2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Tebrik ederim bebek iyice ben burdayım diyor, sağlıkla kucağına almanı temenni ederim
Amin canımm inşallah🥰🙏🏻
Ayyyyy hayırlı olsuuuun kan ver bence artık darısı bize inşallah dua et bizlere sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 🥰🥰
Aminn kuzumm etmez miyim hiçç🙏🏻🥰 cuma test günüm canım erken gidip değer arttı mı artmadı mı stresine girmeyim diyorum😬

Amin canımm inşallah🥰🙏🏻

Aminn kuzumm etmez miyim hiçç🙏🏻🥰 cuma test günüm canım erken gidip değer arttı mı artmadı mı stresine girmeyim diyorum😬
Sende haklısın evde takip et cumaya şurda ne kaldı zaten benimde bugün 6.günüm 8.günde yapsam mı bilemiyorum niyeyse içimde oldu diye bi his var ama bilemiyorum belirtin var mıydı senin

Sende haklısın evde takip et cumaya şurda ne kaldı zaten benimde bugün 6.günüm 8.günde yapsam mı bilemiyorum niyeyse içimde oldu diye bi his var ama bilemiyorum belirtin var mıydı senin
Hiçbir belirtim yok canım. Kasıklarım ağrıyo sadece adet olcakmış gibi, bugün de belim sırtım ağrımaya başladı ama yatma şekliyle alakalı mıdır belirti midir bilmiyorum hiç🤷🏻‍♀️ içindeki sesi dinle yarın yap bakalım bi🥰 benim bugün 7.günüm, dün çıkmıştı sonuç

Hiçbir belirtim yok canım. Kasıklarım ağrıyo sadece adet olcakmış gibi, bugün de belim sırtım ağrımaya başladı ama yatma şekliyle alakalı mıdır belirti midir bilmiyorum hiç🤷🏻‍♀️ içindeki sesi dinle yarın yap bakalım bi🥰 benim bugün 7.günüm, dün çıkmıştı sonuç
Bakalım ya yarın yada 10.günde test yaparım 🙂

Benimde bugün 6.gün artık duş almak istiyorum ama ayakta mı alsam yoksa otururak mı alsam hangisi daha iyi bilemedim
Daha önce transfer yapanlardan da ilk etapta duş için acele etmeyin, yorumlarını okumuştum, o yüzde merkez de 3 gün duş almayın diyince ben de beklemiştim. Suyun ılık olması lazım. Sıcak su önerilmiyor.

Benimde bugün 6.gün artık duş almak istiyorum ama ayakta mı alsam yoksa otururak mı alsam hangisi daha iyi bilemedim
Kızlar doktor mu söyledi duş almamanızı.. benim doktorum aret kamar, transfer günü bugünden itibaren duş alabilirsiniz demişti çünkü..

İçinizi ferah tutun bence bişey olmaz ama ben duyduğum için psikolojik olarak kendimi öyle adapte ettim heralde belki de bişey olmuyodur
Aynen ya sonuçta kalçadan iğne yaptırırken de yüzüstü yatırıyo hemşire bişey olmaz herhalde

Back
X