2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Yani okuduklarım araştırdıklarım kadarıyla donmuş da sonuç olan daha cok olmuş inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunurlar 🥰🥰
inşallah canım 2. denemem tek koyulcak yine embriyo iki olsun istedim ama Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallah hayırlısı ile

Ben de transfer öncesi rahim kalınlaşması aşamasındayım, yeni başladım bir aksilik olmazsa 8 9 haziranda transfer dönmüş embriyo ile olacak
hayırlısı olsun inşallah sürecin bende 22 mayısta ilaca başladım işte 2 gün oldu daha tahminimce aynı zamanlarda transfer olacağız nasipse :)

Olsun bakalım tek çift olacak olduktan sonra hertürlü olacak canım 🤗
AYNEN İNŞALLAH 4 AŞILAMA OLDUM BEN OLMADI İLK TÜP DENEMEMDE OLDU AMA İLERLEMEDİ MELEĞİMİN KALBİ İNŞALLAH ÖTEKİ TARAFTA YARIM KALAN BULUŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ ŞİMDİ AYNI ŞEYİ YAŞAMAKTAN KORKUYORUM SADECE TEK SIKINTIM O İNŞALLAH RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER 🥰

AYNEN İNŞALLAH 4 AŞILAMA OLDUM BEN OLMADI İLK TÜP DENEMEMDE OLDU AMA İLERLEMEDİ MELEĞİMİN KALBİ İNŞALLAH ÖTEKİ TARAFTA YARIM KALAN BULUŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ ŞİMDİ AYNI ŞEYİ YAŞAMAKTAN KORKUYORUM SADECE TEK SIKINTIM O İNŞALLAH RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER 🥰
Hayır o korkuyu içine salmıcaksın neyden korkarsan onu çağırırsn güzel güzel düşüneceksin senle kalacak herşey güzel olacak

hayırlısı olsun inşallah sürecin bende 22 mayısta ilaca başladım işte 2 gün oldu daha tahminimce aynı zamanlarda transfer olacağız nasipse :)
Evet ben de 22 mayısta estrofeme başladım tahmini 8 9 Haziran dendi ama net değilmiş daha. Ay çok güzel aynı tarihlerde transfer olucaz. 3X1 estrofem kullanıyorum yarın 4X1 olacak pazartesi de muayenem var. Birbirimizi haberdar edelim bakalım süreçlerimiz nasıl ilerleyecek. Rabbim bu defa başarılı gebelik sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Back
X