Sarımsak kabak yoğurt mükemmel üçlü. O kadar lezzetli oluyor ki genellikle bütün bebeler çok seviyor dene canim.
Benim üçüncü bebeğim..
Ben diğerlerinde bu kadar rahat değildim ellerine veremezdim hemen boğazlarına kacirirdilar. Ama bu bebeğim kendisi buna hazır. Kendi istiyor yani. Aslında bende korkan biriyim ama bana kendisi güven verdi

iki kere boğazına takıldığı an oldu. Kendisi ogurerek çıkardı. Hiç müdahale etmedim. Ve normal bı ses tonuyla tamam aferin beim kizima falan dedim. Korkutmamak da gerekiyor. Ayrıca hemlick manevrasini da öğrenmek gerek .
Diğer konuya gelirsek... Balkabağı ve avakado sevmediği her seferinde reddettiği besinler oldu. Birgün kendime limon sikop avakado yiyordum. Vereyim bı bakam dedim. Anaamm sapirdatiyor

şimdi çok seviyor. Yani kesin ve net olarak sevmediği besinlerde yapın. Yoksa ben hala ilk başta tek başına avakadoyu teklif ediyorum hala midesi bulaniyorsa limon sıkıp veriyorum. Her besini kendi tadini almasi damak zevki oluşması için onemli.
İlk başlangıç için erken evet. 3 tane sebze tattirsan zaten aradan iki hafta geçecek. Ondan sonra yoğurt falan başlarsın canim