2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bence ümitsizliğe kapılmayın ilk seferde tutan da çok kişi var olacağı varsa olur hep olumlu düşünün inşallah olur hatta ikisi de tutar ikiziniz olur hakkınızda hayırlısı olsun 🙂
Ah ikisi de tutsa hele tadından yenmez 🥰 sağlıkla ve ilk seferde tutarsa teke de tabii ki aşırı mutlu olurum 😁🙏🏻 Yarın sabah alıp geleceğim hücre bebeklerimi bakalım 🥰❤️🙏🏻

Bencede içmemek en mantıklısı bende içiyordum ama bu tedaviye başladığımdan beri azalttım şimdi de trasnferden sonra hiç içmedim kendimi yavaş yavaş buna hazırlamıştım zaten hem belki de bırakmak için bi sebep olur bu tedaviler 🙂

Bencede içmemek en mantıklısı bende içiyordum ama bu tedaviye başladığımdan beri azalttım şimdi de trasnferden sonra hiç içmedim kendimi yavaş yavaş buna hazırlamıştım zaten hem belki de bırakmak için bi sebep olur bu tedaviler 🙂
Bende azaltmıştım zaten doktor demese de ben içmem diyordum hazırladım kendimi buna inşallah bırakırız canım süper olur

Tabiki de içmemek mantıklısı ve içmeyeceğim ama insanın canı istemiyor da değil
Bi kaç gün sonra alışırsın bence başka şeylerle uğraş aklına getirme ben eve almadım mesela sigara evde olursa belki içerim diye almadım dışarı da çıkmıyorum haliyle içemiyorum 😂

Bi kaç gün sonra alışırsın bence başka şeylerle uğraş aklına getirme ben eve almadım mesela sigara evde olursa belki içerim diye almadım dışarı da çıkmıyorum haliyle içemiyorum 😂
Ahahah bende pakette son 2 tane vardı çakmakla beraber arabada eşime verdim evde de yok hatta evde de kimse sigara içmiyor içen balkona çıkmıyor benden gizli içiyor 😂😂😂

Ahahah bende pakette son 2 tane vardı çakmakla beraber arabada eşime verdim evde de yok hatta evde de kimse sigara içmiyor içen balkona çıkmıyor benden gizli içiyor 😂😂😂
Gizli içsinler zaten kokarsa canın ister 😂

İçmemek en mantıklısı değil mi? Tutabiliyorsanız tutun kendinizi.
İçmemek tabiki mantıklısı ama sigara bağımlısı olduğum için içmediğimde bu bende strese neden oluyor. Doktorumda stresin daha beter olacağını söyledi o yüzden azaltarak gidicem. 3 gebelik geçirdim zaten genelde 6 haftalarda başlayan tiksinme oluyor bulantıyla beraber o zaman içemiyorum

Kızlar benim transfer sonrası 4.ve 5.gün kasık ağrım oldu ama bugün hiç bişey yok kesildi ağrı böyle olan var mı aranızda

Ağrı olunca sanki daha iyi hissediyordum belirti gibi geliyodu saçma gelcek belki ama

Ağrı olunca sanki daha iyi hissediyordum belirti gibi geliyodu saçma gelcek belki ama
O psikolojik sanırım ama bende de var. Bir taraflarım ağrıyınca bebekler varlığını hissettiriyor sanki gibi. Ama ağrı ve batmalar sanırım tutunmayla beraber azaldı. Zaten yoğuna ağrı iyi değil diyorlar.

O psikolojik sanırım ama bende de var. Bir taraflarım ağrıyınca bebekler varlığını hissettiriyor sanki gibi. Ama ağrı ve batmalar sanırım tutunmayla beraber azaldı. Zaten yoğuna ağrı iyi değil diyorlar.
Şu günler bi geçseydi daha 6.gündeyim sonuca çok var

Back
X