermiyor 😂 düşük riskini arttır diyorlar. Araştırdım biraz ama öyle bişey de yazmıyor sizce yememeli miyim ?

Ben bugün muayeneye gittim kızlar, doktor multivitamin ve demir başlayalım dedi. Bebiş de 4.6cm olmuş içerde narin narin kayıyordu 😂🥹 cihaz çok kötüymüş devlet hastanesiydi ama baksanıza 😍

Eklentiler

• IMG_0740.webp
    IMG_0740.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 61
Kizimda doguma kadar kullandım hatta doguma gittigim gunun aksami bile içmiştim. Hem devletten hem ozelde farkli farkli görüştüğüm doktorların hepsi ayni seyi kullanmami soylemisti. Suanda da kullanıyorum eger içmesem tum gun kusarım degil az az yemek yemek su bile içemem ki kullandigim halde her sabah kusuyorum. Yine de bir daha ki kontrolde soracağım doktoruma
Çok kötü yaa ilcı içcem tok olmam lağzım aç karnına içersem miğde bulantısı yapıyor karnımı bile doyuramıyorum yaa ağlıycamm

Kızlar selammm, 9+5 olduk bugün ama ben kabızlıktan artık kanama görüyorum, karnım davul gibi oluyor biz çözüm bulan var mı kabızlığa zor bir dönemden geçtiğim için sinirlerim bozulmuş durumda...
Sabret balımm az kaldı bu günlerde geride kalcak inşallah yaa

İnşallah bir sorun yoktur gönlünüzü ferah tutun iyi düşünün iyi olsun ilk aylarda çok oluyor diyorlar ya bebis yerini yapmaya çalışıyordur 🙏 kendinizi yormayın ve bol su için progestan başladıysanız o da keser zaten inşallah 🙏💚
İnşallah çok teşekkür ederim 🩷uzanmaya geçtim gelir gelmez dikkat etmem lazım biraz daha galiba. Kanama alanı olmadan niye kanama oluyor anlamış değilim🙄 ama iyi bir şey galiba öyle bir şey yok en azından diyorum.

Bende dün 9+3 te gttim doktoru beklerken çikolata yemiştim bebegı hareketli görmek için 🤭 harıka bi duyguydu onu öyle görmek unutmuşum bu duyguyu artık bebek formunu almıs ve kıpırdanıyordu ❤ çok şükür Allah'a ❤ 12 hafta iken gelirsin dedi bana ben ve çok geç dayana bileceğimi pek sanmıyorum🤭
Yaa yerimm büyümüş miniğimiz 🥹🥹 sağlıkla gelsin

Benim de bugün kontrolüm vardı bebiş 4.5 cm olmuş 11+1iz geçen kontrolde 3 gün geriydi ama yakalıyorlar zamanını. Hareket ediyordu artık çok güzel bir his 😍 doktor ikili tarama için tahlil vermemi istedi ve verdim. Fetal dna yaptırmanı öneririm ve panorama diğerlerine göre biraz fiyatlı ama güvenilir dedi. Arayıp görüşeceğim. Bir de 12.hafta itibariyle folik asiti bırakıyoruz başka bir takviye önerdi ona başlıyoruz dedi. Orthogen pregnommax diye içinde baya bir şey var.

Benim de bugün kontrolüm vardı bebiş 4.5 cm olmuş 11+1iz geçen kontrolde 3 gün geriydi ama yakalıyorlar zamanını. Hareket ediyordu artık çok güzel bir his 😍 doktor ikili tarama için tahlil vermemi istedi ve verdim. Fetal dna yaptırmanı öneririm ve panorama diğerlerine göre biraz fiyatlı ama güvenilir dedi. Arayıp görüşeceğim. Bir de 12.hafta itibariyle folik asiti bırakıyoruz başka bir takviye önerdi ona başlıyoruz dedi. Orthogen pregnommax diye içinde baya bir şey var.
Oyyyy maşallahhhhh bak bebişin hemen büyüycem demiş yetişmeye başlamış zamanına maşallah ona 🥰🥰🥰

Back
X