2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Olumlu düşün, bebeğin senleymiş gibi düşün. Benim 6. Gün pozitif haberi almam inanılmaz rahatlattı beni. Bebeğin orada olduğunu hissedersen daha az stres yaparsın sakın stres yapma
Erken öğrenmek bence çok güzel ya bende evde test yapsam mı bilemiyorum cesaret edemiyorum

Riski de şu negatif çıkarsa da olumsuz etkiliyor. Ama benim merkez negatif pozitife döner de pozitif negatife dönmez dedi. Geç tutunma ve testte bozukluk olabiliyor sanırım.
Ben daha önce 1 kere aşılama yaptırdım test gününden 3 gün önce evde test yapmaya başlamıştım hepsinde çift çizgiyi gördüm ama kan verdim değer 0 geldi yani testler yanlış göstermiş o yüzden şu an cesaret edemiyorum

Ben de İstanbula tedavi gördüm haziran ayında her şey yolunda gitti ve transferim yapıldı fakat bugün sonucum negatif çıktı... Hep bir hüsran😔 yoruldum çook
Hakkinizda hayirlisi boyleymis surec zorlu maddi manevi yipraniyorsunuz ama bu bizim hayattaki sinavimiz diyorum.. bazi insanlar istemeden olurken bizimde emek vermemiz gerekiyor... ben ilk gorusmeye gittigimde ocak sonuydu suan haziran sonu geldi transfer olmadi henüz cok uzadi surec.. allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur diyorum elimizden bisey gelmiyor dua etmekten baska.. kaçıncı denemenizdi sizin

Hakkinizda hayirlisi boyleymis surec zorlu maddi manevi yipraniyorsunuz ama bu bizim hayattaki sinavimiz diyorum.. bazi insanlar istemeden olurken bizimde emek vermemiz gerekiyor... ben ilk gorusmeye gittigimde ocak sonuydu suan haziran sonu geldi transfer olmadi henüz cok uzadi surec.. allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur diyorum elimizden bisey gelmiyor dua etmekten baska.. kaçıncı denemenizdi sizin
Neden uzadi

Merhaba hanımlar benimde pazartesi günü transferim yapıldı. 4.Gün embriyosu orta kalitede. Istersem transferden vazgeçebileceğimi söylediler ama ben yapılmasını istedim. Bugün 3.günüm kasıklarımda ara ara ağrı hissediyorum. Şimdilik anneme geldim, 4 gunluk rapor verdiler evde istirahat ederek geçiyorum. Umutla miniğim tutunmasını bekliyorum :KK16:

Kizlar kan sulandırıcı iğnenin raporu nasil alınıyor biliyor musunuz? Nasıp olursa üç ay kullanmak zorundayız ya ve pahalı olduğu için raporla daha uyguna gelirde araştırdım çok farklı bilgiler var ya kalp atışı ile başlıyor ya tekrarlayan düşük falan diyorlar ilk gebeligimde de kullandım ama hatırlamıyorum

Merhaba hanımlar benimde pazartesi günü transferim yapıldı. 4.Gün embriyosu orta kalitede. Istersem transferden vazgeçebileceğimi söylediler ama ben yapılmasını istedim. Bugün 3.günüm kasıklarımda ara ara ağrı hissediyorum. Şimdilik anneme geldim, 4 gunluk rapor verdiler evde istirahat ederek geçiyorum. Umutla miniğim tutunmasını bekliyorum :KK16:
İnşallah tutunur hayırlısıyla alırsınız kucağınıza tüp bebek işlemlerinde her şey dört dörtlük olsada önemli olan Yaradanin Ol demesi inşallah sizin icin ve diğer arkadaşlar için de Ol der Rabbim☺️

İnşallah tutunur hayırlısıyla alırsınız kucağınıza tüp bebek işlemlerinde her şey dört dörtlük olsada önemli olan Yaradanin Ol demesi inşallah sizin icin ve diğer arkadaşlar için de Ol der Rabbim☺️
Amin, isteyen herkese nasip etsin Rabbim 😊

Kizlar kan sulandırıcı iğnenin raporu nasil alınıyor biliyor musunuz? Nasıp olursa üç ay kullanmak zorundayız ya ve pahalı olduğu için raporla daha uyguna gelirde araştırdım çok farklı bilgiler var ya kalp atışı ile başlıyor ya tekrarlayan düşük falan diyorlar ilk gebeligimde de kullandım ama hatırlamıyorum
Rapora gerek yok sağlık ocağı ya da kdın doğumcuda yazarsa sgk ödemesiyle 80 tl alırsın ben sağlık ocağına yazdırıyorum mesela. Normalxe 470 tl küsür olması lazım ama sgk 80 tl alıyorum

Dr ilaçları bıraktırdı sonuçta sıfır çıkmamış bir umut Çar gibiydi canım ya
Bu akşam yine test yaptırdım değer 2. Maalesef.
3.ya da 5.gün de olsa kanda 7.gün çıkıyo zaten. Kendimi kandırmak istemedim boşu boşuna hormonları yüklenmeye dvm etmek istemedim

Bende sürekli ordaysan belirti ver içim rahatlasın diyorum göğüslerinde şişme damarlanma var mı ?
Göğüslerimde biraz şişme var gibi ama benim normalde de malesef ki göğüslerim büyük o yüzden pek anlayamıyorum 😂

Neden taşıyorsunuz acaba ordan memnun degilmisiniz bende orayi merak ediyordum fiyatları falan nasil şuan
Bahçeci de şu an yumurta toplama dahil eğer rahim dinlendirme de olucaksa sanırım yaklaşık 50 bine denk geliyo ama temmuzda zam yapılacak diye söylemişlerdi

Kızlar cuma günü 5+0 oluyorum. Sizce keseler kendini gösterir mi artık? Bugün son betam 3146 çıktı. Transfer merkezim cuma günü keselere bakılsın dedi.
Benim de cuma günü 5+2 olacak, kese bakılacak dendi ama ben betamı ölçtürmedim tekrar, yarın baktırsam mı acaba 3000den sonra ultrasonda görünüyor diye okudum ama bilmiyorum. Sizin mide bulantılarınız başladı mı
Benle beraber giden birini buldum 😁 çok heycanlandım

Benim de cuma günü 5+2 olacak, kese bakılacak dendi ama ben betamı ölçtürmedim tekrar, yarın baktırsam mı acaba 3000den sonra ultrasonda görünüyor diye okudum ama bilmiyorum. Sizin mide bulantılarınız başladı mı
Benle beraber giden birini buldum 😁 çok heycanlandım
Bulantı yok ama halsizlik ve çabuk yorulma var. Gün içinde uyku aranıyorum. Bazen kolumu kaldıracak halim olmuyor.

Back
X