Nasipten öte köy yok naparsak yapalım. Allah bize hayırlısıyla nasip etsin minnoşlarımızı.Aslında önemli olan ilk bir kaç gün kendini yormamak, sağlıklı beslenmek ve ilaçları aksatmamak gerisi takdir ilahi bence doğal gebelikler oluştuğunda hiç dikkat edilmiyor mesela. Ben ilk transferimde de hep dinlendim sağlıklı beslendim olmadı. Şimdide aynı annem geldi o yapıyor evin işini sağolsun bakalım sonuç ne olacak Rabbim büyük
merhaba, henüz transferim olmadı ankaradayım ben. transfer günü veya sonrasında izin gerekir mi diye merak etmiştim.değilim canım ne zaman transferiniz sizdemi ege de olacaksınız ne için izin aldım onu anlayamadımda
merhaba sizinla sanırım aynı ilerliyoruz benim de geçen hafta ilaçlara başladık endometrium benim de 6mm civarında hoca negatif bir şey demedi. sadece estrofermi günde e çıkardı. haftaya gene usg olacak tahminim çarşamba transfer olur gibi geliyor size tam ne dediler?Kızlar transfer öncesi ilaçlara başladıktan sonra ilk kontrolümüz vardı bugün, rahim 6,33 olmuş kalınlaşma pek istediğim gibi değil, moralim çok bozuldu.
Benimde yarın kontrolüm. Kaç olması gerekiyormuş. Moral bozmayın biraz uzar ama sonuç transfer olur en nihayetinde. İlaçlara devam mı belki doz arttırır ne dedi dpktorunuzKızlar transfer öncesi ilaçlara başladıktan sonra ilk kontrolümüz vardı bugün, rahim 6,33 olmuş kalınlaşma pek istediğim gibi değil, moralim çok bozuldu.
Sizin estrofem kaç çıkarıldı, ben dün en son 4x1 aldım. Nar suyu da içiyorum umarım her şey yolunda gider, benim transfer yapacağım il bulunduğum ilden farklı, o yüzden sonuçlarımı whatsapptan gönderdim, henüz dönmediler. Ama bana tahmini transfer tarihi 8 9 Haziran denmişti.merhaba sizinla sanırım aynı ilerliyoruz benim de geçen hafta ilaçlara başladık endometrium benim de 6mm civarında hoca negatif bir şey demedi. sadece estrofermi günde e çıkardı. haftaya gene usg olacak tahminim çarşamba transfer olur gibi geliyor size tam ne dediler?
Kaç olması gerektiğini bilmiyorum, bana azmış gibi geldiBenimde yarın kontrolüm. Kaç olması gerekiyormuş. Moral bozmayın biraz uzar ama sonuç transfer olur en nihayetinde. İlaçlara devam mı belki doz arttırır ne dedi dpktorunuz
2 den 3 e çıkardı sanırım yazmayı unutmuşum. yanlışım yoksa bendeki listede 5 haziranda usg sonrasında da gün netleşir internette 7-14mm ideal diyor ama bilemedim tabii :) dediğiniz gibi ben de nar suyuna başladım yanında da yarım avakado tüketiyorum. eğer tarihler konusunda bir şey öğrenirseniz benimle de paylaşırsanız sevinirim.Sizin estrofem kaç çıkarıldı, ben dün en son 4x1 aldım. Nar suyu da içiyorum umarım her şey yolunda gider, benim transfer yapacağım il bulunduğum ilden farklı, o yüzden sonuçlarımı whatsapptan gönderdim, henüz dönmediler. Ama bana tahmini transfer tarihi 8 9 Haziran denmişti.
Bana bu arada kimse rahim duvarın ince demedi, merkezim de ilaçlarını düzenleyeceğiz birazcık bekle dedi gün içerisinde dönecekler. Ben sanki inceymiş gibi kafaya takmıştım ama süreç normalmiş, sağ olsun tüm arkadaşlar bilgilendirdi beni. Allah herkesten razi olsun.2 den 3 e çıkardı sanırım yazmayı unutmuşum. yanlışım yoksa bendeki listede 5 haziranda usg sonrasında da gün netleşir internette 7-14mm ideal diyor ama bilemedim tabii :) dediğiniz gibi ben de nar suyuna başladım yanında da yarım avakado tüketiyorum. eğer tarihler konusunda bir şey öğrenirseniz benimle de paylaşırsanız sevinirim.
evvet teşekkürler herkese çok yardımcı oluyorlar arkadaşlar sürecimiz paralel gidiyor umarım her şey sıkıntısız ilerler bebeğimize kavuşuruz :) nar suyunu ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz? transfer sonrası kullanılmıyor diye anımsıyorum:)Bana bu arada kimse rahim duvarın ince demedi, merkezim de ilaçlarını düzenleyeceğiz birazcık bekle dedi gün içerisinde dönecekler. Ben sanki inceymiş gibi kafaya takmıştım ama süreç normalmiş, sağ olsun tüm arkadaşlar bilgilendirdi beni. Allah herkesten razi olsun.
Transferden önceki 2 gün içmem diye düşünüyorum, avokado ve kabak çekirdeğiyle yola devam edeceğim.evvet teşekkürler herkese çok yardımcı oluyorlar arkadaşlar sürecimiz paralel gidiyor umarım her şey sıkıntısız ilerler bebeğimize kavuşuruz :) nar suyunu ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz? transfer sonrası kullanılmıyor diye anımsıyorum:)
merhaba canım evet bildiğim kadarıyla ilk 1 hafta çok önemli çünkü embriyo o zaman tutunmaya başlıyor 3. günden sonra diye biliyorummerhaba, henüz transferim olmadı ankaradayım ben. transfer günü veya sonrasında izin gerekir mi diye merak etmiştim.
teşekkür ederim ben de öyle yapayım :)Transferden önceki 2 gün içmem diye düşünüyorum, avokado ve kabak çekirdeğiyle yola devam edeceğim.
merhaba bir şey sorabilir miyim? adetinizin 2.veya 3. günü gittiniz ne kadar ilaç kullanıp transfer oldunuz? rahim kalınlığınız kaç civarındaydı? verilen ilaçlar dışında vitamin vs. aldınız mı? teşekkür ederimm :)3.gün dondurulmuş. Tek embriyo konuldu
Transfer den sonra bıraktım bende nar suyunu kızlar avokado yiyorum çiğ kuru yemiş yiyorumteşekkür ederim ben de öyle yapayım :)
2.gğn gittim bir kaç hormon testi yapıldı. Bende demir eksikliği var o yüzden ilaç takviye verildi. Zaten folik asit var bide. Diğer arkadaşlara estrofem vermişler rahim için bana bant şekilde bir ilaç verdiler onu kullanıyorum kan testine kadar.merhaba bir şey sorabilir miyim? adetinizin 2.veya 3. günü gittiniz ne kadar ilaç kullanıp transfer oldunuz? rahim kalınlığınız kaç civarındaydı? verilen ilaçlar dışında vitamin vs. aldınız mı? teşekkür ederimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?