• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Bende de iki oyun halısı var, piyanolu ve diğeri . Sizden görünce yere çarşaf üzerine battaniye serdim koydum bebeği yere, sevdiği oyuncakları da koydsırtı alışkın değil ki hiç kucaktan inmemiş 😂😂😂😂, oturdum yanına 15 dk zor durdu .
öyle oluyor canım kimi zaman 10 sn bile durmuyor. arada bir dene bence birazcık kollarınız dinlenir🥹 şu diş çıkarma ve atak zamanlarında hiç durmuyor full ağlıyordu bu günlerde biraz daha iyi benimki

Ben bugün bebeğimi çok az kucağıma aldım, mama sandalyesine az oturttum, meğer benim bebeğim de emeklemeye çabalıyormuş engel olmuşuz biz 😂😂 . Artık kucak sadece emzirmeden emzirmeye 😂😂.,Yalnız yere soğuk oluyor diye koymak istemiyorum şimdilik yatak ve koltukta bırakıyorum ama korkuyorum da kısa süreliğine yalnız bıraksam düşer diye. Sizler yere koyuyor musunuz?
İki kat yün battaniye at yere üstünde ağzına tüyler gitmesin diye çarşaf ben öyle yapiyorum

Bebeklerinize uyku eğitimine başladınız mı? Benim bebeğim kesinlikle meme ile uyuyor bunu bıraktırmak istiyorum, sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Benim bebeğim de memede uyuyor on gün sonra işe başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum. İki gündür de kucağımda uyuyor. Başka yerde uyumuyor

Arkadaşlar dahaa öncede yazmıştım ama tekrar sormak istiyorum kan damlasi ne önerirsiniz ferrum vardı kabız yaptı bıraktık bir yandan ev taşıyorum samsuna onun telaşı var tavsiye edeceğiniz kan damlasi varmi
Canım doktor bize bestiron mu neyse onu verdi yanakları acayip kizariyordu. B3n bıraktım. Haftaya doktora götüreceğim belki başka damla.verir.

öyle oluyor canım kimi zaman 10 sn bile durmuyor. arada bir dene bence birazcık kollarınız dinlenir🥹 şu diş çıkarma ve atak zamanlarında hiç durmuyor full ağlıyordu bu günlerde biraz daha iyi benimki
Aşırı aşırı kucak bağımlısı oldu. Kollarım kas tutucak 😁 neyseki anneme geldim de yemek yapma derdim yok şuan için

Tamam canım diğer arkadaş da kendin yap demiş deneyeceğim eve gidince
Evde çok koku yapıyor imkanınız varsa balkonda filan yapabilirsiniz Amerikan mutfak ise hiç bulaşmayın 😅😅( ben gebe iken başladım , şimdi de bebek için mecburen devam edicem. Hazır organik olan bir marka almıştım ama tadı kötüydü kendim yapmaya çalıştım

Aşırı aşırı kucak bağımlısı oldu. Kollarım kas tutucak 😁 neyseki anneme geldim de yemek yapma derdim yok şuan için
Benim kollar yaptı valla, önceden üst kola dokununca direk kemik hissediliyordu şimdi edilmiyor. Hata mı yaptık acaba çok kucaklayarak 😂😂😂

Evet evet basur memesi çıktı dışarıya kan oturmuş içine o da acı yapıyormuş ona tromboze hemoroid dedi. Kanama yapmadı yapsa belki rahatlıcam kan toplandığı için acı çekiyorum kafayı yicem inşallah yarın daha iyi uyanırım iki fındk büyüklüğünde çıkıntı var sanki yağla falan geçicek gibi değil eğer normal düşünüyorsanız doktora görünmekte fayda var yoksa doğumdan sonra mahvoluruz😞
Sizin durumunuzu yasiyorum inanılmaz acı çekiyorum. Siz ne durumdasınız psikolojik olarak çöktüm bütün gün acı çekiyorum sadece ve sadece... yarın genel cerrahiye görüneceğim bunları yazarken bile sadece ağlıyorum

kemik suyu çıkarıp buzluğa atacak olan var mı? hangi kemikten alınmal
Sütü limon ya da yoğurtla ekşirtip yapıyorsun,youtubeda var.
Bizde ev salçası var,ama tuzlu.Salçalı bir şey vermeyi düşünmüyorum en az 1 yaşına kadar
Kemik suyu, et olarak da kuzu öneriliyor.

Back
X