Evet estrofemin muadiliymiş doktor yan etki yapmış olabilir dedi hayırlısı olsun artıkO ilacı hiç kullanmadım, estrofemin eş değeri bir ilaç mı? Hayırlı olsun da geç olsun. Hiç sorunsuz olsun. En azindan doktorun takibindesin
İnşallah iyi sonuçlar alırsınBenim hala göğüs hassasiyetim devam ediyor kasık kramplarım ağrılarımda var hele bıgün sanki fokurduyodu sağ kasığım. Ama bugün çıkan 2. Kan sonucum beni çok şaşırttı inşallah pazartesi herşey çok güzel olur . Hemide doğum günümde
Bana da arada iğne batması gibi oluyor günde iki üç kere, göğüs hassasiyeti vardı dolgunlukta vardı şimdi onlar gitti o yüzden negatif olacak diye düşünüyorum birazBenim göğüsler aşırı büyüdü ama ilaçlardan ötürü olduğunu düşünüyorum. Ama mesel göğüs ağrıları olmadı kasıklarda ilk bir hafta aşırı hassasiyet vardı şimdi daha iyiyim ara ara kendini hissettiren iğne batması bir his var, ama yoğun değil. Yani belirtiler cidden değişkenlik gösteriyor.
Belirti arama diyorlar, moralini bozma kan testi yapmamış olsam hamileyim demezdim kendime. Vücut bizim düşündüğümüz gibi çalışmıyor. Kalbini ferah tutBana da arada iğne batması gibi oluyor günde iki üç kere, göğüs hassasiyeti vardı dolgunlukta vardı şimdi onlar gitti o yüzden negatif olacak diye düşünüyorum biraz
Unutmaya çalışıyorum ama bi şekilde kafamın bi yerinde canlanıyor hayırlısını diliyorum hem kendime hem de bekleyen herkeseBelirti arama diyorlar, moralini bozma kan testi yapmamış olsam hamileyim demezdim kendime. Vücut bizim düşündüğümüz gibi çalışmıyor. Kalbini ferah tut
Mesela benim 8. Gün kan testim 214, benim de artış ya benim istediğim gibi düzenli olmazsa korkusu var. Düşünmemeye çalışıyorum. Üstelik araya haftasonu girdiği için pazartesi 12. Gün ölçümü olacak. Artışın sağlıklı olup olmayacağını da anlamayacağız pek.Unutmaya çalışıyorum ama bi şekilde kafamın bi yerinde canlanıyor hayırlısını diliyorum hem kendime hem de bekleyen herkese
Evet o yönden erken öğrenmek iyi olmuyor ben istesem de erkenden öğrenemem Almanya’dayim burda biraz farklı sağlık sistemi mecburen günü bekliyorumMesela benim 8. Gün kan testim 214, benim de artış ya benim istediğim gibi düzenli olmazsa korkusu var. Düşünmemeye çalışıyorum. Üstelik araya haftasonu girdiği için pazartesi 12. Gün ölçümü olacak. Artışın sağlıklı olup olmayacağını da anlamayacağız pek.
8. Haftaya kadar bekleniyor dendi forumda. Öyle mi olacak gerçekten? Bu ülkenin en sevdiğim yönü iyi kötü bir sağlık sistemimiz var. Hayatta hamilelik haberi için aylarca bekleyemezdim.Evet o yönden erken öğrenmek iyi olmuyor ben istesem de erkenden öğrenemem Almanya’dayim burda biraz farklı sağlık sistemi mecburen günü bekliyorum
Erken test yapmayın denmesini şimdi çok iyi anlıyorum eğer ki 10. Gün ilk kan testimi yapsaydım şuan bu kadar stresli olmayacaktım. Hepimizin vücudu başka başka tedavilerimiz bile buna göre. Sonuçları ister istemez kıyasta yapıyor insan. Belki geç tutundu rahime ondan değer düşük vs. Ne kadar az bilirsek o kadar rahat edecezde işte rahat duramıyoruz.Evet o yönden erken öğrenmek iyi olmuyor ben istesem de erkenden öğrenemem Almanya’dayim burda biraz farklı sağlık sistemi mecburen günü bekliyorum
Tam olarak bilmiyorum ben tüp bebek merkezinde olduğum için onlar transferden 12 gün sonra kan testi için gelin dediler. Normal hamile kalanlar belki o şekilde olabilir benim duyduğum idrar testinde öğreniyorlar orda kesin olduğu belli olunca kan testi yapıyorlar, gerçekten zor burda her şey… mesela yumurta toplama için Türkiye’de iki uç günde bir kontrol için gidiyorsunuz ya burda ilaçlara başlamadan bi kez bakıyor sonra 8 9 gün iğne kullniyorsun bi kez daha çağırıyor ondan sonra yeteri kadar büyüdüyse toplama için ovitrelle gününü söylüyor yani iki kez gidiyorsun8. Haftaya kadar bekleniyor dendi forumda. Öyle mi olacak gerçekten? Bu ülkenin en sevdiğim yönü iyi kötü bir sağlık sistemimiz var. Hayatta hamilelik haberi için aylarca bekleyemezdim.
Ve tüp bebek için ayrı hamilelik için ayrı doğum için ayrı doktorlara gidiliyorTam olarak bilmiyorum ben tüp bebek merkezinde olduğum için onlar transferden 12 gün sonra kan testi için gelin dediler. Normal hamile kalanlar belki o şekilde olabilir benim duyduğum idrar testinde öğreniyorlar orda kesin olduğu belli olunca kan testi yapıyorlar, gerçekten zor burda her şey… mesela yumurta toplama için Türkiye’de iki uç günde bir kontrol için gidiyorsunuz ya burda ilaçlara başlamadan bi kez bakıyor sonra 8 9 gün iğne kullniyorsun bi kez daha çağırıyor ondan sonra yeteri kadar büyüdüyse toplama için ovitrelle gününü söylüyor yani iki kez gidiyorsun
Ben transferin 4. ve 5. günleri test yaptım negatif geldi :') sonra yerleşme kanaması oldu, üzerinden iki gün geçti geçmedi erken testte pozitifi gördüm. Biraz daha sabırBende düne kadar aşırı bir gögüs ağrısı vardı . Bugün artık sadece dokununca hissedebilmeye başladımbende böyle olunca genelde adet oluyorum . Bugün test yaptım 4 cü günü transferin çatlatma iğnesinin 9 cu günü çatlatma iğnesi kalmamış vucütta . Test negatif. Bakalım buda olmadı gibi hissediyorum
Aynen öyle rahat duramıyoruz :) yandan bi ses sürekli hadi test yap yeter yapsan çıkarErken test yapmayın denmesini şimdi çok iyi anlıyorum eğer ki 10. Gün ilk kan testimi yapsaydım şuan bu kadar stresli olmayacaktım. Hepimizin vücudu başka başka tedavilerimiz bile buna göre. Sonuçları ister istemez kıyasta yapıyor insan. Belki geç tutundu rahime ondan değer düşük vs. Ne kadar az bilirsek o kadar rahat edecezde işte rahat duramıyoruz.
Kanama yok bende canım .. ama bu akşam aniden rahime sancı girip çıktı tuaftı uzun değildi ama can yaktı .Ben transferin 4. ve 5. günleri test yaptım negatif geldi :') sonra yerleşme kanaması oldu, üzerinden iki gün geçti geçmedi erken testte pozitifi gördüm. Biraz daha sabır
O kasık ağrısı çok ilginç transfer zamanı geçtikçe iyice azaldı, testim pozitif çıkmasa moralim bozulurdu.
Bende göğüs hassasiyeti dolgunluğu vs bişey yok valla sadece kasık ağrısı var o da ilaçlardan zaten vardıBenim hala göğüs hassasiyetim devam ediyor kasık kramplarım ağrılarımda var hele bıgün sanki fokurduyodu sağ kasığım. Ama bugün çıkan 2. Kan sonucum beni çok şaşırttı inşallah pazartesi herşey çok güzel olur . Hemide doğum günümde
2. Gün implatasyon başlıyormuş. 6.7. Günlere kadar sürüyormuş. Sonra hcg salgılıyo felan. Yavaş yavaş bizde pişiyoruZ bu alandaBende göğüs hassasiyeti dolgunluğu vs bişey yok valla sadece kasık ağrısı var o da ilaçlardan zaten vardıneyse daha 2.günüm bitti belirti olamaz bile hayırlısı bakalım
Hayırlı olsun sağlıcakla alın bir cuma gelse benim test günüm 23 HaziranPozitif benim ki canım kese görmeyi bekliyoruz
Oldu mu transferinizSelam mayıs sonu ya da hazirana denk gelecek transferim gibi görünüyor adet bekliyorum şu an. Dondurulmuş 3 embriyom var, 2.denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?