Ay hadi hayırlı sonuçların olsun kaçında test istediler3.gün dondurulmuş. Tek embriyo konuldu
14gün sonra test. Amin sağolasınnAy hadi hayırlı sonuçların olsun kaçında test istediler
Dayanamaz da erken test yaparsan sonuçlarını bizimle paylaşmayı unutma14gün sonra test. Amin sağolasınn
Ya beklemeyi düşünüyorum ilkin de evde erken gebelik testi yapmıştım negatifi görünce çok üzülmüştüm bu sefer sabretmeliyimDayanamaz da erken test yaparsan sonuçlarını bizimle paylaşmayı unutma
Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallahYa beklemeyi düşünüyorum ilkin de evde erken gebelik testi yapmıştım negatifi görünce çok üzülmüştüm bu sefer sabretmeliyim
Merhaba günaydın hayırlı olsun gebelik ile sonuçlanır inşallah. Nasıl gidiyor günlerinizzzMerhaba herkese günaydın
Benimde 24 mayıs da transferim oldu 3.gün çift embriyo bu ikinci denemem ilki negatifle sonuçlanmıştı hem merkezi hem doktorumu değiştirdim İNŞALLAHHHH bu defa hayırlı sonuçlar alabilirim dua edin lütfen benim içinde 5 haziran sonuç günüm
Aminnn inşallah arkadaşım hepimizin pozitif olsunMerhaba günaydın hayırlı olsun gebelik ile sonuçlanır inşallah. Nasıl gidiyor günlerinizzz
Bende dün oldum transfer hakkımızda hayırlısı olsun ya. Belirtisizde çok gebelik oluşan var herhaldeAminnn inşallah arkadaşım hepimizin pozitif olsunHeyecanlı bir bekleyiş hiç belirtim yok üzülüyorum bazen ama sonra takdiri ilahi diyorum nasip olursa olur diyip teselli ediyorum kendimi
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah senin de hepimizinde pozitif sonuçlanırBende dün oldum transfer hakkımızda hayırlısı olsun ya. Belirtisizde çok gebelik oluşan var herhalde
Kabak çekirdeği kuru yemiş falan bende yiyorum ananas hakkında bilmiyorum ya hayırlısı olsun rabbim nasip edecektirHayırlı olsun arkadaşım inşallah senin de hepimizinde pozitif sonuçlanırBana doktorum hergün bir dilim ananas kabak çekirdeği ve havuç önerdi bide dışardan yemek yemememi istedi ağır iş yapmadan normal hayatıma devam etmemi söyledi tek sıkıntım iğnelerim çok acıtıyorlar
İNŞALLAHHHH nasip ederKabak çekirdeği kuru yemiş falan bende yiyorum ananas hakkında bilmiyorum ya hayırlısı olsun rabbim nasip edecektiriğneler öyle ya sabredeveğiz artık
Bende dün oldum transfer valla yatıyorum bol bol arada dolanıyorum geliyorum meyve yiyorum Öyle yani dua ediyorumİNŞALLAHHHH nasip ederSabrediyorum vallaha yeterki nasip olsun herşeye razıyım siz neler yapıyorsunuz sizin nasıl geçiyor günleriniz
ALLAH c.c dualarını kabul etsin inşallahBende dün oldum transfer valla yatıyorum bol bol arada dolanıyorum geliyorum meyve yiyorum Öyle yani dua ediyorum
İNŞALLAHHHH sonuncu olur meleğine kavuşursun.transferde tek mi çift mi embriyo konulcakMerhabalar benim haziran başı taze transfer cumartesi opu oldum 5 günlük embriyo takibi perşembe de transfer. 3. Denemem şu an için azeltin fitil kullanıyorum transfer sonrası estrofem kullanılacak denildi. Umarım sağlıklı embriyolar elde edilip transferim gerçekleşirumarım hepimizin dileği gerçekleşir anne oluruz
Merhaba bende dün transferimi oldum burada ki yorumları görünce yazmak istedim hakkımızda hayırlısı olsunBende dün oldum transfer hakkımızda hayırlısı olsun ya. Belirtisizde çok gebelik oluşan var herhalde
Ya öyle mi sizede hayırlı uğurlu olsun. Güzel haberler alırız inşallah Nasılsınız peki nasıl gidiyorMerhaba bende dün transferimi oldum burada ki yorumları görünce yazmak istedim hakkımızda hayırlısı olsun
Sizin nasıl gidiyorYa öyle mi sizede hayırlı uğurlu olsun. Güzel haberler alırız inşallah Nasılsınız peki nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?