2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba hanımlar benim transferin 8. Günü aşırı kasik ağrılarım var adet olacakmışım gibi yarın adet günüm. Bu durumda olan var mı

O ilacı hiç kullanmadım, estrofemin eş değeri bir ilaç mı? Hayırlı olsun da geç olsun. Hiç sorunsuz olsun. En azindan doktorun takibindesin
Evet estrofemin muadiliymiş doktor yan etki yapmış olabilir dedi hayırlısı olsun artık

İnşallah iyi sonuçlar alırsın benim başta hassastı göğüsler ama şimdi gitti o hassaslık

Bana da arada iğne batması gibi oluyor günde iki üç kere, göğüs hassasiyeti vardı dolgunlukta vardı şimdi onlar gitti o yüzden negatif olacak diye düşünüyorum biraz

Bana da arada iğne batması gibi oluyor günde iki üç kere, göğüs hassasiyeti vardı dolgunlukta vardı şimdi onlar gitti o yüzden negatif olacak diye düşünüyorum biraz
Belirti arama diyorlar, moralini bozma kan testi yapmamış olsam hamileyim demezdim kendime. Vücut bizim düşündüğümüz gibi çalışmıyor. Kalbini ferah tut

Unutmaya çalışıyorum ama bi şekilde kafamın bi yerinde canlanıyor hayırlısını diliyorum hem kendime hem de bekleyen herkese
Mesela benim 8. Gün kan testim 214, benim de artış ya benim istediğim gibi düzenli olmazsa korkusu var. Düşünmemeye çalışıyorum. Üstelik araya haftasonu girdiği için pazartesi 12. Gün ölçümü olacak. Artışın sağlıklı olup olmayacağını da anlamayacağız pek.

Evet o yönden erken öğrenmek iyi olmuyor ben istesem de erkenden öğrenemem Almanya’dayim burda biraz farklı sağlık sistemi mecburen günü bekliyorum

Evet o yönden erken öğrenmek iyi olmuyor ben istesem de erkenden öğrenemem Almanya’dayim burda biraz farklı sağlık sistemi mecburen günü bekliyorum
8. Haftaya kadar bekleniyor dendi forumda. Öyle mi olacak gerçekten? Bu ülkenin en sevdiğim yönü iyi kötü bir sağlık sistemimiz var. Hayatta hamilelik haberi için aylarca bekleyemezdim.

Erken test yapmayın denmesini şimdi çok iyi anlıyorum eğer ki 10. Gün ilk kan testimi yapsaydım şuan bu kadar stresli olmayacaktım. Hepimizin vücudu başka başka tedavilerimiz bile buna göre. Sonuçları ister istemez kıyasta yapıyor insan. Belki geç tutundu rahime ondan değer düşük vs. Ne kadar az bilirsek o kadar rahat edecezde işte rahat duramıyoruz.

8. Haftaya kadar bekleniyor dendi forumda. Öyle mi olacak gerçekten? Bu ülkenin en sevdiğim yönü iyi kötü bir sağlık sistemimiz var. Hayatta hamilelik haberi için aylarca bekleyemezdim.
Tam olarak bilmiyorum ben tüp bebek merkezinde olduğum için onlar transferden 12 gün sonra kan testi için gelin dediler. Normal hamile kalanlar belki o şekilde olabilir benim duyduğum idrar testinde öğreniyorlar orda kesin olduğu belli olunca kan testi yapıyorlar, gerçekten zor burda her şey… mesela yumurta toplama için Türkiye’de iki uç günde bir kontrol için gidiyorsunuz ya burda ilaçlara başlamadan bi kez bakıyor sonra 8 9 gün iğne kullniyorsun bi kez daha çağırıyor ondan sonra yeteri kadar büyüdüyse toplama için ovitrelle gününü söylüyor yani iki kez gidiyorsun

Ve tüp bebek için ayrı hamilelik için ayrı doğum için ayrı doktorlara gidiliyor

Ben transferin 4. ve 5. günleri test yaptım negatif geldi :') sonra yerleşme kanaması oldu, üzerinden iki gün geçti geçmedi erken testte pozitifi gördüm. Biraz daha sabır

Aynen öyle rahat duramıyoruz :) yandan bi ses sürekli hadi test yap yeter yapsan çıkar

Ben transferin 4. ve 5. günleri test yaptım negatif geldi :') sonra yerleşme kanaması oldu, üzerinden iki gün geçti geçmedi erken testte pozitifi gördüm. Biraz daha sabır
Kanama yok bende canım .. ama bu akşam aniden rahime sancı girip çıktı tuaftı uzun değildi ama can yaktı .

Ben de transferimin 5. günündeyim. Benimle aynı gün çift/ dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi olan biri var mı acaba? 12 Haziran transfer tarihim.

O kasık ağrısı çok ilginç transfer zamanı geçtikçe iyice azaldı, testim pozitif çıkmasa moralim bozulurdu.

Bende göğüs hassasiyeti dolgunluğu vs bişey yok valla sadece kasık ağrısı var o da ilaçlardan zaten vardı neyse daha 2.günüm bitti belirti olamaz bile hayırlısı bakalım

Bende göğüs hassasiyeti dolgunluğu vs bişey yok valla sadece kasık ağrısı var o da ilaçlardan zaten vardı neyse daha 2.günüm bitti belirti olamaz bile hayırlısı bakalım
2. Gün implatasyon başlıyormuş. 6.7. Günlere kadar sürüyormuş. Sonra hcg salgılıyo felan. Yavaş yavaş bizde pişiyoruZ bu alanda . Belirti mi değil mi bilmem ama çok ilaç kullanıyoruz illa ki etkisi oluyodur. Bende kasık ağrısı transferden önce başladı ama bazen çok yoğun şekilde kramp gibi sancılar batmalar oluyo. Bugün sağ tarafımda bi titreme vardı dışardanda gözüküyo sanırsın eli kolu olan bebek varda haraket ediyo. Kimbilir noluyo içerde belki anca yerini yapıp yerleşiyo . Aman başım ağrıdı kafa yormaktan. Test yapana kadar o kadar rahattı ki kafam negatifte olsa pozitiftw olsa akışına bırakıcaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…