Hayırlı geceler kızlar. Uzun zamandan giremedim buralara. Bebisler nasıl? Ben bİzi özetleyeyim. 5 aylık olduğundan beri ek gidaya başladık. Yoğurt elma püresi muz havuç patates irmik tarhana çorbası balkabağı bezelye ıspanak mandalina bunlarin tadimini yaptık. Bir kere tadım yaptiktan sonra artık biz her yemek yerken ağlamaya başladı. Çok net bir şekilde yemek istemesi belliydi. Kilomuz da biraz fazla sanırım. 5 aylık kilo kontrolümüzde 8800 gram geldi.
Motor gelişimi ise hala dönemiyor

koca totosunu kaldırmak zor geliyor sanırım. Sadece poposunu açınca ayaklarını kaldırıp sağa dönüyor. Yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Ama yine de tummy time yaptırıyorum. Çığlık atmayı öğrendi. Kahkahalar atıyor. Elleriyle nesneleri yakalayıp hemen ağza götürüyor. Parmaklarını daha iyi çalıştırması için minik oyunlar hazırladım ona. Çok seviyor onları. Desteksiz 15-20 sn oturabiliyor. Gece geç yatan bir bebek olsada uykuyu seviyor.
Emzirmeye asigim.

Diğer çocuklarımde nefret etmiştim emzirmekten ama bu kızımda heran beni emsin istiyorum. Çok seviyorum emzirmeyi. Değişen ne acaba hiç bilmiyorum. Benden böyle