Ayyyyy hayırlı olsuuuun kan ver bence artık darısı bize inşallah dua et bizlere sağlıkla kucağına al bebişini inşallahEvet canım
Dünden daha belirgin bugün çok şüküray anne oluyorum galiba
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy hayırlı olsuuuun kan ver bence artık darısı bize inşallah dua et bizlere sağlıkla kucağına al bebişini inşallahEvet canım
Dünden daha belirgin bugün çok şüküray anne oluyorum galiba
![]()
Net bişey söylemediler açıkçası ama karna baskı olmaması açısından yüz üstü yatmak iyi değilmiş diye duydumSırt üstü yatmak mı gerekiyor? Yüz üstü yatmak sakıncalı mı bu süreçte![]()
Amin canımm inşallahTebrik ederim bebek iyice ben burdayım diyor, sağlıkla kucağına almanı temenni ederim
Aminn kuzumm etmez miyim hiççAyyyyy hayırlı olsuuuun kan ver bence artık darısı bize inşallah dua et bizlere sağlıkla kucağına al bebişini inşallah![]()
Sende haklısın evde takip et cumaya şurda ne kaldı zaten benimde bugün 6.günüm 8.günde yapsam mı bilemiyorum niyeyse içimde oldu diye bi his var ama bilemiyorum belirtin var mıydı seninAmin canımm inşallah
Aminn kuzumm etmez miyim hiççcuma test günüm canım erken gidip değer arttı mı artmadı mı stresine girmeyim diyorum
![]()
Hiçbir belirtim yok canım. Kasıklarım ağrıyo sadece adet olcakmış gibi, bugün de belim sırtım ağrımaya başladı ama yatma şekliyle alakalı mıdır belirti midir bilmiyorum hiçSende haklısın evde takip et cumaya şurda ne kaldı zaten benimde bugün 6.günüm 8.günde yapsam mı bilemiyorum niyeyse içimde oldu diye bi his var ama bilemiyorum belirtin var mıydı senin
Ben bunu yeni duyuyorum, bilseydim yatmazdım öyleNet bişey söylemediler açıkçası ama karna baskı olmaması açısından yüz üstü yatmak iyi değilmiş diye duydum
Bakalım ya yarın yada 10.günde test yaparımHiçbir belirtim yok canım. Kasıklarım ağrıyo sadece adet olcakmış gibi, bugün de belim sırtım ağrımaya başladı ama yatma şekliyle alakalı mıdır belirti midir bilmiyorum hiçiçindeki sesi dinle yarın yap bakalım bi
benim bugün 7.günüm, dün çıkmıştı sonuç
İçinizi ferah tutun bence bişey olmaz ama ben duyduğum için psikolojik olarak kendimi öyle adapte ettim heralde belki de bişey olmuyodurBen bunu yeni duyuyorum, bilseydim yatmazdım öyle
Yapmadım test yükselmez bence ilaçları da bıraktım 2 gündür. 1.20 den küçük 7.gün sonucu yükselmez kesinlikleNe oldu iki gün sonra inşallah yükselmiştir
Allahtan umut kesilmezYapmadım test yükselmez bence ilaçları da bıraktım 2 gündür. 1.20 den küçük 7.gün sonucu yükselmez kesinlikle
Ben bir hafta bekledim, sonrasında ılık suyla ayakta 10 15 dakikalık bir duş almıştım.Kızlar transferden kaç gün sonra duş aldınız
Benimde bugün 6.gün artık duş almak istiyorum ama ayakta mı alsam yoksa otururak mı alsam hangisi daha iyi bilemedimBen bir hafta bekledim, sonrasında ılık suyla ayakta 10 15 dakikalık bir duş almıştım.
Daha önce transfer yapanlardan da ilk etapta duş için acele etmeyin, yorumlarını okumuştum, o yüzde merkez de 3 gün duş almayın diyince ben de beklemiştim. Suyun ılık olması lazım. Sıcak su önerilmiyor.Benimde bugün 6.gün artık duş almak istiyorum ama ayakta mı alsam yoksa otururak mı alsam hangisi daha iyi bilemedim
Kızlar doktor mu söyledi duş almamanızı.. benim doktorum aret kamar, transfer günü bugünden itibaren duş alabilirsiniz demişti çünkü..Benimde bugün 6.gün artık duş almak istiyorum ama ayakta mı alsam yoksa otururak mı alsam hangisi daha iyi bilemedim
Bana özellikle ilk 3 gün duş almayın denmişti.Kızlar doktor mu söyledi duş almamanızı.. benim doktorum aret kamar, transfer günü bugünden itibaren duş alabilirsiniz demişti çünkü..
Anladım canım, hepsi farklı demek ki.. ben 3 farklı merkezde tedavi oldum hepsi ertesi gün al demişti de.. hata mı yapıyorum acaba dedim.. artık yapacak bişey yokBana özellikle ilk 3 gün duş almayın denmişti.
Aynen ya sonuçta kalçadan iğne yaptırırken de yüzüstü yatırıyo hemşire bişey olmaz herhaldeİçinizi ferah tutun bence bişey olmaz ama ben duyduğum için psikolojik olarak kendimi öyle adapte ettim heralde belki de bişey olmuyodur
Ben 2 gün sonra aldımKızlar transferden kaç gün sonra duş aldınız