2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba herkese günaydın
Benimde 24 mayıs da transferim oldu 3.gün çift embriyo bu ikinci denemem ilki negatifle sonuçlanmıştı hem merkezi hem doktorumu değiştirdim İNŞALLAHHHH bu defa hayırlı sonuçlar alabilirim dua edin lütfen benim içinde 5 haziran sonuç günüm

Merhaba günaydın hayırlı olsun gebelik ile sonuçlanır inşallah. Nasıl gidiyor günlerinizzz

Merhaba günaydın hayırlı olsun gebelik ile sonuçlanır inşallah. Nasıl gidiyor günlerinizzz
Aminnn inşallah arkadaşım hepimizin pozitif olsun Heyecanlı bir bekleyiş hiç belirtim yok üzülüyorum bazen ama sonra takdiri ilahi diyorum nasip olursa olur diyip teselli ediyorum kendimi

Aminnn inşallah arkadaşım hepimizin pozitif olsun Heyecanlı bir bekleyiş hiç belirtim yok üzülüyorum bazen ama sonra takdiri ilahi diyorum nasip olursa olur diyip teselli ediyorum kendimi
Bende dün oldum transfer hakkımızda hayırlısı olsun ya. Belirtisizde çok gebelik oluşan var herhalde

Bende dün oldum transfer hakkımızda hayırlısı olsun ya. Belirtisizde çok gebelik oluşan var herhalde
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah senin de hepimizinde pozitif sonuçlanır Bana doktorum hergün bir dilim ananas kabak çekirdeği ve havuç önerdi bide dışardan yemek yemememi istedi ağır iş yapmadan normal hayatıma devam etmemi söyledi tek sıkıntım iğnelerim çok acıtıyorlar

Kabak çekirdeği kuru yemiş falan bende yiyorum ananas hakkında bilmiyorum ya hayırlısı olsun rabbim nasip edecektir iğneler öyle ya sabredeveğiz artık

Kabak çekirdeği kuru yemiş falan bende yiyorum ananas hakkında bilmiyorum ya hayırlısı olsun rabbim nasip edecektir iğneler öyle ya sabredeveğiz artık
İNŞALLAHHHH nasip eder Sabrediyorum vallaha yeterki nasip olsun herşeye razıyım siz neler yapıyorsunuz sizin nasıl geçiyor günleriniz

İNŞALLAHHHH nasip eder Sabrediyorum vallaha yeterki nasip olsun herşeye razıyım siz neler yapıyorsunuz sizin nasıl geçiyor günleriniz
Bende dün oldum transfer valla yatıyorum bol bol arada dolanıyorum geliyorum meyve yiyorum Öyle yani dua ediyorum

Merhabalar benim haziran başı taze transfer cumartesi opu oldum 5 günlük embriyo takibi perşembe de transfer. 3. Denemem şu an için azeltin fitil kullanıyorum transfer sonrası estrofem kullanılacak denildi. Umarım sağlıklı embriyolar elde edilip transferim gerçekleşir umarım hepimizin dileği gerçekleşir anne oluruz

İNŞALLAHHHH sonuncu olur meleğine kavuşursun.transferde tek mi çift mi embriyo konulcak

Merhaba bende dün transferimi oldum burada ki yorumları görünce yazmak istedim hakkımızda hayırlısı olsun
Ya öyle mi sizede hayırlı uğurlu olsun. Güzel haberler alırız inşallah Nasılsınız peki nasıl gidiyor

inşallah. 6haziran test tarihim.suanlık yatıyorum kasık ve göğüs agrım var. 2 tane 4aa transfer edildi.ilk transferim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…