- 2 Mart 2023
- 1.250
- 1.730
- 63
Öyleymiş bakalım Yarın deneyimleneceğiz kaçıram var mıdır acaba bastırdığındayok yok hiç endişelenme çok kolay bir işlem transfer, sadece sıkışık olmak zorluyor işte :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleymiş bakalım Yarın deneyimleneceğiz kaçıram var mıdır acaba bastırdığındayok yok hiç endişelenme çok kolay bir işlem transfer, sadece sıkışık olmak zorluyor işte :)
Kaçırcak kadar olursan odada hemşireye söylersin biraz yap diyolar tutabilirsen gerisini yaparsınÖyleymiş bakalım Yarın deneyimleneceğiz kaçıram var mıdır acaba bastırdığında![]()
Ben de aynı dertten muzdaribim ya halbuki 3 aya kadar yüzüstü yatıyolar gördüğüm gebeler ben daha korunaklı oluyum en fazla yan dönüyüm modundayım hep sırtüstü asla yatamıyorumTrasnferden sonra benim asıl sıkıntım yatmak oldu ya normalde hep yüzüstü yatarım şimdi yatamıyorum o yüzden rahat değilim sırtüstü yatmak hiç hana göre değil sürekli uyanıyorum
Bende arada yan dönüyorum ama işte çok uzun süre yatamıyorum sanki kendimi kaptırıp yüzüstü yatarım diye ay bi sonuç alsak da rahatlasak yaBen de aynı dertten muzdaribim ya halbuki 3 aya kadar yüzüstü yatıyolar gördüğüm gebeler ben daha korunaklı oluyum en fazla yan dönüyüm modundayım hep sırtüstü asla yatamıyorum![]()
Biraz yaptıktan sonra tutabilirsen işteKaçırcak kadar olursan odada hemşireye söylersin biraz yap diyolar tutabilirsen gerisini yaparsın![]()
Kaçıran var mı bilmiyorum ama ben ilk transferimde o şekilde yarım saatten fazla bekledim sonra tuvalete gittim bunda saldım gitti 10-15 dk anca durmuşumdur belki o kadar tutamamışımdırÖyleymiş bakalım Yarın deneyimleneceğiz kaçıram var mıdır acaba bastırdığında![]()
Nasıl tutsun kız bi kez açıldı mı çok zor onu kapatmakKaçırcak kadar olursan odada hemşireye söylersin biraz yap diyolar tutabilirsen gerisini yaparsın![]()
Yine rahatlayamayacaksın ki iğneler devam yatma sıkıntısı devam bu sefer artacak mı iki katına çıkacak mı gözlemlediğim insanlar hep böyleBende arada yan dönüyorum ama işte çok uzun süre yatamıyorum sanki kendimi kaptırıp yüzüstü yatarım diye ay bi sonuç alsak da rahatlasak ya
Ahahhaha sesli güldüm Çeşme mi buKaçıran var mı bilmiyorum ama ben ilk transferimde o şekilde yarım saatten fazla bekledim sonra tuvalete gittim bunda saldım gitti 10-15 dk anca durmuşumdur belki o kadar tutamamışımdır
Nasıl tutsun kız bi kez açıldı mı çok zor onu kapatmak![]()
Evet ya bir miktar üzücü ama olsun onlar tatlı telaşlar bi olsun da bebişlerYine rahatlayamayacaksın ki iğneler devam yatma sıkıntısı devam bu sefer artacak mı iki katına çıkacak mı gözlemlediğim insanlar hep böyle![]()
Kesinlikle yeter ki olsun herşeyi çekmeye razıyız biz ana adaylarıEvet ya bir miktar üzücü ama olsun onlar tatlı telaşlar bi olsun da bebişler![]()
Vallahi beni transferden sonra gittiğim tuvalet kadar rahatlatan çok az şey olmuşturAhahhaha sesli güldüm Çeşme mi bu![]()
Sağol ya çok güzel moral verdinYine rahatlayamayacaksın ki iğneler devam yatma sıkıntısı devam bu sefer artacak mı iki katına çıkacak mı gözlemlediğim insanlar hep böyle![]()
Hadi yaVallahi beni transferden sonra gittiğim tuvalet kadar rahatlatan çok az şey olmuştur![]()
erçekler hayatım kaygı bitmiyorSağol ya çok güzel moral verdin![]()
Ben çok sıkıştım hemşireye söyledim 1 tane plastik bardak almış eline gelmiş bu kadar yapabilirsin diyo tabi durduramadım hepsini yaptımKaçıran var mı bilmiyorum ama ben ilk transferimde o şekilde yarım saatten fazla bekledim sonra tuvalete gittim bunda saldım gitti 10-15 dk anca durmuşumdur belki o kadar tutamamışımdır
Nasıl tutsun kız bi kez açıldı mı çok zor onu kapatmak![]()
Hahahah işte yazdım ya, ilk transferimde transfer sonrası odaya aldılar yatırıyolar bi süre seni zaten sonra tuvalete gidiyosun. Ben yarım saatten fazla öyle beklemiştim. Bu transferimde odaya aldılar ne zaman tuvalete gidebilirim dedim 10-15 dk bekle git dedi hemşirem, 7-8 dk sonra gittim dayanamadım o kadar sıkışmışım duramadımHadi yahemen tuvalete gittin mi peki bekledin mii bu arada Bu konuyu konuştıukça tuvaletimin sıkıştırması kaç puan
hissediyor galiba anıldığını
![]()
İyi o kadar tutmakta marifet benceHahahah işte yazdım ya, ilk transferimde transfer sonrası odaya aldılar yatırıyolar bi süre seni zaten sonra tuvalete gidiyosun. Ben yarım saatten fazla öyle beklemiştim. Bu transferimde odaya aldılar ne zaman tuvalete gidebilirim dedim 10-15 dk bekle git dedi hemşirem, 7-8 dk sonra gittim dayanamadım o kadar sıkışmışım duramadım![]()
Aşırı sıkışık olmamak daha iyiymiş zatenBen çok sıkıştım hemşireye söyledim 1 tane plastik bardak almış eline gelmiş bu kadar yapabilirsin diyo tabi durduramadım hepsini yaptımsonra trasnfere gidene kadr yine su içtim ama aşırı sıkışık değildim o yüzden de tedirgin oldum hatta ama sorun olmadı Allah'tan
Ahahahahaha git yapta rahatlaAşırı sıkışık olmamak daha iyiymiş zatenben de sıkışık değildim gerginlikten hepten kaçtı tuvaletim şişelerce su bitirdim yürüdüm o da birden bastırdı ay hatırlamak istemiyorum tuvaletim geliyo hatırladıkça
![]()
Her aşaması zor gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınAşırı sıkışık olmamak daha iyiymiş zatenben de sıkışık değildim gerginlikten hepten kaçtı tuvaletim şişelerce su bitirdim yürüdüm o da birden bastırdı ay hatırlamak istemiyorum tuvaletim geliyo hatırladıkça
![]()