2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ben erken gebelik testi sevmiyorum o yüzden kaset yapıyorum ve kasette gösteriyor :)
Evet, gösteriyor, bende 1 tane var 8. Gün yapsam gebelik testinde çıkar mı acaba ? Heyecan yaptım şimdiden 5 Gün sonra yani ?
Varsa 2 Gün sonra zaten kan vereceğim, yoksa da kanda garantilemiş olur ?

5. günü benimki gölge gibiydi sadece her gün biraz biraz koyulaşıyor. Bugünkü çok belirgindi. Çok çok normal yani senin çıkmaması. Etkilenmiyorsan yarın tekrar dene🙈 ben sabırsız bir insan olduğum için ve sonucu eninde sonunda öğreneceğimi bildiğim için test yapmaktan korkmuyorum:)
Bende öyle. Sonuçta herşey olacağına variyo. Psikolojiyi etkilemediği sürece sıkıntı yok bence 🤭🤭

5. günü benimki gölge gibiydi sadece her gün biraz biraz koyulaşıyor. Bugünkü çok belirgindi. Çok çok normal yani senin çıkmaması. Etkilenmiyorsan yarın tekrar dene🙈 ben sabırsız bir insan olduğum için ve sonucu eninde sonunda öğreneceğimi bildiğim için test yapmaktan korkmuyorum:)
Bakış açısını çok sevdim , doğdu eninde sonunda öğreneceğiz 🤭

Evet, gösteriyor, bende 1 tane var 8. Gün yapsam gebelik testinde çıkar mı acaba ? Heyecan yaptım şimdiden 5 Gün sonra yani ?
Varsa 2 Gün sonra zaten kan vereceğim, yoksa da kanda garantilemiş olur ?
Dediğim gibi benim 5. gün çıktı hem önceki gebeliğimde hem de şimdi ki gebeliğimde. 5. Gün embriyosu zaten 8. gün çıkar muhtemelen:)

Benim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım 😂

Eklentiler

• IMG_0387.webp
    IMG_0387.webp
    124,2 KB · Görüntüleme: 78
Back
X