Ben de senin gibi merak ettim gece uyanması açlıktan mi diye artık herkes doktorum bile açlıktan diyordu denemek için mama aldık, biberon tutmadı kaşıkla içirdim önce içmek istemedi ben kendim içiyormuşum gibi yaptım bi kaç defa teklif ettim ve içmeye başladı 100ml hazırlamıştım 65 Ml içti ve babasının kucağına resmen bayıldı normalde meme dışında uyumaz, dedim gerçekten açmış, yatırdıktan 10 dk uyandı, gece de yine 2 defa uyandı, sabaha kadar deliksiz uyumasını beklemiştim ama umduğum gibi olmadı, aç değilmiş diye düşündüm ama bence yine de bir denemek lazım şüpheyle düşünmekteyse, bebeklerin bi uyku döngüsü var o döngüde uyanıyorlar beyinleri bizim gibi değil, benimkinin desteği meme, tabii 5. Ayda 350 gr almış olması doktorun az bulması da beni bu şüpheye düşürmüştü.Benim sutumun az olduğunu hiç düşünmemiştim ben. Acaba gece uyku bölünmesi ya da gece memede uyuma isteği bu yüzden mu diye şüphe ediyorum. Bir de işte sagmayi deneyeceğim bakalım
Ben de sağım yapınca 20ml falan anca geliyor eskiden emzirdikten son bile 90 falan geliyordu, O zaman emmiyor bitirmiyor diye üzülüyordum, şimdi de yetmiyor diye düşünüyor insan.